Skočiť na obsah

weirdo

Odporúčané príspevky

Nevšimol som si nič. Webovú časť Facebooku nepoužívam. Messenger sa dá používať úplne nezávisle od facebooku tak že cez Messenger zablokujete facebookový účet (nie zmažete len deaktivujete) takže vlastne na FB ako by ste ani neboli ale Messengrovať sa dá. Možno na iných platformách to nejde, ja to mám vyskúšané na staršom smartfóne Samsung GT-S5839i s Androidom 2.3.6 a tam to nevypadáva nikdy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak už ma zasa vzali na milosť, len neviem, dokedy, a kedy sa im azs nejaký môj neškodný príspevok, ktorým inkoho nevraždím a ani nikomu nenadávam, sa niekomu zo správcov fb znepáči. A objavila som tam jednu známu, čo sme spolu kedysi cestovali spolu do roboty, poznali sme sa z videnia, a potom o pár rokov sme sa ocitli na jednej ulici a kočíkovali sme spolu :) a objavili sme sa navzájom s niekoľkými ľuďmi, čo sme spolu vyrastali na jednom sídlisku. Z toho sa fakt teším :) už len kvôli tomu, aby som s nimi nestratila kontakt, sa asi budem háklivým témam musieť vyhýbať. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak to teda Facebook robí v poslednom čase neskutočné psie kusy...

 

v jednej úplne nevinnej skupine, ktorá má po celom svete sesterské fan kluby, sa píšu tak nevinné veci a preberajú tak milé obrázky a hudba, že od toho nevinnejšia nie je ani skupina kresťanských modličov každodenných... jedna zo správcov je dáma v rokoch, veľmi milá a ústretová, zlatá pani, a už má nervy naa drátku, pretože pomaly každý tretí deň ju slovenskí admini blokujú na xy hodín.... dôvod je úplne na hlavu:

 

naposledy mala pár krát, že je "príliš aktívna"

 

je menej aktívna, než mnoho členov, a FB už akosi prekračuje hranice.... nechcem hovoriť o tom, čo všetko som ponachádzala na fb skupiny, tam sa zrejme za prílišnú aktivitu neblokuje, ani za vulgaritu a už sú povolené aj neskutočne hnusné fotky... im v FB už vážne šibe.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

fakt by ma zaujímalo teda, čo je dovolené a čo nie, tie pravidlá vôbec nie sú jasné. ked tam niekto mne napíše výhražný príspevok, kde mi naozaj vulgárne nadáva a posiela ma do hrobu, to je dovolené. keď ja napíšem bez nadávok, vyhrážok a smrtiprianí, že chápem chudáka, ktorému nepomohli úrady ani polícia a nekonali a 10 rokov ho nechali trápiť sa so susedmi, ktorí mu beztrestne robili celý čas peklo zo života, to už dovolené nie je. tak oni mne môžu čo chcú a ako chcú, a ja čo ich mám snáď ešte chváliť, alebo čo? Ved nech napíšu niekde jasné pravidlá, čo je zakázané, a nie že jednému neškodný príspevok ohodnotia ako xenofóbny a inému výhražný a vulgárny nechajú tak? zaujímal by ma kľúč, podľa ktorého to hodnotia. 


Vilma ty si musela byť strašne vulgárna, keď ťa zablokovali.

 

no veľmi vulgárna, úplne sa červenám aj teraz, ked si na to len pomyslím :)...nič z "Kuko pije" som nepoužila. O nič horšie príspevky na kritiku tých ľudí som nemala ako tu :) 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ach, to nejde... sú dávno zapadnuté a tam je desne veľa príspevkov. ktožehovie, ktoré príspevky to boli, ani ona nevie.

napíšem jej, nech najbližšie schová príspevok, keď ju zasa odstavia na pár hodín...

keď to bude vedieť spraviť, ovšem. bežné správcovské veci robí, ale na pc ako takom priveľmi nie. je to dáma v rokoch, spolieha sa na dcéru v takýchto veciach, ktorá ovšem nie je doma. 

 

to "priveľmi aktívna" je divné. nieje priveľmi aktívna, je milá a slušná, obrázky dáva také isté ako ostatní, o jedinej téme, píše dokonca menej, sme tam lajkne, ako ktokoľvek iný.
 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

najbližšie si svoj príspevok nakopírujem, teraz momentálne som zasa zablokovaná, vraj nenávistný príspevok...nuž, použila som výraz "cigáni" a vyjadrila som rozhorčenie nad znásilnením 15-ročného dievčaťa skupinou tmavších spoluobčanov vyhýbajúcich sa práci a nevyhýbajúcich sa rôznym darebáctvam. Nepamätám sa presne, ako som to napísala, ale viem určoite, že tam neboli vulgarizmy. je však možné, že som tam napísala, že by som ich s chuťou škrtila, a som si istá, že som použila zakázaný výraz "cigáni". 

Nuž a k tomu nenávistnému: to ich mám za znásilnenie milovať a napáísať na nich oslavnú ódu v sonetoch, alebo milostné verše, či kieho?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

FB prerastá samého seba, v fb je povolené kdečo, čo ľuďom dvíha žalúdok, ale na druhej strane kopa vecí im prekáža sama osebe... cigáni sa nazvali Rómovia, pritom nie sú všetci rómovia, a v každom jazyku je obdoba slova cigáni....

myslím, že to bolo kvôli tomu škrteniu, aj keď u FB jeden nikdy nevie : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

je to možné, ale videla som tam aj oveľa horšie príspevky, len neboli namierené proti priestupkom či priam zločinom cigánov, a tie tam svietili a ich autori písali ďalšie a ďalšie. Tie administrátorom neprekážali.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ináč vo svojom jazyku si hovoria "romale" takže viac sa to podobá na slovo róm ako cigán... K tomu len tolko. Ja som náhodou na volačo poklikal a facebook sa nejako nasal do prehliadača i keď používam len messenger a stále keď mi niekto píše na rohu mi vysúva takú tabuľku s tým a ruší ma to. Neviem ako to vypať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Funguje vám https://www.messenger.com na desktopoch?

Mne sa to len z času na čas ako tak načíta (nemyslím úvodnú stránku, ale po prihlásení), ale niečo sa tam posralo, od jedného dňa mi to akosi celé nefunguje.

+ tá zmena dizajnu Facebooku na desktope, hrozný shit.

No ale aspoň to má výhodu v tom, že túto asociálnu sieť takmer už nepoužívam. Len keď mi cinkne Messenger na mobile, že mi niekto píše, tak odpíšem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

Čo hovoríte na ten nový dizajn Facebooku, ktorý je tu už asi rok? Podľa mňa je hrozný, navyše stránky idú strašne pomaly a vlastne to je aj hlavný dôvod, prečo som tam prestal chodiť. Len akurát nervy mám, keď si potrebujem načítať nejakú stránku a končí to hlásením, že stránka nereaguje a či chcem počkať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 6 hodinami, Sniper napísal:

... Len akurát nervy mám, keď si potrebujem načítať nejakú stránku a končí to hlásením, že stránka nereaguje a či chcem počkať.

S týmto ja problém vôbec nemávam. 

A keďže si nepamätám ako vyzeral dizajn FB pred týždňom, neprekáža mi to. Akurát by som.prijala ako kedysi testovali, rozdelenie čisto na posty priateľov a separe skupín, stránok. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

Facebook má globálny výpadok

http://dsl.sk/article.php?article=25451

No ale všimol som si ešte jednu vec, že viaceré aplikácie (aj Tapatalk) majú problémy sa pripojiť, nepomáha ani reštart mobilu, či wifi, zapnem aplikáciu a vyskočí mi hlásenie, že nemám internet. Dočasne pomáha keď sa prepnem na dáta a potom naspäť na wifi a chvíľu to funguje. Myslel som, že problém mám s mobilom, ale zdá sa, že rovnaký problém majú aj iní. Tiež máte problém s aplikáciami?

Screenshot_2021-10-04-21-01-14-606_sk.sme.android.reader.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ludia. Aj s mobilma hybajte na fórum cez prehliadač nie tapatalk. Ja to tak robím už dlho. Už väčšina stránok má grafickú optimalizáciu pre prehliadače v telefónoch a netreba k nim alternatívne aplikácie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bolo spomenuté že viaceré aplikácie aj tapatalk... Princíp je podobný. Tak ako aj fórum aj facebook, instagram, youtube či aplikáciu televízie, sa dajú otvoriť cez prehliadač a tam to obvykle ide. Lebo to pozerám priamo. Ak idem cez aplikáciu často sa to nevie napojiť na servery a stiahnúť si obsah. Na starších mobiloch sa ani nedá cez facebook aplikáciu prihlásiť vôbec.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Facebook je ale sukromna spolocnost, ktorej primarnou ulohou je produkovanie zisku pre akcionarov.

To je vina spolocnosti/statu, ze sme to neustrazili, a miesto zdraveho konkurecneho prostredia mensich firiem nam vyrastli monopoly ako Facebook a Goggle, ktore nas sleduju a dneska nam uz prakticky urcuju, co je pravda a co nie.

Myslim, ze toto je len zaciatok, bude este horsie...

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jasné, to je úplne v poriadku, že Cukor to robí pre zisk. Horšie je, že za tým ziskom ide aj cez mŕtvoly. A prestáva sami to páčiť, jediná pozitívna vec je Messenger, zvyšok nepotrebujem. Ale určite by malo prísť k nejakej regulácii, napr. ja by som bol za to, aby FB mohli používať len overené osoby a nie nejaké fake profily.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov