Skočiť na obsah

ICQ a zabudnuté heslo


Jovzin

Odporúčané príspevky

Nahodou nemate alebo neviete co robit v pripade, ze som zabudol heslo na ICQ a zial co je este horsie neviem si ani spomenut na e-mail adresu aku som zadaval pri registracii. Kedze ICQ konto mam uz aspon 10 rokov a vtedy som nemal este jovzin@volny.cz ale nejaku uplne inu e-mail adresu. A snazim sa na ICQ.com najst nejaky kontakt ale marne. Maximalne ak ich chcem kontaktovat pre nejake obchodne ucely... A nemam chut si spravit nove icq konto.

 

Dik za help

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    2

  • Jovzin

    2

  • Daekin

    1

  • Cactales

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

alebo mozes skusit najpr obnovu hesla - tam nepotrebujes email, mozes tam icq cislo napisat, potom ti na email pride posta s linkom na zmenu hesla (ak nevies ktory skontroluj vsetky :blush:)

 

(ach...slebo citam...podobne axel postol...co uz...ale na inicializaciu procesu obnovy hesla nepotrebujes mail, staci cislo tvoje, potom prebehni schranky ako vravi axel)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ok ale je tu probloem ako pisem.

Ja proste nemam uz pristup na ten mail a ani neveim ako vyzeral, ktory som si daval pri registacii ICQ. Cize aj ked stlacim tu button ze forgot password ono mi to posle na mail, ktory som zadal pri registracke :bezradny: A tu je najvacsi problem kua. NEveim sa na neho dostat a nemam ani paru ako vyzeral kedze to bolo pred 10 rokmi aspon...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A my ti zase hovoríme, že ak nevieš na ktorý email to bolo zaregistrované, tak si v háji. Musíš sa rozpamätať. Čo si ja pamätám mal si kedysi email na post.sk. Skús.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov