David Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 V poľskej TV je vysielaný televízny seriál "M jak Miłość" tj. doslovne "L ako Láska"Tento sérial je vysielaný od roku 2000, a teší sa veľkej popularite, nie sú tam žiadne scény násilia.Taktiež bol zakúpeny pre ruskej TV, či v slovenskéj TV tento seriál tiež je známy?
tomassi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 nietu ho nevysielajúale isto by som si pozrel aspoň 1 časťpoľskú telenovelu - operu mydlannu, som ešte nevidelhttp://pl.wikipedia.org/wiki/M_jak_mi%C5%82o%C5%9B%C4%87
Mgr. L.E.G. von Trips Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 V tejto vete nerozumiem tomu, aka je suvislost medzi castou pred ciarkou, a za nou. sérial (...) sa teší sa veľkej popularite, nie sú tam žiadne scény násilia.
Ryan Giggs Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ale isto by som si pozrel aspoň 1 časť poľskú telenovelu - operu mydlannu, som ešte nevidel O nič si neprišiel. Je to na urovni českych VKV, či Ordinacie. Čiže nulova kvalita. Ak poľsku romantiku, tak jedine Kieslowskeho .
David Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 V tejto vete nerozumiem tomu, aka je suvislost medzi castou pred ciarkou, a za nou. Áno, máte pravdu. Tam by mala byť bodka. Je to na urovni českych VKV, či Ordinacie. Čiže nulova kvalita. Ak poľsku romantiku, tak jedine Kieslowskeho . Jedná sa o mini-sága, k relaxácii - dobrá.
Recommended Posts