Skočiť na obsah

NASA , odhalenia, vesmírne konšpirácie ...


game

Odporúčané príspevky

neviem, kam to mám dať, potom, keď to bude odhalené a povedia nám, čo chcú, a kdesi sa to aj dozvieme, môžeme tému presunúť, ale zatiaľ jej tu bude dobre ... :)

 

dnes ráno začalo tým, že na nete bola správa, že NASA na dnes na ôsmu hodinu chystá tlačovku:

 

„NASA organizuje tlačovú konferenciu, na ktorej predstaví astrobiologický objav, ktorý má dopad na hľadanie dôkazov po mimozemskom živote," hovorí pozvánka na štvrtkové stretnutie vedcov a novinárov vo Washingtone.

 

Táto jediná veta dokázala na internete vyvolať podobnú reakciu, ako zverejnenie tajných dokumentov na stránke WikiLeaks. Dokonca aj niektoré seriózne spravodajské weby začali špekulovať, že americký Národný úrad pre letectvo a vesmír by mohol konečne zverejniť objav mimozemšťanov.

 

Proti však hovorí obsadenie konferencie, okrem riaditeľky astrobiologického programu sa síce na tlačovke majú zúčastniť špecialisti na hľadanie života na iných kozmických telesách, no chýbajú väčšie mená.

 

Čítajte viac: http://veda.sme.sk/c...l#ixzz16ynidtk8

viem si predstaviť, čo to vyvolalo v kruhoch konšpirátorov, a tak mi napadlo, že je to možno len čosi, čo nebude tak šialene prevratné, len predbiehajú wikileaks : )

 

v každom prípade teda informačné embargo do ôsmej, a čakáme, čo NASA odhalí ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Tom

    3

  • game

    2

  • Sniper

    1

Top prispievatelia v tejto téme

a článok k tomu z dnešných novín

 

pripomenulo mi to jednu vec ... ako nás kedysi učili, že štyri základné prvky uhlík, vodík, dusík, kyslík, plus síra a fosfor mali byť základné stavebné kamene, vďaka ktorým mal na Zemi fungovať život

pripomenulo mi to mnemotechnickú pomôcku, ktorú nám učiteľ k tomu napísal - židovské meno COHN + síra a fosfor

 

Arzén sa chemicky na fosfor veľmi podobá. Dôležité však je, že pre život, ako sme ho dosiaľ poznali, bol smrteľne jedovatý.

 

Práve vďaka svojej podobnosti s fosforom narušuje metabolizmus a následne zabíja. Baktéria z amerického jazera Mono je však výnimkou. Dokáže v jedovatom prostredí superslaného arzénového jazera nielen prežívať, ale arzén aj využiť vo svoj prospech.

 

„Poznáme mikróby, ktoré dokážu arzén dýchať. Lenže my sme našli mikróba, ktorý robí niečo úplne nové - vystaval svoje vlastné časti z arzénu,"

 

 

Čítajte viac: http://veda.sme.sk/c/5668064/bakteria-zrusila-pravidla-biologie.html#ixzz175ZiXNPV

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dávnejšie som čítal, že niekde v USA objavili živočícha, ktorého základným materiálom nebol uhlík, ale chróm. Takže predpokladali, že nemohol byť z "tohto sveta", ale viac informácií som o tom odvtedy nečítal ani nepočul. Zrejme toho živočícha skryli pred verejnosťou a skúmajú ho alebo išlo len o nejaký podvrh aby mali z čoho žiť konšpirátori.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov