Skočiť na obsah

Česko-Slovenská Superstar II.


aljak63

Odporúčané príspevky

myslím, že vo finále sa naozaj stretli dvaja kvalitní speváci a nevedela som sa rozhodnúť, ktorému z nich by som to viac priala, a je mi celkom fuk, kto z nich je akej národnosti...ale tiež si myslím, že to bolo o dohode dvoch televízií, vlani Chodúr - ČR, teraz Lukáš - SR. Aspoň že nevyhral Šeps, to by už naozaj bola sila. Možno tie divácke hlasy majú aký taký význam na začiatku, ale ako súťaž postupuje, tak čoraz viac rozhodujú TV.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

zaujimave, ako sa ludia zrazu cuduju, ze nevyhral (podla nich) ten lepsi (dajme tomu Gabina)

 

ak si teda odmyslime moznost spekulacii s hlasmi, preco sa Seps dostal tak vysoko? nie preto, ze je to chlap a vacsina hlasujucich, ruku na srdce, su poblaznene teenky, ktore urcite uprednostnia sladky pohlad chlapa ako mily usmev zeny a je jedno ako spieva?

 

absolutne ma neprekvapuje ze vyhral Lukas, cakala som to, pretoze tato sutaz, ako sme svedkami od zaciatku, nie je o speve, ale o sympatiach...a nevravte mi, ze tisickam teeniek je viac sympaticka blondata rockerka :(

 

moj osobny nazor ktory som tu uz prezentovala...Lukas zaspieva vsetko, Gabina takisto, ale rockovo (co mne osobne uz dost liezlo na nervy)

mimochodom, na nich dvoch bolo vidiet, ze to kamaratstvo je ozajstne, uprimne, co sa mi ratalo, a vnieslo to do tej sutaze taku ludskost, aspon na chvilu :confused:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tato sutaz, ako sme svedkami od zaciatku, nie je o speve, ale o sympatiach

 

No ja si myslím, že Gunčíková je sympatická až príliš :confused:

 

 

 

Ale myslím, že sa zachovajú trendy ako aj z minulých Superstar, že víťaz nemusí byť najpopulárnejší.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

OK Axel, a co keby sa pozrieme na vzorku hlasujucich...videl si snad v publiku saliaceho fanusika Guncikovej? alebo bolo v prevahe viac sialenych teeniek baziacich po dotyku mladeho spevaka? :confused:

 

a tebe mozno prisla sympaticka...no a poslal si SMS? :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie, nič som neposielal, nikdy neposielam žiadne SMS do takýchto súťaží a pravdupovediac včera mi ani nenapadlo, že bolo nejaké rozhodnutie. Tak určite keď ide o fanatické publikum, tak sa nájde oveľa viac zaslintaných lolitiek, ktoré na smsky minú hádam aj celú fotrovú výplatu. Zrejme vďaka tomuto Adamec vyhral, podľa mňa Gunčíková má väčšiu perspektívu, ale zase nie je to niečo čo by mi trhalo žily :confused:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na internte su aj clanky o tom, ako sa televizie dohodli a presadili aby tento rocnik vyhral Slovak, aby to bolo narok pre divaka znova putave, kedze je moznost vyhry aj Slovaka, kde je o nejaky ten milion obyvatelov menej

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som tiez cakal, ze vyhra Guncikova, ale Adamcova vyhra ma potesila. Mozno prave to, ze mnohi cakali, ale hlasy neposielali, ju stalo vitazstvo. Myslim, ze Adamec teraz iba pozbieral vacsinu hlasov, ktore predtym isli pre Sepsa, Haricha a dalsich.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na ceskych strankach su clanky, ako sa slovaci spikli proti guncikovej a ze cele hlasovanie je zmanipulovane.. :confused:

 

Tiež si nemyslím, že ak by bola vyhrala Gabina, že by zo strany Slovákov neboli bývali rôzne narážky.

Jednoducho, vždy sa nájde niekto, kto spokojný nebude a bude len vyrývať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A nebolo nieco podobne aj ked bola len cisto slovenska superstar - ked sa jednotlive regiony a kraje podobne "obvinovali", pripadne sa volalo, aby kazdy volil toho "svojho"? :confused:

 

Chalanovi mozno viacej pomohlo to, ze je chalan - a nastrocne posielali viacej sms ako nastrocny. Nuz a kedze nemal inu muzsku konkurenciu a tu jeho fesi frajerku vytiahli az po finale...mal jednoznacnu vyhodu :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Chalanovi mozno viacej pomohlo to, ze je chalan - a nastrocne posielali viacej sms ako nastrocny.

 

Môže byť. SMS-ky predsa len posielali prevažne šumienky.

Mládenci možno zas skôr "vsádzali" na víťaza v stávkových kanceláriách.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ake boli vlastne kurzy?

 

A na druhej strane - povedal by som, ze pokial niekto vsadil na vitaza, asi by sa potom z celej sily snazil ovplyvnit kto vyhra :confused:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Rozpraval som sa s kamaratom,ktory chodil ako dieta na spevacke sutaze a hodiny spevu. A pred finale ked sme sa o tom bavili, zije v anglicku,ale si pozrel nejaku cast superstar, povedal, ze spieva lepsie Adamec. Ja to neviem vyhodnotit po odbornej stranke("nepocujem" a nerozumiem). Ako vsimol som si ze v pesnickach(v nedelu) anglicky nestihal spravne artikulovat(neviem ani po anglicky).

Ale urcite je vsestranejsi. Pre mna zaujimavejsi.

Nejake TV statistiky o superstar.

http://hnonline.sk/marketer/c1-52034110-cesko-slovenska-superstar-v-cislach-silnejsia-u-zien

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a je po slávnosti, po emóciách, po názoroch, každý kto názor mal, povedal, napísal, každý kto zarobiť mal, zarobil, reklamy, sms, trhali rekordy, dievčence sa vyžili a prišli o hlasivky, ktovie, či niekto spočítal teddy hračky pohádzané na javiská ... :ax:, a teraz zostáva otázka:

o kom z nich budeme o rok ešte počuť ako o spevákovi, ktorý prerazil, akokoľvek, kdekoľvek, ale kamsi prerazil, aspoň do klubu, aspoň niekam :ax:

dvd predchádzajúcich superstar vydané s veľkým ohlasom dnes ešte niekde pribalia ako bonus zadarmo k nákupu, nepomohla ani živá voda ... možno ... keď sa dokope k angličtine, že by šeps ? :ax:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov