Skočiť na obsah

Pohovory u zamestnávateľov


Sniper

Odporúčané príspevky

ja som čítala ešte horšie veci o nich, žiaľ, už to nemím k dispozícii a nechce sa mi to gúgliť. Ale zodrať sa za pár šupiek a v neľudských podmienkach nemôže byť nikoho snom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vy sa snažíte toho Tomáša odradiť. Však ho nechajte, nech tam ide pracovať, keď jemu nestačilo ani 20 firiem, odkiaľ ho vyhodili pre pomalosť a mantavosť, tak možno chce to isté zažiť aj v Amazone.

 

 

Mne už došlo, že jemu je zbytočné čokoľvek radiť alebo ho poúčať, on si vždy aj tak spraví to, čo chce. A keď zakaždým padne na hubu...... ja mu to vlastne už aj prajem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja len neviem, čo furt špekuluje, ved ak sa pamätám, tak robotu má, a napodiv normu čo aj s odretými ušami stíha, tak ja nechápem, čo vyšiluje. Miesto aby sa snažil tam nejako vypracovať, získať nejakú zručnosť, tak vymýšľa o 106. Milý zlatý, zadarmo nedostaneš vôbec nič. Všade chcú nejaký výkon a ty ďakuj nebesiam, že hentam nechcú po tebe nesplniteľné. radšej si trénuj rýchlosť prstov, hoc aj šróbovaním a odšróbovaním  fliaš (to ma teraz narýchlo napadlo).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Lebo má mozek z moráka, nedokáže spracovať viac informácií a uvažovať nad následkami. On vidí číslo 920, je to viac ako 450 (to si vie ešte porovnať) a to je akurát tak všetko. Čo ho to bude stáť, nad tým už nerozmýšľa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a ešte jedna drobnosť. Tomáš, ty ďakuj nebesiam, že u nás vôbec minimálna mzda existuje, lebo keby neexistovala, nemal by si ani tých 450 či koľko to máš.

 

mať tak o 25 rokov menej, a vedieť, čo bude in a čo out, vedieť, že výroba pôjde do prdele, iným smerom by som sa bola dala, ale treba robiť s tým, čo človek má a na čo má. Môj otec mal kedysi, keď som ešte chodila na strednú, pravdu, keď videl budúcnosť v programovaní a vo výpočtovej technike. Sám sa tomu venoval, ale ja som vtedy k tomu nemala vzťah, hoci na VŠ ma programovanie bavilo, ale viac ma bavila konštrukcia foriem...to už je dávno. Poslúchnuť vtedy otca, dnes aj ja možno mám - no, povedzme ako staršia osoba nie nad 2000, ale povedzme 1800...Nakoniec, holí a hladní nechodíme a ani nebývame v kartóne pod mostom, tak čo. Kvíliť nad tým, čo by mohlo byť, keby...je k ničomu. treba chytiť za pačesy to, čo okolo človeka uteká, a to som na staré kolená aj spravila, niekoľkokrát.

 

Tomáš, ty si zamestnaný, robíš čo stíhaš, tak nevyšiluj a snaž sa zlepšiť v tom, čo robíš. Doktor ani programátor z teba nebude, zmier sa s tým a chyť za pačesy to, čo máš, a toho sa drž.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Už som to písal niekde, že minimálna mzda je záchranné koleso, pre dilinov, ktorí sa nevedia nikde uplatniť a keď sa niekde horko-ťažko zamestnajú, tak majú istotu, že aspoň nejaké štyri stovky zarobia. Takému mantákovi ako je Tomáš by som neplatil ani stovku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mohol by ísť napríklad na nočné služby do pekárne alebo čokoládovne. Môj milovaný exkolega - neviem, či to ešte platí, ale keď som sa s ním rozprávala naposledy, tak chodil na nočné v čokoládovniach. napriek tomu, že  v labáku nebol teda veru zručný, tam stíhal a vyzeralo to, že sa nechystali ho vyhodiť.

A čokoládovne kontra Tomáš, to by bola kombinácia!!! Obávam sa však, či by to nebolo že capko záhradníkom...alebo možno že po týždni by mu úplne odpadli všetky chute na veškeré sladkosti, ako sa to stalo aj jendej mojej kamoške, ktorá tiež brigádovala vo figare a po mesiaci brigády sa na sladké ani kuknúpť nemohla... :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov