iskra Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 láska je... stav duše... a je strašne fasa. je ako slnko - hreje, páli.. :slniecko:
secretka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 a je strašne fasa. Vysvetli prosím nám, ktorí nie sme z východu, ale zo stredu Slovenska, čo je to a ako je to "strašne fasa" :hmmm: Možno mylne, ale u nás sa výraz fasa "používa" v inom spojení, ... "ťažko" v spojení s láskou, skôr ako taký "krčmový" výraz a nie "dvakrát slušný". Ale možno sa mýlim ja a nechám sa poučiť, aká to tá láska je. :smile2:
D'Ady Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 nuz, ked som bol v "okolopubertalnom" veku, aj na strednom a zapadnom slovensku sa vyraz fasa pouzival vo vyzname dobry, -a, -e a uplne najsamlepsie bolo najsamfasa :agree: secretka, pokial myslis slovko "fas", to ti urcite vysvetli napr. game, ona vie po madarsky :P (lo fas nie je konska salama, aj ked to tak na prvy pohlad vyzera :zubiska: )
lopata555 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 fasa je že je super, skvelo ... a to som zo západného slovenska ... aha ani som si nevšimol že ma vyššie niekto predbehol :D no neva
game Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 secretka, pokial myslis slovko "fas", to ti urcite vysvetli napr. game, ona vie po madarsky :P toto evidentne ovláda každý lovák, ide to aj bezo mňa :D mimochodom, k tej láske ... určite som to už kdesi písala, ale mne sa to tak páči, že musím zasa ... v jednej knihe som raz čítala, ako sa stará dáma, zocelená skúsenosťami a životom, vyjadrila k láske : " Láska je nádherná vec, ženy z nej okrásnejú a kvitnú a muži z nej vyzerajú ako choré ovce " -_- 1
Ryan Giggs Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Joe Hallenbeck to vystihol dokonale. :agree: - "Ty nevěřiš na lasku?" -" Věřim na lasku asi jako na rakovinu." - "Jakože oboji je nemoc?" - "Tak nejak."
iskra Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Vysvetli prosím nám, ktorí nie sme z východu, ale zo stredu Slovenska, čo je to a ako je to "strašne fasa" :hmmm: :lol: strašne fasa - najsamlepšie, skvelo, úžasne, brilantne...
slimak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 dady napisal ze fasa je dobre - nie(nesuhlasim s jeho vykladom) je to velmi dobre. A strasne fasa ci najsam fasa to uz je neskutocne dobre. Skoro ak orgazmus.
Recommended Posts