Skočiť na obsah

Prečo ženy nikdy nepovedia 100% pravdu?


Jovzin

Odporúčané príspevky

No tak takéto stretnutie som nemal ani jedno. Najkratšie čo som mal, ak si dobre spomínam, trvalo asi 2,5 hodiny a ešte aj po ňom sme zostali v akom takom kontakte. Ak niečo nešlo, tak sme si to normálne vysvetlili ako dospelí ľudia. Žiadny problém. A toho čo popisuješ, tak to musel byť iný zúfalec, ale takých je plný pokec. Raz som mal jedno rande úplne naslepo, že prvý krát sme sa videli až na mieste stretnutia a ťahalo sa to potom ešte asi 2 mesiace. A ak nemá záujem? Čo tam po nej, žien je dosť :D Stretnúť sa s niekým len preto, lebo "jednoducho mal je*ave oci" to je tak na úrovni detí v puberte, sorry, ale mňa osobne výsledok neprekvapil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  :D Stretnúť sa s niekým len preto, lebo "jednoducho mal je*ave oci"

 

keby to neboli oči, možno by to bolo niečo iné, čokoľvek, farba vlasov, tvar lícnych kostí, keby mal na fotke ruky, možno pekné ruky.

myslím, že proti takémuto typu blbosti nie je imúnny nikto : )

podľa niečoho si vyberáme, to niečo vie byť hodne klamavé ... je to niečo ako frenológia, tvar hlavy nositeľa Nobelovej ceny a sériového vraha môže byť úplne rovnaký : )

 

problém je potom, ako z toho von - zvyčajne vtedy nastávajú situácie, kedy ženy nepovedia 100% pravdu, a ani ju nechcú počuť. úprimnosť zabalená do pekného obalu je milosrdnejšia, menej ublíži, keď na tom niekomu záleží, aby neblížil.

to je jedna vec, druhá je, že väčšina žien aj tak bude vždy čakať, aby muž čítal medzi riadkami a z významných odmĺk a pohľadov, než povedať jasne, čo chceme - hoci to vedie k cieľu mimoriadne zriedkavo : )

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Stretnúť sa s niekým len preto, lebo "jednoducho mal je*ave oci" to je tak na úrovni detí v puberte, sorry, ale mňa osobne výsledok neprekvapil.

Pochopenie niecoho podobneho neocakavam od stareho mladenca, ktory asi nevie konat spontanne a pudovo :)

 

Ocividne nieco podobne nezazivas, neriesis, nechapes..nepripisuj teda take spravanie adolescentom. Aj vdaka takymto "zazitkom" moze byt zivot veselsi. Nie ja som mala za 10rokov 3stretka, plus minus, ako si to niekde spominal :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov