Skočiť na obsah

Gýč - odkladisko dekoratívnych a podivných predmetov :)


game

Odporúčané príspevky

tie vláčiky sú zrejme symbol, vieš. asi že starý peň založil rod, a to budú potomkovia potomkov, či čosi také ... zo starého zotlelého dvestoročného pňa si urobilo hniezdo nové oné... síce s rašiacimi vetvičkami by to bolo symbolickejšie, ale možno kucharinka nevedela vetvičky prirobiť :hmmm:

 

nech pámboh ochraňuje chudáka šesťdesiatnika, keď sa podobá na ten peň, neblázni, D'Ady :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no vidiš to:  vláčiky vtáčiky vetičky vetvičky ... to je zhubná pomsta tej geniálnej torty  ... a čo ešte chudák jubilant, ten musel stratiť reč úplne :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

zasa podomácky vyrábaný zázrak, ktorý valcuje net.

ručné práce sú super, dokonca sme kedysi v praveku okrúhle koberčeky vyrábali, ale bez toho novátorského prídavku ... vracajú sa diskosvetlá, či čo mi uniklo? :)

 

post-3-0-99289800-1468595695.jpg    post-3-0-51834400-1468595697.jpg

post-3-0-05044400-1468595699.jpg    post-3-0-25322300-1468595700.jpg

http://vychytavkov.cz/zena-svazala-led-svetelny-kabel-s-prizi-upletla-tak-neco-bajecneho/

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

tu https://www.freespace.sk/tema/4653-gýč-odkladisko-dekoratívnych-a-podivných-predmetov/?p=239481 už je pekná pestrá paleta svadobných ľudových kultúrnych vložiek ... niet nad haha zábavu, precik, lepšie ako šibnuté torty -_-

 

úplne naivne som myslela, že toto dno všeľudového svadobného gýča stupňovať ani nejde, ale ouha ... ide, dno je zjavne ešte ďaleko :doh:

 


Šárka B. (Brblalka) ID 248206 (2.7.2013, 14:19)
Teď o víkendu měla svatbu moje mladší sestra. Kromě úkolů pro novomanžele (přebalování miminka s pěkným hovínkem,prohodili si vzájemně činnost, kterou dělají - ségra musela kouřit a manžel jí namalovat portrét,skákali pro pírko...), si novomanželé s pomocí kamarádek připravili tombolu pro hosty. Takže já dostala depilační kůru celého těla (izolepu), kurz vaření (časopis o vaření s vařečkou), babička akupunkturu (špendlíky s barevnou hlavičkou, mamka prohlídku mořského akvária (sardinky v plechovce), dcera výlet do Tater ( a na cestu tatranky), výlet do Dinoparku (gumový dinosaduři), sadu kol (dvě coca-coly). .... Víc už si nematuju. Měli asi třicet dárečků a moc jsme se zasmáli

 

 

Jarka S. (pupuša) ID 91897 (2.7.2013, 13:31)
Synovec když se ženil tak do sálu kde byla hostina nakráčela malá hrbatá cigánka s vycpaným pupkem a šerednou maskou a spustila "Jáj Ty nevěrníku, Tys mě pomiloval, věrnost nasliboval haranta urobil a jinou sis teď zobral. Jedno parchantě tady v peřině řve, další za chvilu na svět přinde... Co já ubohá budu robit?" A stála před stolem novomanželů. "No Jiříku, buď tuto ženu tady nech a se mnou se dom vrať a nebo nechť vážení hosté do peřiny peníz dají a Tebe tak vyplatí" A tak jsme místo tradičně do střevíčku dávali k panence do peřinky. Pak musel ženich sólo s cigánkou odtančit, aby už na vždy patřil jen nevěstě.

 

zdroj: mmb

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 týždňami...

šialenosti na svadbách u našich západných susedov nemajú konca - hoci som práve prečítala neúrekom pripomienok, kde to neznášajú, hlas ľudu je zrejme silnejší, než vôľa:

 

toto sú tie triezve pripomienky:

 

Naši hosté tancovali, pili, jedli bavili se a mě by přišlo divné najednou říct STOP, všichni se ted přestaňtě nenuceně bavit protože se začneme bavit nuceně, podle pravidel nějaké hry atd. atd…Všem to vyhovovalo a mě s manželem nejvíc

 

To byla moje noční můra, všem se dokola opakovala, že ne, že to nesnášíme, dokonce jsme měla člověka, co to hlídal, aby to někoho nenapadlo, stejně napadlo, a byl uražen do morku kostí, že to nemohl provést, když to vidím na svatbách, je mi trapně za ty novomanžele

 

 

a teraz tie, kde nútená ľudová zábava zrejme so salvami smiechu strýcov prerazila a súdnosť odišla do teplých krajín...

je mi zle už len pri čítaní:

 

Moje švagrová nechala jíst svou dceru se novomanželem před radnicí hovno z nočníku. Přísahám, dostali nočník, v něm byla namíchaný hnědý krém, natočený do tvaru lejna, dostali k tomu lopatičky na písek a byli nuceni to jíst, mě polejvalo horko icon_wall.gif to byla svatba icon_eek.gif

nevěsta hodně při těle, soutěž, že se posadily na židli ženský, vesměs ty mladý, vysrčily holou nohu, a ženich jim tu nohu osahával a snažil se poslepu říct, která noha je nevěstina, jak je objížděl ty nohy icon_eek.gif do toho chudák nevěsta zrovna nevýstavní stehna, prostě, mně tohleněkdo udělat, tak ho zabiju.

 

My nechavali jednou zenicha nastipat spalicek - pak jsme jim ho slozili a ovazali masli. Nevesta pak zenichovi obvazovala ruku, kdyby se nepovedlo. Oba ve skautu - ona zdravotnice.
Manzel prebaloval panenku a pak me s ni vezl na trakari. Spolu jsme rezali kladu, jestli budeme umet tahat za jednu pilu.
Kamarad krajel cibuli priborakem.

 

Zazila jsem na svatbach-orientacni beh, bezkovani v srpnu, vykopavani truhly s pokladem, pevnost Boyar, schaneni obleceni po svatebcanech a nasledne veseni na snuru (zavod mezi nevestou a zenichem, kdo bude rychlejsi), zavody ve vareni, peceni, prebalovani ditete…

 

Ty jo, já u kámošky na svatbě zažila něco podobného…nevím teda kdo to vymyslel ale manžel poznával taky nohu nevěsty a nevěsta musela poznat podle zadku svého manžela.

Řeknu vám, nebyl to pěkný pohled když si tatíci a strýčkové začali sundávat kalhoty a ukázali nám všem své (mnohdy né moc hezké) spoďárky

a nevěsta taky nebyla nadšená když na jejich zadky musela sahat,

dokonce říkala že přes tu tenkou sepranou látku některých cítila na svých rukou chlupy které se draly ven icon_puke.gif fakt super hra! mě by lo kdyby to pro mne někdo vymyslel

 

:doh:  -_-  ľuďom j..e.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

:zubiska:  utesene a maju to aj v modrom...a sadlo by to aj do nasho auta...dilema velka :zubiska: ..chcela by som vidiet vyraz rodiny, keby som to nenapadne do auta nainstalovala..pouvazujem  :hehe:

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

vzťah tých dvoch ľudí je dúfam skvelý, a vždy taký bude.  že to je z lásky, chápem. že to vyvesia priamo do chodby, aby videli všetky návštevy, či nad manželské postele, či na to bude kdesi sadať prach, to už je skutočne na nich.

niekedy láska nestačí, treba aj kvapku súdnosti ... ale možno majú radi paródie na insitné umenie ...
 

 

nápad na darček je vskutku zaujímavý, hoci rozhodne nie nápad ani nový ani originálny, proste nápad.

 

napriek tomu si myslím, ako vždy, že nie každý nápad, ktorý rozsvieti našu mozgovňu ako žiarovečka, je nutné aj realizovať ... ba čo viac ... niekedy je lepšie nerealizovať ... -_-

 

post-3-0-73168100-1476100929.jpg

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4815410

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...

a vtip ešte len začína - začína každoročné bláznenie k Vianociam... pri tom sa nejaké infantilné nápisy na stenách až minimálne do februára stratia.
 

nedávno som čítala na MMB rozhovor - jedna dáma v polovici novembra postla fotky svojej vskutku hodne vystajlovanej domácnosti, ale pritom sa ospravedlňovala, že prepáčte, ešte bez vianočnej výzdoby.
jedna jediná sa spýtala, prečo sa v polovici novembra treba opsravedlňovať za nedostatok vianočnej výzdoby - všeobecná odpoveď bola, že si chcú predĺžiť zážitky a tú krásu a patrične si to užiť.

mno. že potom v polovici januára už budú vzdychať, kedy už bude jar, aby mohli robiť jarnú výzdobu. nevadí, takto to poháňajú rok čo, kam sa ponáhľajú, neviem, ale čo už.

 

takže poďme k nápisom - teda k ich vianočnej obdobe:  trollovské severské potvory je dostať kúpiť v každom vianočnom obchode. po domácky vyrábané zdobia interiéry rovnako ... keď už musí mať niekto trolla k slovenským či českým vianociam, ok.

no ale... prosím ich pekne... :(

ozdoba interiérov, domáca výroba, tohto roku:

 

pletený troll  a .... vetvičkový troll. niektoré veci z niektorých interiérov nemusím vidieť, to radšej tie nápisy. :(

 

post-3-0-79835700-1480261501.jpg    post-3-0-21062300-1480261503.jpg

 http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4822639 ,    http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4823151

 

 

a nevymreli ešte ani mrzačené ohnuté hrôzy, síce pomenej, ale stále sú:  

post-3-0-61328200-1480261812.jpg

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4823094

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

celý net je plný doma vyrábaných trollov, jeden desivejší než druhý.

 

vianoce sú vôbec pre kreatívcov ako stvorené - tento betlehem - áno, je to betlehem, je domáca výroba, a je na predaj za 300 Kč na českom sbazári.

len sa neviem rozhodnúť, či je niekto tak strašne zúfalý, že to vyrába, či že to kúpi, a vôbec... s týmto betlehemom čosi veľmi nie je v poriadku :hmmm:

 

post-3-0-95554600-1481819645.jpg

Designových eco betlém, masivní podklad ze dřeva o rozměru 20x18x4cm,

vše z ekologického materiálu, mimo sezónu lze uschovat do pěkného textilního sáčku.

Na podložku lze také umístit svíčku. 300kč. Postovné 75kč

cokakuka
Praha 8.12.2016

 

zdroj: www.sbazar.cz, motorkari.cz

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

bral by som, keby to vyrábali deti postihnuté ako táto Svätá rodina, asi by som to vrámci charity aj kúpil, ale tuná si niekto myslí, že je k****sky kreatívny a všetci ľudia sú už načisto blbí.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď dievčatá a dámy vyrábajú severských trollov, niektoré výtvory sú pekné, niektoré hrozné, ale dobre... je to v móde, baby sa bavia, každý rok niečo príde, čo by robili bydlenky... nech vymýšľajú.

 

čo ma ale priam vydesilo, a myslím to vážne, tak zmysel tohto výtvoru po prvé vonkoncom nechápem, po druhé... mať to doma v kúte, ako to číha v tme, by som v noci dostávala zrádnika... je to dosť desivý výtvor:

 

NÁŠ NOVÝ NÁJEMNÍK

post-3-0-31848900-1481972788.jpg

výška 120 cm

 

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4825879#diskuse

 

nemá vážne ďaleko od "To" Stephena Kinga... v noci to žerie deti :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

doma v rozhovore sme sa dostali k tomu, ako sa kedysi zbierali a bežne darovali a ešte predtým ťažko zháňali kdejaké servisy, riady, hrnce, kávové, čajové, mokka a kdejaké vínové, likérové  a celé sady pohárov, zlatá zuzana bola hoch záležitosť... a že dnes sú celé mraky internetových bazárov a stovky FB skupín plné takýchto "starožitností".... sem tam sa nájde aj skutočne parádna vec, ale väčšinou sú to veci vypratané z obývačkových stien :)

 

dostala som chuť popozerať, čo práve ponúkajú, len som prebehla jednu stránku, ale narazila som na podivný poklad - prudko mi pripomenul výrobky zo 60. a 70. rokov, takéto a podobné záležitosti vyrábali doma bežne páni podľa zadania manželiek, páni,  ktorí smeli a mohli zvárať... natreli výrobok na čierno a hotovo - bol do predsiene krásny artefakt :)

tento ovšem trochu vybočuje... je možné, že toto bol skutočne vážne vážne mienený kúpený artefakt, to tvarované sklíčko by tomu nasvedčovalo, ale ako nález je to úchvatné, uznajte :)

najprv človek nevie, čo a ako... až pohľad zboku ukáže celú krásu svietnika na čajovú sviečku.

 

je dlhodobo voľný, môžete ho mať doma za 12 Eur + poštovné:

 

post-3-0-31637500-1483114435.jpg    post-3-0-61250400-1483114436.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1643906362293607&set=gm.1341792339176346&type=3&theater

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na Zlatú Zuzanu mi nikto nesiahajte! Mám doma aj malé poldecáčiky, aj decové poháre, aj pivové (!!!) a nakoniec také na stopke, tie nie sú "biele", ale zeleno-dymové. Z nich mi 1 ks chýba, podarilo sa mi ho rozbiť keď som mala asi 17, pri umývaní riadu. mali sme vtedy návštevu z NDR, spriatelenú rodinu s chalanom tiež 18, boli u nás asi týždeň, no a mama mala tie poháre veľmi rada...to bolo jedinýkrát, čo som ju oklamala a povedala som pri "výsluchu", že neviem, kde sa pohár podel. Že si myslela, že ho rozbil niektorý z hostí, ma netrápilo, aj tak ona sa s nimi bavila len sprostredkovane, kedže nehovorila ani nemecky, ani anglicky...nemecky hovoril tatko, a plynule, anglicky ja a trocha segra. Patrilo by to skôr do tých príbehov do záhrobia,  je to len krátka story, takže: chalan bol hudobník, super hral na gitare a mal úžasný hlas, tak čo iné by sme asi tak robili, ako sa venovali tejto bohumilej činnosti...i máto striehla jak ostriež, lebo pobadala, že chalanovi akosi nie sme luft, ani segra, ani ja. A mala pravdu, keď sa blížil ich odchod, chalan sa akosi okúňal a nakoniec z neho vyliezlo, že by ešte chcel ostať, ale aj videl, že našej mame to nie je moc po chuti, tak sa ma pýtal, že čo sa deje...nuž som mu povedala na rovinu, že mama sa bojí, že je pre nás "nebezpečný", a vtedy z neho vyliezlo, že má pravdu, lebo nás obe miluje, a chcel ostať, aby si ujasnil, o ktorú z nás sa bude uchádzať. .že by som sa žiaľom umárala, nemôžem povedať, bol to len chalan, ktorý mal pekný hlas, a s ktorým sa nám dobre vyspevovalo, a som si istá, že sa veľmi rýchlo spamätal. na toto by som už aj zabudla, len tie poháre mi túto epizódku pripomenú..

Skrátka Zlatá zuzana dnes už pre ľudí nič neznamená, pre mňa je to pamiatka na mladosť, na rodičov, na to, ako k nám chodili návštevy a bolo u nás veselo. A navyše, náhodou sú to milé poháre.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

myslím, že sa v tom mýliš, Zlatá Zuzana znamená aj dnes niečo pre ľudí, samozrejme nie pre všetkých, ale znamená. a má aj celkom slušnú cenu. nie priveľkú, pretože Zlarých Zuzán je na trhu dosť.

písala som len o tom, že týchto sád úspešných pohárov v kdejakých farebných a tvarových variáciách bolo medzi ľuďmi hodne ...

 

Zlatá Zuzana sa bežne kupovala ako dar, niekto ich zbieral, niekto podostával, pre niekoho to bol vrchol túžby, mať Zlatú Zuzanu v sekretári... to je všetko v poriadku, a ja sa Zlatých Zuzán nedotýkam ani malíčkom.

mne sa páčili, ale nikdy sme nemali dosť peňazí na ne, a naša mama tiež nie. takže Zlatú Zuzanu sme doma nikdy nemali, ale nikdy sme po nej ani extra netúžili, ani mama, ani ja.

 

napísala som len, že pomaly a iste sa dostáva stále viac dedičstiev do bazárov, a medzi nimi mnohé Zlaté Zuzany - pre mladých ľudí, čo majú doma minimalistické moderné obývačkové nábytky, je to nadbytok, a starší ľudia buď vymierajú, alebo prestavujú, a nazbierané poklady starých mám a rodičov sa stávajú zbytočné.

nepredávajú sa pričasto - sledujem zopár facebookových búrz, len zopár, tých búrz je na tisíce, najviac sa tam objavujú porcelány... tiež jedno z vecí, ktoré sa patrilo mať doma v obývačke.

 

 

ale čo ma včera zasa prekotilo... ľudia sú vskutku neuveriteľné hoviadka božie... :)

niekto ponúka na predaj toto:  Vianočné sviečky raz použité

 

post-3-0-30841600-1483742209.jpg

FB.

 

tak nad týmto človeku rozum zastane, teda mne zastal ... keby som mala denne po večeroch zapáliť jednu sviečku, tak ich do dvoch týždňov zlikvidujem, nie aby som mala tú hubu na nete predávať RAZ POUŽITÉ VIANOČNÉ SVIEČKY  :doh:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď dievčatá a dámy vyrábajú severských trollov, niektoré výtvory sú pekné, niektoré hrozné, ale dobre... je to v móde, baby sa bavia, každý rok niečo príde, čo by robili bydlenky... nech vymýšľajú.

 

čo ma ale priam vydesilo, a myslím to vážne, tak zmysel tohto výtvoru po prvé vonkoncom nechápem, po druhé... mať to doma v kúte, ako to číha v tme, by som v noci dostávala zrádnika... je to dosť desivý výtvor:

 

NÁŠ NOVÝ NÁJEMNÍK

attachicon.gifnáš nový nájemník.jpg

výška 120 cm

 

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4825879#diskuse

 

nemá vážne ďaleko od "To" Stephena Kinga... v noci to žerie deti :(

 

hento mat niekde v byte tak sa v noci doserem skor ako na ten zachod dojdem...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game: aj naša mamka na to vždy šporila, tiež sme nepatrili k "horným 10000", mamka veľmi túžila mať Zlatú Zuzanu, našetrili si a kúpili postupne niekoľko rôznych sád, a aj sme ich používali na oslavách. Museli sme na tie poháre dávať veľký pozor, veď preto som sa bála priznať sa, že som jeden rozbila - to bolo vari jedinýkrát, čo som vedome a úmyselne mamu oklamala. priznala som sa k tomu až po mojej svadbe, keď sme sa sťahovali do nášho, a to až vtedy, keď nám dve svoje obľúbené sady darovala a jednou z nich bola tá s 5 pohármi s dymovým odtieňom. pre mňa má veľkú cenu :)

Oni si pravdaže potom už dokúpili, a my tiež, aj na pivo Zuzanu :)

 

veru, game, chlapeczjuhu, ja som síce zvyknutá, že ked musím v noci na wc, obe mačky sa preberú a pletú sa mi popod nohy, ale tiež by mi nebolo všetko jedno, keby taký výtvor na mňa číhal z kúta...ktovie ako by na toho "nájomníka" reagovali mačky.


nedávno som šla okolo záložne a pozerala som si, čo tam je vo výklade, a boli tam také súpravy na presso ako sme aj my mali doma, už máme len 1 tanierik, hrnčeky už nemáme z toho, a videla som tam veru aj spomínanú Z.Z.

 

Chcela som nejaké poháre dať dcére, ale nechcela, že má, koľko potrebujú.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a mladí si zvyčajne kúpia, čo sa im páči, tie trendy sa menia.

tým nesiaham na Zlatú Zuzanu, ale my meníme tiež.

neponúkam nikomu, voľakedy sme to kupovali, lebo to patrilo k veci, mať doma poháre na všetko, dnes je toho priveľa... a my sme v posledných rokoch v štádiu, že nieže kupujeme, ale vyhadzujeme. : )

 

spústa sklenených a porcelánových vecí je pokrabicovaná v pivnici, pravedpodobne ich čaká cesta do kontajnera, raz. spústu som dodala do školy - detičky si zvyčajne robia pred vianocami malú burzu, za pár centov kupujú blbostičky, spústa porcelánového drobizgu a jednotlivých pohárov tam našlo nového majiteľa - čo s tým kto robil ďalej, ma už netrápi : )

na trhu je toho totiž skutočne veľa, nových trendových a moderných sú plné obchody, jedno krajšie ako druhé, a starých mamičkovsko- babičkovských sú plné bazáre a starožitnosti.

 

 

jedna spomienka na leto... parapet, kde je všetko:

čipkovaná záclonka, rádobykonvička, umelá zelenina, vodníček s dušičkou v hrnčeku, žabičky, bublajúce jazierko... od tohto parádnejšie boli len obývačkové vodotrysky s nakradnutými jaskynnými skalami, šialená móda 90. rokov minulého storočia, ktoré prakticky bez výnimky skončili ktoviekde :)

 

kochajme sa, romantika :) :

post-3-0-81014100-1484487385.jpg

http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4829259

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

spomínali sme tuším slávnu všetko valcujúcu vlnu obývačkových a exteriérových fontánok z 90. rokov...

 

kdepak... oni ešte stále existujú, či ich vyrábajú, alebo im zostal plný sklad nepredaných šuntov,

netuším, ale oni vážne existujú.

môžete si rovno objednať, sto eur a môže byť tá krása vaša :)

 

post-3-0-77881600-1484930667.jpg

http://www.pokojove-fontany.cz/bytova-fontanka/skalni-jezirko/3/?order-dir=2

 

perlička:

v r. 1995 sme sa v práci sťahovali do novej budovy, krásne nové priestory, hlavne miesto a svetlo... a čo myslíte, že tam bolo ako hlavná dekorácia?

dve obrovské stojanové a tri obrovské misové fontány s bohatými umelými stromčekmi a zeleninou... boli zapnuté pri prestrihávaní pásky, potom ešte raz, a potom už nikdy viac.

prášilo sa na ne, boli neočistiteľné.
po pár rokoch sa presťahovali do pivnice, a potom kde skončili, netušia na srnky...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no vidíš, aspoň ste tam nemali suchý luft a jak dobre sa vám dýchalo! V letných horúčavách ste to isto ocenili (my by sme to veru ocenili, mať také v kancli, lebo sme na hornom poschodí a nemáme klímu a v lete je tam priamo sauna).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

občas sa podobné veci objavia z rúk zarytých háčkovačiek, sú schopné uháčkovať dyne na halloween, veľkonočné vajíčka, zdobné gule na vianočný stromček, čo len chcete... nedávno som čítala povzdych jednej dámy: tak by som háčkovala, že to až bolí, ale neviem už čooooo!

 

zmysel tohto háčkovania mi ale uniká nadobro :)
 

tanier s jedlom:  rezeň + zemiakové krokety + kuracie stehno:

 

post-3-0-38475500-1485800314.jpg

zdroj: mimibazar.cz

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fúha. Toto som povedala ako som na to pozrela, ani náhodou som nevedela čo to je. Keď si to neprečítam tak neviem. Bože to je gýč.

 

Inak také guľky by sa nám hodili do práce, len by to musela dodávať zadarmo. Urobila by dobrý skutok, ak nevie čo háčkovať.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov