Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

k včerajšiemu masakru v Uherském Brodě vyšli najavo podivuhodnosti ... nie k aktu samotnému, ten sa žiaľ stal, ako sa stal, ale v podstate nemusel, a mohol byť ešte horší - zopár pekný fópa od začiatku do konca ...

 

Urozprávaný starosta ohrozil život muža počas streľby na Morave

Profesionálny terorista by sa takým informáciám potešil, napísal český minister vnútra o starostovi Uherského Brodu, kde v utorok strelec zabil ôsmich ľudí. 

Utorňajšia streľba v Uherskom Brode, pri ktorej muž zabil ôsmich ľudí a nakoniec zomrel aj on, mala niekoľko bezpečnostných rizík. Jedným z nich bol aj starosta 17-tisícového mesta Patrik Kunčar.

„Profesionálny terorista by nad takýmto online zdrojom zajasal,“ napísal na Twitteri minister vnútra Milan Chovanec.

Muž by možno neprežil

Podľa českých Hospodárskych novín totiž starosta ešte v čase, keď bol strelec zatvorený v reštaurácii v televízii ČT24 povedal, že jeden muž sa skrýva na záchodoch. Ak by v reštaurácii bola zapnutá televízia, muž by možno neprežil.

 

Starosta čerpal informácie od svojej asistentky, ktorá je manželkou muža zo záchodov a telefonovala s ním. Až po odvysielaní tohto vyjadrenia vtrhla do reštaurácie špeciálna zásahová jednotka.

 

Starosta, ktorý je senátorom za KDÚ-ČSL, už krátko po streľbe upozornil na zlyhanie systému, v ktorom 62-ročný strelec s údajnými psychickými problémami môže mať zbrojný pas a legálne dve zbrane.

„Tu sme to s demokraciou trochu prehnali. Ak je psychicky chorý človek nebezpečný pre svoje okolie, mal by byť pod lekárskym dohľadom a nie v uliciach,“ uviedol podľa Idnes.cz.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/7666094/urozpravany-starosta-ohrozil-zivot-muza-pocas-strelby-na-morave.html#ixzz3Sm46dY1B

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov