Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

fakt svetoborný objav, doslova od "britských vedcov" (publikovaný na blicích listoch)

http://www.blisty.cz/art/75058.html
Britská studie: Zdravá dieta je třikrát dražší než nezdravá. Rozdíl se zvyšuje
Výzkumníci z univerzitního Centra pro výzkum diety a aktivity vyzývají vládu, aby zasáhla ve prospěch snižování cen zdravých potravin. Upozorňují, že chudí lidé netrpí pouze problémy se zajištěním jídla, ale "zbývá" na ně logicky jídlo nezdravé. Kromě potravinové bezpečnosti je tedy v sázce také nerovnost v oblasti dostupnosti zdravého stravování a zdraví, nebo dokonce zhoršování zdravotního stavu obyvatelstva.

žiť zdravo, je proste móda.. patrí k to mu "o-kultizmu" aj zdravo sa stravovať
čím viac ľudí chce žiť zdravo, tým je väčší záuem, aj o zdravé potraviny
dôsledok? cena zdravých potravín stúpa!

v zásade vláda, má po ruke dva druhy opatrení
a, buďto zakáže "zdravotný o-kultizmus" ako protispoločenský jav
b, zdaní nezdravé potraviny chudobným ľuďom tak, aby bola ich cena zhodná so zdravími

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

fakt svetoborný objav, doslova od "britských vedcov" (publikovaný na blicích listoch)

žiť zdravo, je proste móda.. patrí k to mu "o-kultizmu" aj zdravo sa stravovať

čím viac ľudí chce žiť zdravo, tým je väčší záuem, aj o zdravé potraviny

dôsledok? cena zdravých potravín stúpa!

 

v zásade vláda, má po ruke dva druhy opatrení

a, buďto zakáže "zdravotný o-kultizmus" ako protispoločenský jav

b, zdaní nezdravé potraviny chudobným ľuďom tak, aby bola ich cena zhodná so zdravími

 

ale v tomto jedinom prípade dávam britským vedcom za pravdu ... ono totiž navzdory povestným "britským vedcom", pretože to nie je celkom zásluha britských vedcov, ani keď to britské listy vypustili do sveta pod menom britských vedcov :)

 

na toto prišli už dávno pred britskými vedcami kdejakí iní výskumníci z x iných odborov, a hovorí a píše sa o tom roky ... :)

 

skutočne sú zdravšie jedlá drahšie, a ani nemusí ísť o žiadne módno - bio - eko - okult - super morské trávy.

 

jedlom chudoby (zostaňme v západnom svete)  sú lacné výrobky, do chuti a vône a farby precpané náhražkami / aby som nepoužila takmer sprofanované slovo Éčka /, párky bez mäsa, sekané z pomletých zbytkov, šunky a mäsá z polovice napustené vodou, a podobne sú na tom kopy potravín a polotovarov. ( to bol len príklad za mnohé )

čisté potraviny sú drahšie - je v nich viac skutočných / alebo prirodzených, keď už nechceme použiť slovo "prírodných" / surovín

 

od toho, že vláda zdraží napr. do mäsových výrobkov pomleté kosti a ľadovú triešť a múku používané do finálnych mäsových výrobkov, tie potraviny zdravšie nebudú :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game o tom sa nehádam, v tom majú pravdu..

mne vadí "vláda by s tým mala niečo robiť"

otázka je čo?

mám skúsenosť, že keď vláda s niečím "zatočí", zvyčajne to nedopadne dobre..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

 

Britská Univerzita Southampton zverejnila doteraz najrozsiahlejšiu štúdiu o posmrtnom živote. Štyri roky analyzovali dáta viac ako 2000 pacientov, ktorí sa ocitli sa na hranici medzi životom a smrťou. Vedcom sa podarilo odhaliť novú skutočnosť o tom, čo sa deje s telom a dušou po zástave srdca: Podvedomie pracuje ešte asi tri minúty po tom, ako prestane mozog úplne fungovať.

http://www.info.sk/sprava/49669/nova-mraziva-studia-vieme-co-sa-deje-medzi-zivotom-a-smrtou/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ono sa to hodi asi do piatich tem, ale...
 

 

Experti prišli s ohromujúcou správou: Ježiš bol ženatý a mal dvoch synov!

Vzácny text, ktorý je písaný v aramejčine na pergamene zo zvieracej kože, objavili v knižnici Britského múzea.

Detaily o rukopise predstavia jeho objavitelia už túto stredu na tlačovej konferencii. Uviedol portál metro.co.uk.

http://www.topky.sk/cl/13/1436963/Experti-prisli-s-ohromujucou-spravou--Jezis-bol-zenaty-a-mal-dvoch-synov

 

bulvaru sa uz asi minuli svetske celebrity :D

a este jeden top prispevok z diskusie, pre istotu do spoilera

 

v roku 79 pred n.l. doslo k obcianskej vojne a farizejovia zvitazili. Vyhlasili nadvladu babylonskeho talmudu nad torou. Podla talmudu boli zidia vyvoleni bohom aby viedli ludstvo. V praxi to z nich cini boha a dava im to nanovo vymedzit realitu. Ucinilo to z nich luciferianov. Vacsina zidov si to nerada priznava ale ich boh je lucifer,satan a zidia su jeho vyvoleny lud. Lucifer zije a je cinny. Krestanstvo sa zaobera spasou kazdeho jednotliveho cloveka, judaizmus zvazuje spasu iba izraelskeho kralovstva. Farizejovia preto nechali zavrazdit a zavrhli Krista pretoze siril ucenie, ze boh je laska a pravda a pred bohom su si vsetci ludia rovni a to sa zidom nepacilo. Prichod Krista znamenal pre zidovsky lud narodnu katastrofu hlavne pre ich veducich predstavitelov. Do tej doby boli oni sami synmi umluvy, ich vyhradnymi velknazmi a prijemcami ale zid Kristus to hlasal pre vsetkych ludi na svete a tomu chceli zabranit.Zid uprednostnuje rozum pred bajnym duchovnym svetom je teologom neviery. ateisti si myslia ze nesluzia nikomu, velmi naivne, pozrite sa na dnesnu dobu, spolocnost bola judaizovana,materializovana a spenazena, cirkev nerovna sa boh a jezis kristus prave naopak...ateisti ani o tom netusia a nechcu si to priznat, ale su zasvacovani do satanizmu,hlavne utracajte,minajte,kupujte,zadlzujte, poziciavajte si a vsetko materializujte a modlite sa k svojmu novemu bohovi kreditu pretoze ak sa modlite ku kreditu modlite sa k tym co ho ovladaju a cez kredit ovladaju aj vas a to su kabalski zidovski satanisticki bankari

 

 

 

 

 

a dalsie, uz nebulvarne

 

 

 

K šokujúcemu zisteniu prišli britskí výskumníci, ktorí testovali pufované výrobky z ryže pre deti. To, čo odhalili, nepoteší. Vo viac ako polovici vzoriek našli rakovinotvorný arzén!

http://www.pluska.sk/izdravie/zivotny-styl/sokujuca-studia-vedcov-ryzovych-chlebikoch-su-jedy.html

 

ku cti clanku treba dodat, ze po bombastickom titulku nasleduje vcelku seriozny text, ktory sa zaobera aj sirsim rozmerom spravy a tiez u nas

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

a britskí vedci sa nám vrhli na kurčatá ... :(

 

nedávno varovali pred umývaním kurčiat pred začatím varenia :
 

Britskí odborníci varujú pred umývaním kuracieho mäsa. Počas striekania kvapiek vody sa na nás môže z kuraťa preniesť nebezpečná baktéria, ktorá spôsobuje otravu.

Preto odborníci odporúčajú, aby ľudia mäso pred tepelným spracovaním neumývali. Viac ako dve pätiny kuchárov priznávajú, že umývanie kuracieho mäsa je pre nich súčasťou jeho prípravy, no britská potravinárska komora Food Standards Agency však vyslovene žiada verejnosť, aby umývanie kurčiat prestala praktizovať.

 

teraz už variť len najprv dokonale zmrazené a potom dokonale rozmrazené kurence ... :
 

Kupujete chladené kurča v obchode? Nevedome sa vystavujete nebezpečenstvu!

Britskí zdravotníci varujú, že šesť z desiatich kurčiat kúpených v supermarkete má potenciálne smrteľné baktérie. Tie môžu spôsobiť nemalé zdravotné komplikácie, ba dokonca smrť.

Na hydinových farmách sa často vyskytuje baktéria s názvom kampylobakter. Organizmy sa teda dostávajú na povrch spracovaného mäsa a potom rovno do našich domácností.  Baktérie však zlikvidujete veľmi jednoducho. Mäso zo supermarketu treba podľa britského denníka Daily Mail dať zmraziť. Predtým, ako ho začnete pripravovať, potom poriadne rozmraziť. „Konzumenti zredukujú výskyt kampylobakteru ak budú spracovať so zmrazeným mäsom namiesto čerstvého,“ tvrdí doktorka Frieda Jorgensen.

 http://www.cas.sk/clanok/299982/kupujete-kuracie-maso-vystavujete-sa-tym-smrtelnemu-nebezpecenstvu.html?utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-article&utm_content=box-cas-article&utm_campaign=cross#

 

 

hrôza.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...

síce nie britskí ale kanadskí /aj tak patia pod commonwealth, takže je to jedno/ objavili ďalšiu príčinu globálneho oteplenia :D

 

Nová štúdia dokazuje, že bobor významne prispieva ku zmene klímy na Zemi...

 

...tým, že bobry kopú nory, dochádza k uvoľňovaniu metánu, ktorý bol v ľade uchovaný.

Takto do atmosféry vypumpujú 881 000 ton metánu ročne. Uvádza to portál independent.com odvolávajúc sa na výskum publikovaný v žurnále Ambio.

"Určite to má väčší vplyv, než sme si mysleli, s čím budeme určite viac počítať aj do budúcna," povedala Dr. Sue Natali, z výskumného centra Woods Hole.

Štúdia z Univerzity v Saskatchewane v Kanade odhaduje, že bobry takto nepriamo vyrábajú 200 krát viac metánu, ako bolo v roku 1900, kedy boli na pokraji vyhubenia.

http://www.aktuality.sk/clanok/267421/bobry-mozu-za-globalne-oteplovanie/

heslo "zabi bobra, zachrániš strom" by sa teda malo zmeniť na "zabi bobra, zachrániš planétu!" :smilieee:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mno ... a toto síce tiež nie sú britskí vedci, ale anglicky hovoriaci celkom iste, s anglicky znejúcimi menami na anglicky znejúcej univerzite, takže zaraďujem medzi britských vedcov.

byť britským vedcom je zdá sa vysoko nákazlivé ... :)

ste ranné vtáča? máte výhodu optimistickú a čistejšiu myseľ

 

prišli na to páni vedci Meredith Colesová a Jacob Nota z americkej Binghamtonskej univerzity, ktorí v časopise Cognitive Therapy and Research zverejnili štúdiu vysvetľujúcu vzťah medzi spánkom a negatívnymi myšlienkami ...

prišli k poznaniu, že kto je nočná sova, je pesimista a zaoberá sa negatívnymi myšlienkami, ranné vtáčatá sú trblietaví optimisti hýriaci skvelými nápadmi a žiarivou chuťou do života ...

najkrajšie je toto - až na to, že neviem, či toto vymysleli uvedení vedci, alebo pripísal ktorýsi agilný novinár kdesi po ceste článku až k nám :

 

Konieckoncov liečba či skôr prevencia proti „znečisťovaniu“ mysle vtieravými myšlienkami je jednoduchá: stačí, aby sme sa uložili čoskoro k spánku, a prebudíme sa pokojnejší.

 

krása.

ešte to tak vysvetliť celoživotným strážcom ohňa, že majú chodiť spať so sliepkami, neprevracať sa na posteli, položiť hlavu a spať,  a život rozkvitne ružovými ružami :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hm, zaujímavá predstava: uložím sa o deviatej večer do postele a zaspím tak zhruba o polnoci, teda ak mi počas tých troch hodín ležania náhodou tak trochu neprepne a nezačnem hlavou trieskať o stenu :lol:

našťastie existujú aj iní vedci, s rozumnejšími výsledkami výskumov :thumbsup:

 

Dospeli k záverom, že pre celkovú dĺžku spánku ani nie je podstatné, kedy ide človek späť, ale skôr to, kedy musí vstávať. Ten kvalitnejší spánok naspíme totiž práve ráno a čím skôr človek vstáva, tým spí menej kvalitne.

http://www.aktuality.sk/clanok/267245/v-praci-by-sme-mali-zacinat-neskor-aspon-o-deviatej-tvrdia-vedci/

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

mozno to az tak nepatri do tejto temy, ale do nejake vseobecnej o vede...
http://technet.idnes.cz/proc-vedci-podvadi-koukolik-dpq-/veda.aspx?c=A130212_165622_veda_mla

 

mozeme verit vedeckej studii, ktora hovori o tom, ze vedci vo svojich pracach, ked aj priamo neklamu, tak minimalne nehovoria celu pravdu ?

 

Danielle Fanelliová z Edinburgské univerzity
. Přibližně dvě procenta vědců v nich přiznalo, že alespoň jednou data fabrikovali, falšovali nebo modifikovali.

Téměř 34 procent vědců doznalo problematické vědecké postupy, to jsou všechny odchylky od přísných pravidel vědecké práce. Patří sem například rozhodnutí, že se další data už sbírat nebudou, neboť nám "to už vyšlo". Případně vědci nepublikují všechny údaje, které mají ke studii vztah, užívá se "výhodné" zaokrouhlování číselných hodnot, stejně jako "vhodné" práce v diskusi, prohlašuje se, že výsledky neovlivňují demografické proměnné, přičemž si tím autor není jist atd.

 

co teda mna ale najviac irituje, je sucasna hodnota (sposob hodnotenia) vedeckej prace
 

 

Publikuj, nebo zhyň!

Není to náhodou. Situaci v současné vědě a tlak, jemuž jsou vědci vystaveni, vystihuje přízračný výrok Publikuj, nebo zhyň! (anglicky Publish or perish!). Současný systém oceňování vědeckých výsledků a rozdělování
financí
je nutí publikovat za každou cenu.

Prvním patrným důsledkem jsou zátopy nefalšovaných, dobrých vědeckých prací, jimž však chybí tvořivost: nepřinášejí nic nového.

dnes, ak niekto nepublikuje v karentovanom casopise tak 1. nie je vedec a 2. nema sancu ziskat grant alebo ine financie pre svoju pracu
vysokoskolskych pracovnikov nevynimajuc, ti su dokonca exemplarny priklad :(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

ste ranné vtáča? máte výhodu optimistickú a čistejšiu myseľ

 

prišli na to páni vedci Meredith Colesová a Jacob Nota z americkej Binghamtonskej univerzity, ktorí v časopise Cognitive Therapy and Research zverejnili štúdiu vysvetľujúcu vzťah medzi spánkom a negatívnymi myšlienkami ...

prišli k poznaniu, že kto je nočná sova, je pesimista a zaoberá sa negatívnymi myšlienkami, ranné vtáčatá sú trblietaví optimisti hýriaci skvelými nápadmi a žiarivou chuťou do života ...

najkrajšie je toto - až na to, že neviem, či toto vymysleli uvedení vedci, alebo pripísal ktorýsi agilný novinár kdesi po ceste článku až k nám ...

 

pamätáte si na ten článok, kde ohovorili nočných vtákov, že sú pesimisti, nehýria skvelými nápadmi a nemajú žiarivú chuť do života?  :)

 

 

takže celé zle, všetko späť - aj keď na to neprišli britskí vedci, ale španielska armada je stále v pohotovosti - strážcovia ohňa, sme rehabilitovaní - aspoň na chvíľu :D

 

Vedci v Španielsku totiž zistili, že oproti ranným vtáčatám sú nočné tvory inteligentnejšie a vykazujú väčšiu úspešnosť v niektorých mentálnych schopnostiach ako je induktívne, koncepčné či analytické myslenie.

Vďaka tomu sú úspešnejší v pracovnej oblasti. Nočné typy sú podľa Jima Hornea, profesora psychofyziológie z britskej univerzity v Loughborough, väčšinou extroverti, kreatívni ľudia, básnici, umelci, vynálezcovia, kým ranné typy sú ľudia v profesiách z oblasti služieb alebo úradníci.

 

 
nuž ale - aj španielski vedci majú ešte nejaké rezervy :P
tuším zaradíme medzi povestných vedcov zanedlho aj španielskych ... ako nočný vták a strážca ohňa mám tú česť poznať celé húfy iných strážcov ohňa ....

a prakticky všetci sú nejakým spôsobom tvoriví a kreatívni, ale introverti ... :innocent:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pekné dobré ráno všetkým, Hellé zvlášť :)

 

ty kokso a co my, ktori chodime neskoro spat a rano skoro vstavame ???

 

Ady, pre teba mám takú malú cenu útechy ...

 

zostáva vám jedine prijať názor nikoho menšieho, než bol Napoleon Bonaparte, ktorý známy svojou neskrotnou aktivitou naháňal svojich generálov a prehlasoval, že denne maximum 6 hodín spánku je priveľa, to musí stačiť vrchovate každému ...

 

hm ... či to bolo príčinou jeho víťazstiev, či neskôr príčinou jeho potupnej porážky ... to už nech rozsúdia iní :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

britský vedci.. tvrdia.. žé.. "obezita je v podstate zdravá"   :vysvetlujem:

znižuje totižto riziko stareckej demencie..

http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/prevratna-studie-obezita-podle-ni-snizuje-riziko-demence/r~2cfe34f4df6d11e4a788002590604f2e/

má to však "háčik".. ako "na poľskom vagóne hák.."

 

 

Srdeční choroby, cukrovka a cévní mozkové příhody mohou zapříčinit to, že se obézní lidé ani nedožijí tak vysokého věku, aby je jejich nadváha mohla před stařeckou demencí ochránit.

 

:tease:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

hmm ... nejedná sa síce o britských vedcov, ale predmet a výsledok "skúmania" mi príde "na jedno kopyto".  :ermm:

 

Štúdia: Chudobné deti majú menší mozog ako bohaté

Sociálni vedci zistili, že v čase, keď deti opúšťajú materskú školu, je medzi nimi veľký rozdiel v potenciáli dosiahnuť dobré študijné výsledky. Do rozdielnych množín sa dostávajú podľa toho, či pochádzajú z chudobnej, alebo bohatej rodiny.

Pomocou MRI skenerov z viac ako 1000 jedincov vo veku od 3 do 20 rokov vedci zistili, že deti s chudobnými rodičmi majú rozmerovo o niečo menší mozog, než tí, ktorí vyrastajú v bohatých rodinách. Konkrétne, účastníci s nízkymi príjmami mali menšiu plochu mozgovej kôry, tej sivej hmoty v periférnej časti koncového mozgu, ktorá sa považuje za najvyššie riadiace centrum organizmu. Je zodpovedná za zručnosti, ako zvládnutie reči, riešenie problémov a mnoho ďalších vyšších funkcií, všeobecne vnímaných ako ľudská inteligencia.

Zdroj: http://openiazoch.zoznam.sk/cl/155484/Studia-Chudobne-deti-maju-mensi-mozog-ako-bohate

 

Tento výsledok vedeckého výskumu sa teda má chápať tak, že ...

... chudobní rodičia – chudobné deti – menší mozog – nižšia inteligencia?  

 

Len potom nie celkom chápem, prečo detičky bohatých rodičov, ktoré podľa výskumu majú väčší mozog a tak aj vyššiu inteligenciu študujú na školách, kde im rodičia dokážu vzdelanie-titul zaplatiť. :neviem:  Že by to mohlo byť preto, že síce ich mozgy väčšie sú, ale majú hladkú mozgovú kôru a vedomosti sa im nemajú na čom zachytiť?! Hlavné však je, že ich cesta v živote je vydláždená rodičovskými peniazmi.

 

U nás sa ale zvykne hovoriť, že dobrého veľa nebýva, a tak hádam aj my z chudobných rodín, teda s malým mozgom nemusíme patriť k podpriemerne inteligentným, ktorým prislúcha iba kopať kanály, či robiť pri páse ... :smile2:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

tentokrát k neandertálcom

 

Neandrtálci možná vyhynuli kvůli příliš velkým očím, kvůli kterým na zpracování zrakových vjemů využívali větší část mozku než Homo sapiens. Moderní člověk se na rozdíl od nich mohl věnovat i abstraktnějšímu myšlení, díky čemuž přežil dobu ledovou. Vyplývá to alespoň z výzkumu britských vědců.

Zdroj:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

síce americkí /aj tak "patria" pod commonwealth/ vedci vskúmali že vďaka globálnemu otepleniu asi vyhynieme :shifty:

 

podľa vedcov z Národného úradu pre ekonomický výskum môže mať globálne otepľovanie dopad aj na rodenie detí!

 

Výskum amerických expertov totiž naznačuje, že so stúpajúcimi teplotami priamo úmerne klesá záujem o sex. Po veľmi horúcich dňoch sa totiž pôrodnosť (skúmaná o deväť mesiacov neskôr) znížila o 0,7 percenta v porovnaní s chladnejšími dňami. Podľa odborníkov to znamená, že vysoké teploty buď znižujú plodnosť, alebo chuť na pohlavné aktivity. Dokonca možno platia oba dôvody súčasne.

„Extrémne teplo vedie k výraznému poklesu počtu narodených detí,“ myslia si vedci. Zmeny totiž ovplyvňujú koitálne frekvencie a môžu mať vplyv na hladiny hormónov – negatívne pôsobia na kvalitu mužských spermií a ženskú ovuláciu, informoval Independent.co.uk.

http://www.topky.sk/cl/13/1508233/Vedci-zistili--ako-globalne-oteplovanie-zmeni-sexualny-zivot-ludstva--Vyhynieme--

 

ešte by mohli vyskúmať ako je teda možné že afrika sa začína preľudňovať. že by sa práve v afrike začalo ochladzovať ? :confused: :hmmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

je to možné? takmer nám unikol mimoriadne významný počin britských vedcov ... :agree:

 

vedci na Aberystwth University v západnom Walese zistili, že to ohavné podávanie rúk medzi ľudmi, ktoré sa vyvinulo za dlhé stáročia pri ľudskej komunikácii ako mierové a zmierlivé gesto:

"podávam ti holú ruku, nemám v nej zbraň" - je veľmi ohavný a nehygienický ľudský zvyk, plný baktérií ... kto by to bol povedal.

 

 

skrátka a dobre britskí vedci zistili, že to hnusné baktérií plné podávanie rúk by sa malo nahradiť inými spôsobmi pozdravu, napríklad:
 

Oveľa lepšie sú iné spôsoby pozdravu, píše Mirror.co.uk. O 50 % menej baktérií sa prenáša pri pozdrave "high five" a o 90 % menej pri pozdrave dotknutím zaťatých pästí, hlavne kvôli menšej dotykovej ploche a kratšiemu času dotyku.

 

"Ľudia málokedy rozmýšľajú nad zdravotnými dopadmi podávania rúk. Ale keby bola verejnosť posmelená k pozdravu päsťami, je tu veľký potenciál k zníženiu šírenia infekčných chorôb medzi ľuďmi," vysvetľuje Dr. Dave Whitwhort zo spomínanej univerzity.

 

Podľa predošlých štúdií bolo pritom silné podanie ruky znakom dlhého života a 18 % šéfov priznalo, že by nezamestnali niekoho, kto nemá dobrý, pevný stisk.

koniec podávania rúk, britskí vedci zistilil, že je nebezpečné, už majú zaňho náhradu

 

skutočne, skutočne ... ... ale čo s takým držaním sa tyči v autobusoch hromadnej dopravy ... s otváraním dverí a chytaním kľučiek na úradoch, sedením a dotýkaním sa stoličiek v čakárňach u lekárov v čase chrípkovej epidémie či salmonely ... :hmmm:

 

obávam sa, že britskí vedci ešte majú čo skúmať ... a zatiaľ my budeme mať o čom písať :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov