Skočiť na obsah

Majstrovstvá sveta vo futbale 2014 (Brazília)


aljak63

Odporúčané príspevky

Pre mna velmi kvalitny - zaujimavy a napinavy zapas - bol to asi jedinny co som videl cely pocas MS. Mna to uz tak neberie.

 

Nechcel som vitazstvo nemcov v riadnom hracom case - potom mi to bolo jedno - a nechcel som penalty. Aby nik priklad Messimu nemohol vytykat-ze nevie dat penaltu a prehral nam to. - lebo to pravda nieje ani by nebola.

Preco som nechcel aby nemci vyhrali po90 - lebo som mal niekolko tusakov 4-5 a vysli dobre kurzy a nepodal som. Dnes som chcel dat 200 eur na Nemcov - nedal - lebo aj nechcel - nedal si ani raz za mesiac sa ti to vypomsti - preto som chcel aspon remizu. Co vyslo.

 

A nemci - dnes lepsi neboli - ale zasluzene vyhrali aj dnesny zapas - dali z jednej akcie jeden gol - v inych ich dali kopec - lebo mali slabsie obrany proti sebe.

Dnesna obrana az na ten gol velmi dobra v defenzive. V ofenzive sa nenormalne spoliehali na messsiho - ake mu davali nahravky - ake vobec nahravky davali - ak to kopli na Messiho uz len stali a cakali co spravi - dobre bolo to nemehlo,co striedal Huigauajina(neviem ako sa pise jeho meno) - spravi dvoch hracov nahravamu a on nic stoji a po to prihravku si nabehol Messi.

Sance toho hnupa - ked nevedel prekopnut brankara - aj Messiho sanca - ci ta Higuajina - ked mu do offsidu nahraval hlavickov Nemec - Nemci by z toho dali aspon dve goly.

 

Preto aj ked dnes lespi neboli - Nemci najlepsi su - nemehlo pre mna u nemcov Surle.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

...::: Výsledky MS 2014 - 13.júl 2014 :::...

A je koniec! Po víťazstve 1:0 po predĺžení slávili svoj 4. majstrovský titul Nemci!

champions.jpg

 

 

Ocenenia:

  • Zlatá lopta (najlepší hráč): ARG.pngLionel Messi
  • Zlatá kopačka (najlepší strelec): COL.pngJames Rodríguez
  • Zlaté rukavice (najlepší brankár): GER.pngManuel Neuer
  • Najlepší mladý hráč: FRA.pngPaul Pogba
  • Cena fair-play: COL.pngKolumbia

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Udajne to dostal preto ze doviedol tim do finale. Akurat ze Argentina sa tam dostala vdaka defenzive a do tej sa on nezapajal. A smerom dopredu toho vymyslel viac aj Di Maria. A to nehral 2 ci 3 zapasy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov