Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poznam sice niekolko sportovych fanaticiek ale ziadnu futbalovu. Poznam aj par zien co sa na futbal divat zvladnu, vedia co je ofsajd, aj to okomentuju, ale same by si ho rozhodne nezapli.

Si exot, gratulujem. :)

Posted

ďakujem :D

ale nie som fanatik, to nie, nie, moja mama je väčší, aj väčší znalec  :agree:

/ má to trochu históriu ... mama bola hádzanárka. brankárka. než sa vydala, nejaký kúsok bola aj v repre. v tých blahých časoch bolo bežné, že futbalisti chodili povzbudzovať na hádzanú dievčatá, a hádzanárky naopak futbalistov ... aj keď potom mama prestala hrať, bolo u nás bežné už aj so mnou ísť na futbal ... a bežne sa pozerali zápasy v telke, a pre mňa ako decko bolo úplne normálne, že mama pozerá futbal, a že ja pozerám futbal ... : ) /

Posted

ah, keby nám to náhodou uniklo ... dnes dva veľké zápasy ... začíname Francúzsko - Nemecko 18:00 :

post-3-0-77370600-1404468689.gif

Posted

Za chvíľu začína zápas Francúzsko - Nemecko. Jedine náraz gigantickej kométy do Zeme by si ma teoreticky mohol dovoliť vyrušiť.

Posted

no tak toto ... no nič teda. výsledok je aký je, Francúzsko - Nemecko 0:1, tipovanie v háji :innocent:

Posted

Bola to nuda. Nemecky antifutbal rules.

Posted

a ideme na druhý ... veľkolepý google gif pred ďalším zápasom  Brazília - Kolumbia :

post-3-0-51391400-1404502109.gif

Posted

bud hrali ptvy polcas Brazilci tak dobre, alebo Kolumbovia tak zle ...

Posted

a dali druhý. ale je to dobrý futbal, a ten vyžltený štadión k tomu ...

-----

a Kolumbijcom sa zadarilo ... 2:1 ...  parádny zápas až do konca. 

Posted

Creeper, ani jedno ani druhe. Ved dali 2 goly zo standartiek.

Posted

rozhodne emotivnejsi ako GER - FRA :)

Posted

Najhorsie sa stalo skutocnostou. Nemci a Brazilia idu dalej. A take zaujimave MS to boli.

Posted

Včera som to veľmi prial Kolumbii, aby im tam ten gól na 2:2 konečne padol. No obrovská škoda, že to nevyšlo. Ale z tejto semifinálovej dvojice nech do finále idú radšej Nemci, a tam nech už vyhrá ktokoľvek z tej druhej vetvy, aj keď z tej ani Holanďanov nejako obzvlášť nemusím. Som zvedavý čo to bude dnes, no snáď sa Robben zase v 16ke nebude hádzať o zem pri každom závane okolo neho.

A ešte mi nedá nespomenúť tú úžasnú atmosféru na štadiónoch keď hrajú juhoamerické mužstvá. Hlavne počas hymien je to perfektné ako sa celé hľadisko rozozneje v rytme hymny a všetci fanúšikovia hromadne spievajú. Fakt nádhera!

Neymar včera skončil so zlomeným stavcom, takže na MS si už nezahrá. Tak aspoň raz nemusel simulovať...

• Upvote 1
Posted

Všimol som si, že futbalisti majú akési oneskorené reakcie, keď ich súper fauluje. Jeden futbalista sa kopačkou dotkne druhého, ten ešte necelú sekundu beží ako keby nič a až po tej sekunde padne ako podťatý a začne sa skrúcať v smrteľných kŕčoch.

Ale ten faul na Neymara, to bolo zákerné, za také niečo mala byť automaticky karta. Lenže ak Neymarovi zlomili stavec a ten sa moc nezvíjal, čo všetko museli dolámať tým futbalistom, ktorí sa zvíjajú na zemi? A chudák Robben? Však ten hádam už žiadnu kosť nemá v celku.

Posted

Práveže Neymar sa tam včera zvíjal až-až. Veď napokon pre neho prišli až nosítka... Karta byť mala, no v tej situácii to možno nebolo až tak dobre vidieť z rozhodcových uhlov pohľadu. Nám sa machruje, keď to vidíme potom v spomalených záberoch a z rôznych uhlov. Alebo možno by aj kartu dal, ale ako rozoznať u Neymara jeho nekonečné simulovanie s reálnym faulom? Takže smola, pre Brazíliu... Bodaj by skončili až štvrtí.

Posted

Tak simulované zvíjanie sa väčšinou prejavuje tak, že hráč sa jednou rukou drží za koleno, pričom sa prevaľuje z jednej strany na druhú a druhou rukou plieska po trávniku ako keby mravce zabíjal. Neymar sa zvíjal adekvátne k zlomenému stavcu, to som hneď videl, že to simulovanie nie je.

Posted

v Brazílii je dnes juhoamericky veselo ... v očakávaní večerných zápasov sa im dnes tancuje :

/ to "l" je zasa skvelé ... vôbec sa ho už  ten cirkus netýka :) /

post-3-0-66792400-1404557107.gif

na moment späť k Suarezovi:

Pomimo 3 dokázaných prípadov, keď uruguajský futbalista Luis Suárez pohrýzol svojich súperov, vyšetruje FIFA ďalších 5 podobných incidentov, ku ktorým došlo počas kariéry športovca. Informoval o tom denník Daily Star.

http://slovak.ruvr.ru/news/2014_06_29/Suarez-pohryzol-pred-presunom-do-Europy-piatich-futbalistov-1212/

Posted

Ja len nechapem jedno. Fifa sa stale ohana fair play, tak preco prisnejsie nehodnotia simulovanie? Asi to niekomu vyhovuje. Doteraz na MS dali rozhodcovia snad jednu zltu. Keby to sprisnili, par hracov by skoncilo kludne s cervenou kartou. Alebo aj kludne dodatocne po zapase po posudeni zaznamu stop na jeden zapas. Inak sa to neoducia.

• Upvote 1
Posted

tak uvidíme dnes, kto bude najväčšia filmová hviezda ...

ďalšia dvojica začína štvrťfinále 18:00 :   Argentína - Belgicko :

post-3-0-74560300-1404574527.gif

krása ... nádherne mi to prípona analógové  vysielanie, televízory s lampičkami, dipól s kusom alobalu a lezenie na strechu po každom silnejšom vetre ... kedysi v praveku :)

Posted

Argentína to síce udržala na 1:0 a postúpila, ale futbal to bol taký ... hm  :hmmm:

tak pozrieme ďalší - prichádza   Holandsko - a jedno z prekvapení, Kostarika ... :

post-3-0-72035200-1404589078.gif

Posted

Belgicko nic moc ... to uz tam radsej mohli pustit tych Amikov :)

• Upvote 1
Posted

Holandsko -Kostarika ... tak toto bolo něco.  :doh:

Posted

...::: Výsledky MS 2014 - 5.júl 2014 :::...

Semifinálovú štvoricu doplnili Argentína a Holandsko. S MS sa lúči Belgicko a Kostarika.

Ďalší program MS 2014

...::: Semifinálové zápasy :::...

• 8.7.2014 - 22:00 : BRA.pngBrazília vs. GER.pngNemecko
    .
  • 9.7.2014 - 22:00 : NED.pngHolandsko vs. ARG.pngArgentína

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy