Skočiť na obsah

Váš obľúbený Tv seriál


littlewitch

Odporúčané príspevky

Nasrali ma, na Markíze zrušili Monka a dali tam nejakú Kobru 11. To som si nepredstavoval, že počas pracovnej doby budem pri kávičke pozerať na nejaké slaboduché naháňačky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...
  • Pred 4 mesiacmi...

V 90 rokoch bezal na jednotke v nedelu podvečer ( asi sa tym myslí STV ) seriál - Domček v prérii . nepametá si náhodou niekto v ktorom roku presne , alebo aspon či na začiatku alebo na konci 90tich  / rokoch ho vysielali (?) 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

uff...Domček v prérii som síce kedysi pozerávala, ale za toho svatého si nespomenie, o čom to bolo a ani v ktorých to bolo rokoch. 

Teraz mám obľúbený seriál Modrý kód. Mám rada podobné seriály.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

Star Trek-ov je veľa ale nedávno som objavil ze dávajú sériu Discovery a velice sa mi zapáčil. Chytil som ho skoro od začiatku (vynechané časti si zoženiem) a tak sa mi páči, ešte viac ako oteckovia. Tých prestali dávať. Ale aj minule tak bolo. Na určitú dobu prestanú, nahradia to rodinnými prípadmi (čo tiež mám rád) a potom zase pokračujú. V oteckoch sa Dorota rozišla s Lukášom. Max sa rozišiel s Julkou lebo celá rodina sa sťahujú do Haagu. Ema tam dostala robotu a mohla zobrať rodinu. Lukáš zmlátil Dorote spolužiaka s ktorým ho podvádviedla. Gréta zistila že ju Noro podvádza. Už dlho ju podvádza a ale ona nemala dôkaz hoci Tomáš (Julkin otec, ktorý je do nej platonicky) ju na to upozorňoval ale ona neverila. Žaneta (Norova milenka) na neho tlačila aby sa rozviedol. V Star treku objavili Klingonský artefakt a zabili jedného klingóna a oni to zobrali ako akt vojny a pri dvojhviezde sa odohrala prvá bitka. Lode boli zničené a prvú dôstojníčku odsúdili za zradu a pri prevoze na trestaneckú planétu, sa na transportnú loď prisali nejaké záhadné formy života a loď Discovery ktorej velí kapitán Lorca ju zachránil a pridal do svojho tíme. Loď je vedecká a robia tam tajné experimenty. Ocitnú sa v paralernom vesmíre kde vyjde najavo že Lorca vlastne odtiaľ pochádza a chcel sa vrátiť. Dobré zápletky sú.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

Velkommen til Utmark

Serial je seversky vtedy, ked divak registruje prvy usmev na obrazovke v deviatej minute strvrtej casti prvej serie. V komornej atmosfere je rozpracovanych niekolko postav zijucich v zapadakove na dalekom norskom severe,  v pribehoch, ktore sa striedaju zhruba v minutovych intevaloch a tu a tam sa pretnu. Vtedy to iskri, trtka sa, podvadza sa, lietaju gulky, ludia chlastaju pasovanu rusku vodku a ludia prestavaju chlastat, bohabojni otcovia platia za ku®vy, zadubeni vidlaci su hrdi na svoj povod a cistu saamsku krv, trosky slubuju, ze pojdu k anonymnym alkoholikom, ked sa niekto utopi v bazinach, nikoho to velmi netankuje a boh je mrtvy -smiechom.  Ako to uz na severe byva, vsade pritomna absurdnost je uveritelna, ludia nie su ani dobri, ani zli, su iba ludmi a kludne by mohli vsetci byvat v nejakej razovitej slovenskej dedine, napriklad v Lendaku. Atmosfera je od zaciatku dusna a laskava naruc prirody, nicoty a beznadeje Utmark zatvara, az do definitivnej katarzie.

 

1.thumb.jpg.305d3a33f3b74a6f14108a841a2c4376.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kedysi chodilo také že Californication tam to bolo také liberálne to sa mi lúbilo. Žiadna morálka či zábrany. Balili sa ženy, užívalo sa, milovalo sa kto s kým chcel. Taký svet by sa mi páčil.

Inák oblúbených seriálov je veľa:

o 5 mút 12, Na hrane, Analýzy na hrane, Ekonomika 24, Peniaze, Candice Renoirová, Star Trek, Hviezdna brána, Simpsonovci, Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou, Skutočné príbehy, Súdna sieň, Ochrancovia, Terra Nova, Rodinné prípady, Susedské prípady, Policajti v akcii, 112, Policajné prípady, Knight Rider, V siedmom nebi, Tomáš a Diana, Oteckovia, Hranica, Aféry, Nebezpečné vzťahy, Súkromné očko, Xena, Hercules, Baywatch, Komisár Rex, Kobra11, Doktor z hôr, Dr.Ema, Doktor Martin, Mama ožeň ma, Farmár hľadá ženu, Svadba na prvý pohľad, Predvolebné diskusie, Povolebné diskusie, Občan za dverami.

Takže stále je čo pozerať. Už viete prečo väčšinu môjho voľného času vypĺňa televízia a čo nemôžem pozerať si nahrávam a pozriem zo záznamu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Trochu som sa v tom stratila... naposledy som z toho všetkého videla originálny prvý  Knight Rider so super auťátkom pred viac než 30 rokmi... o ostatnom netuším, či sa to je či pije... no, trochu som to prikrášlila: o dvoch troch som počula, keď kričala reklama, ten zbytok ma úplne minul. Chvalabožku.

a nie, ani Tomáša netuším, čo je, ani keby tam bola originál princezná Diana blahej pamäti. Nie,  nepozerám. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Maštalír a Mórová. Ale netreba zatracovať bez pozretia aspoň ukážky. Je to dobré.

Ešte aj McGyver bol dobrý. Ten vyriešil všetko. A ten herec hral potom aj velitela v Hviezdnej bráne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov