Skočiť na obsah

Váš obľúbený Tv seriál


littlewitch

Odporúčané príspevky

  • Pred 3 mesiacmi...

fuha ... nuž nie, na prvé pozretie charizmu a osobitosť pôvodného Richarda Deana Andersona nemá.

 

 

(ináč ... ten seriál má viac než 30 rokov, veril by tomu niekto? začal sa nakrúcať r. 1985, do r. 1992.)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Fňuk. :hmmm: Čo kukať? Suchoty. Game of Thrones akurat skončili, definitivne Castle aj Person of interest a ostatni maju pauzu. Jedine Kosti aktualne bežia, to mi je ale malo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jej ... a ja som na Kosti úplne zabudla.

namiesto toho teraz čítam ukľudňujúcu sériu krimi,  mám po ruke komplet všetky Suchetove filmy Poirota, keby bolo krvi priveľa

aj to je asi znamenie, že aj Kostí už viacmenej pomaly stačilo, akosi sa to nikam nevyvíja, prišlo mi, že skončili všetky seriály ... NCIS mi chýba. dúfam, že ešte nekončia. a Myšlenky by mohli trochu oživiť, odchodom morgana to stratilo šťavu, doktor to sám neutiahne : )

ale chcelo by to niečo, aj staršie, na leto, ešte len začínajú letné suchoty

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

NCIS pokračuje ďalšou sezonou. Kosti už tiež len 2 epizody do pauzy, potom to bude na nule. Aspoň že od polovice jula sa rozbiehaju Kravaťaci. Budem musieť siahnuť po niečom novom aby som zaplatal diery. Lenže po čom?

 

Asi zalovim v netflixovskych vodach, teraz 1. jula maju vypľuť 2. seriu Marca Pola, a nevidel som ani prvu, tak asi dam toto. Podľa reakcii to nie je nejaky megahit, ale čo už...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Tak som sa pustil do Marca Pola. Serial fajn, putavy, fantasticka vyprava, ale absolutne nedokazem prekusnut, ze aj Kublajchan a Cinania melu dokonalou anglictinou. Dokonca aj Cinan s Cinanom. To je des. To by ani tak nevadilo keby to bolo v anglictine uplne komplet. Ale ono nie, nieco (velmi malo) je cinsky, nieco anglicky. Bez rozmyslu. Marco sa aj s otcom rozprava anglicky, ale prislovia vyklada chanovi original v taliancine. No katastrofa, to ma brutalne irituje. Nebyt toho, tak je to super.

 

Ale to bol prvy Netflixovsky serial, v dalsich sa uz poucili. Narcos uz je komplet v originale, kolumbijci kecaju spanielsky, amici anglicky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 1 mesiacom...

a z dielne HBO je na svete ďalší seriál, ktorý sľubuje kdečo... Sorentino ako režisér, Jude Law ako Mladý papež... http://www.csfd.cz/film/409314-mlady-papez/prehled/

reflex je tentokrát nadmieru nadšený:

Italský oscarový režisér Paolo Sorrentino (Božský, Velká nádhera a Mládí). Jude Law, vynikající charakterní Brit a herecký idol – původní rozhovor s ním čtěte v posledním tištěném Reflexu. A Diane Keaton, americká herecká legenda, v historicky první vážné roli. Stvořili desetidílný seriál MLADÝ PAPEŽ, který si Sorrentino i sám napsal. První dva díly viděli novináři ve světové premiéře na festivalu v Benátkách; tleskalo se tehdy hurónsky.

 

Jak seriál dopadne, je po dvou dílech nemožné odhadnout, ale věřte mi, že některé scény, především ty davové, jsou tam tak dokonalé, že jsou skoro na infarkt – nejen pro věříří.

Mladý papež má totiž něco, co čekáte od Sorrentina a od kvalitní televize zároveň: silný, srozumitelný příběh, zde v bombastických kulisách moderního Vatikánu. Sorrentinův Lenny Belard alias fiktivní papež Pius XIII. (Jude Law) má především chorobný hlad po moci, pramenící ovšem z obrovské osobní nejistoty (tu mu přijíždí zmírnit americká jeptiška a chůva Diane Keaton). Je to barevné, nesmírně silné, kvalitně natočené a ve výsledku neopakovatelné. 

... http://www.reflex.cz/clanek/kultura/75548/mlady-papez-novy-televizni-serial-z-dilny-hbo-je-dechberouci-stejne-jako-jude-law-v-titulni-roli.html

 

tak teda - uvidíme :) ... seriály HBO sú spravidla kvalitné. kto si pozriete, posúďte a dajte vedieť... :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Prva važna rola Diane Keaton? Ale no... :nono:  Je sice pravda že toči hlavne komedie, ale ma za sebou aj dosť filmov navažno. A žiadnych b-čkovych.

 

Inak včera som zhodou okolnosti sledoval ostatnu epizodu Graham Norton show, kde bol Jude Law a hovoril prave o tomto serialy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...
  • Pred 11 mesiacmi...

Dlho som odolávala odporúčaniam známych na margo Game of Thrones.

 

Bola to chyba :)

 

"Fantasy? Na to ja nie som.'

Avšak, nejedná sa tak úplne o fantasy. Práve sme s priateľom dopozerali poslednú siedmu sériu.

Neskutočná namotavka, zapnutá telka iba kvôli GOT.

 

Surové, vulgárne, uveriteľné, napínavé, prepracované, z mojej strany iba superlatíva. Hltala som každý diel.

Postavy buď milujeme alebo nenávidíme (časom sa dokonca k niektorým postoj mení). Takto sme ešte neprežívali žiaden film, žiaden seriál. :)

 

Natáča sa posledná séria, ako máme vydržať do budúceho roka? :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Vcera som dopozeral serial Most!
 
https://www.csfd.cz/film/431912-most/prehled/

U susedov je to dost fenomen, rozprudilo to vselijake debaty. Nepozeram serialy, nemam na to cas, ani naladu, ale kamoska z Prahy ma prehovorila.
 
V prehliadke absurdnosti autori mozno trochu tlacili na pilu, ale asi presne to ma odlisovat pribeh zo zivota / od zivota. Trebars na pohrebe (na obrazku) som sa schuti zasmial. Zaujalo ma vsak nieco ine a sice, ze napriek vsetkym tym mentalnym skratkam a predsudkom sa raz ludskost prederie na povrch. Sice jej to trva, ma odrete usi, ale prederie sa. Ze akykolvek hajzel konfrontovany so zivotom ma stale prilezitost ukazat, ze je clovek. Ze je to niekde v nas a aj ked sa mnohi snazia aby nebolo, stale to tam je. Je to mozno naivne, ale vo filme to potesi. Potesilo a pookrialo. Ak ste to nevideli, pozrite si to, od piateho marca to pojde na Jojke. Velmi uzitocna zalezitost, lebo je to pribeh, ktory ludom dava (dop(i)ce, ako ja to slovo nemam rad!) nadej.
 
post-42-0-94561700-1551166333.jpg
 
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Zhliadli sme aj prvú časť "seriálu" Černobyl, tiež kvalita. 

https://www.csfd.cz/film/683975-cernobyl/komentare/

S polovice dokument, s tej druhej horor..

Je to fakt sila..

Ukazuje to, že ak tam niečo vybuchlo, tak hlavne nadkritické množstvo malých aj veľkých lží nahádzaných na jednu hromadu.

Najviac ma dostalo, ako sa všetci papaláši snažili byť čačaný pred ešte väčšími papalášmi a do poslednej chvíle tvrdili "nič strašné sa nedeje.. máme to pod kontrolou.."

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov