Skočiť na obsah

Váš obľúbený Tv seriál


littlewitch

Odporúčané príspevky

Aspoň jedna dobra sprava na prazdniny. Od jula pokračuje Eureka. Veď bolo na čase...

Po 10. serii nam definitivne skončil Smallville, no finale dobre nebolo. Čakal som nejaky narez a ono nič. Slabota.

Ukončenie 4. serie Chucka naopak skvele (i keď som očakaval, že v priebehu serialu k tomu dôjde) a už sa neviem dočkať buducej sezony, to bude sranda. Už ma čakaju len zavery Castla, Housea, HIMYM a Kosti. Čo ma ale serie, že po novej serii Breaking Bad ani vidu ani slychu. Žeby cez prazdniny?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Zaver sezony HIMYM teda nič moc. Obyčajna epizoda a zrazu prvoplanovo, bez naväznosti na dej bum radoby prekvapive odhalenie. Slabota.

Zato Castle skončil paradne. Už ma oči svrbia na novu seriu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

ja nešťastník som náhodou pozrela do tv programu ... jedna neverejnoprávna tv dnes vysiela stosedemdesiatu šiestu / 176. / časť zo 180 dielneho seriálu

Tisíc a jedna noc ... !

ten blivajz končí ?! neodvážim sa veriť. to fakt ?!

:ejha:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

pat serii, dva tyzdne a vyrazeny dych, po rokoch "nieco"

http://www.csfd.cz/film/69297-odpocivej-v-pokoji/

vyborne spracovany serial, ktory prinutil vela premyslat a svojim sposobom vnimat

posledne minuty zaverecnej epizody povazuju mnohi za jedno z najlepsich ukonceni medzi serialmi vobec, pravom

inak Michael C. Hall, povodne u mna zafixovany ako dexter, zahral svoju postavu natolko zivo, ze ostava nezabudnutelny prave tymto serialom

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Jmenuju se Earl ( My name is Earl )

 

Obrázok

 

Serial je o byvalom kriminalnikovi menom Earl , ktory aj so svojim bratom Randym v minulosti svojim konanim zneprijemnovali zivot obyvatelom mesta Cambden a az po zotreti 100 tisicoveho losu Earla zrazilo auto , v nemocnini si zacal pisat zoznam vsetkych zlych veci ktore v zivote urobil a snazi sa ich napravovat . Randy mu pomaha ale Randy je trosku inyy. ( uvidite v seriali :D )

 

Hlavne postavy -Earl , Randy , Earlova byvala zena - Joy , sucasny manzel Joy - Dernell , ktory je v programe na ochranu svedkov , upratovacka v moteli - Catalina.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Nj, o Pushing Daisies už reč niekde na predchadzajucej strane bola.

 

Vynikajuci je aj Pushing Daisies. Originalne, vtipne, zabavne a skvele technicky spracovane.

 

na ten som úplne zabudla. Pushing Daisies je skvelý, neuveriteľne sa mi páčili tie farby a spracovanie, aj námet. len sa doteraz neviem rozhodnúť, či je dobré, že už netočili ďalšie diely (kvôli ne/sledovanosti) a nenaťahovali to zbytočne, alebo by som ešte chcela vidieť ďalšie

 

S Pushing Daisies musím súhlasiť, to bol doslova čarovný seriál. :zubiska:

Mňa by určite ďalšie diely potešili, mohlo sa to ešte zaujímavo rozvinúť, škoda ho.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Momentálne Frasier, ku ktorému robím akurát databázu. Prvé dve série už mám komplet spracované, z tretej asi 4 epizódy, takže spolu niečo cez 50 epizód. Len neviem či to stihnem dokončiť, keďže dosť času mi to zaberá, zostáva ich ešte vyše 200 a už teraz mi z toho trochu hrabe.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kua, Kosti už maju mesiac prestavku, a ešte mesiac a pol ostava. Čakať a čakať... Nejde Dexter, nejde Breaking Bad, nejde Eureka. HIMYM, Castle, House a Californication sa mi malia. Čo mam teda pozerať?

 

Definitivne skončil Chuck, a ďalšia smutna sprava je, že touto seriou (8.) skonči aj House. Ešte nejakych 12 epizod. :crying:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Já teď o Vánocích skouknul obě řady Carnivale (http://www.csfd.cz/f...2923-carnivale/) a můžu vřele doporučit. Zvláště první série je špičková, dal bych jí bez váhání 100%, skvělý příběh, zajímavé postavy... Tu dvojku její tvůrci už trochu přepatnáctili, na mě tam bylo až moc mysteriózních prvků, ale jo, bylo to dobré!

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie všetko čo som videl mam hodnotene... Vždy sa na niečo zabudne.

 

Tie zlataniny mi nespominaj. Keby oba ukončili prvou seriou, tak su to top serialy z prvej päťky. Oba som bohužiaľ dopozeral.

 

//už asi viem. Dam už asi po sty krat od začiatku Macgyvera. To nikdy nesklame a neomrzi. :) Alebo sa ponorim do azijskych serialovych vôd. V tych som už davno neplaval. Kua, ja som dnes poeticky. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

neviem teraz, ten seriál opakovali aj za posledných 20 - 25 rokov niekde ?

keď nie, neveľmi si viem predstaviť, že by to niekto nejako nahrával.

on je starší, než som si pamätala ... alebo len ja som moc vyrástla :(

pozrela som aj maďarské stránky, tam ho tiež len spomínajú, dokonca je tam hra nejaká podľa neho, ale na stiahnutie nikde. :huh:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

som sa nádejal, že v 90tych rokoch to dávala nejaká česká TV

ale nikde nič

asi napíšem do JoJky

PLUSka by to mohla vytiahnuť,

resp. MarkízaACTION, či jak sa ten nový kanál má volať

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To neviem kedy to naposledy davali. Už si to veľmi nepamätam. Nazov mi bol znamy hneď, ale nejak som si nevedel vybaviť o čo išlo. Až keď som si pozrel nejake videa. Tušim ale u nas ani nebežal cely. Či sa mylim? Vychadzam ale len z tohto: http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=2&t=6054, tak neviem nakoľko je to relevantna informacia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

To neviem kedy to naposledy davali. Už si to veľmi nepamätam. Nazov mi bol znamy hneď, ale nejak som si nevedel vybaviť o čo išlo. Až keď som si pozrel nejake videa. Tušim ale u nas ani nebežal cely. Či sa mylim? Vychadzam ale len z tohto: http://dabingforum.c....php?f=2&t=6054, tak neviem nakoľko je to relevantna informacia.

 

neviem, či bežal celý, názov si bez problémov pamätám, aj že sme to pozerali, aj že tam bol nejaký akčný španiel a kone, ale nič viac ...

ale premýšľala som, že keď si to pamätáš ty, musel ten seriál bežať aspoň ešte raz - keď podľa výroby dabingu bežal na samom začiatku 80. rokov, a asi z tej doby si to pamätám ja ... hm ?

či zle rozmýšľam ... :hmmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A k comu ti bude jedna cast? Ci to je tajne? :)

 

game: je celkom mozne ze si to pamatam aj z inej stanice ako z CST. Madarskej, nemeckej, ruskej, polskej...., ktore boli za komunistov resp. tesne po revolucii dostupne. Namuselo to bytz nasej tv. Tam az moja pamat nesiaha, v akom jazykusom to registroval.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov