Skočiť na obsah

Postarik

Odporúčané príspevky

V kazdej sucasnej normalnej krajine vladnu strany, ktore su vlastenecky zalozene. Vo vacsine krajin su dokonca vsetky politicke strany nacionalisticke (patrioticke, vlastenecke). Ze slovenske politicke strany sa stale snazia vyhoviet kazdemu inemu iba nie sebe ako individualnym obcanom, ich rodine, susedom ci krajanom je odrazom nasej naivnosti ako mladeho samostatneho naroda. Keby to tak nebolo, SNS by si musela najst ine temy ako poukazovanie na madarsku agresivitu ci tabuizovanie ciganskej otazky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keby to tak nebolo, SNS by si musela najst ine temy ako poukazovanie na madarsku agresivitu ci tabuizovanie ciganskej otazky.

Ked volicom staci len poukazovanie, tak ta nasa 'narodna straka' aj tak vyzera. Za cele 4 roky vo vlade nic nespravili (ak odmyslime kradnutie), len poukazovali.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dufajme, ze to tak je. Spoliehat sa vsak na mierumilovnost a pochopenie od nasich politicko/ekonomickych konkurentov je znakom lenivych, slabych a zbabelych. Niekolko kratkych epizod nepripravenosti nas stali mnoho strat. Ci uz v prvom tisicroci tak aj v druhom. Teraz sme v tretom a nieco by sme sa mohli snad naucit.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Spoliehat sa na silu v nasich geografickych sirkach je znakom naivnych. Hlavne ze ideme hladat nepriatela cez hranice, len tych nasich vo vlade, rozkradajucich tuto krajinu denne, nevidime.

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Postarik Nemam pocit ze je treba vracat sa do minulehych ticicroci. Zijeme dnes a pride mi to zbytocne. Mne prave lenivi a zbabeli pridu ti, ktori hladaju bubaka v minulosti aby nemuseli riesit sucastnost. Vyuzivaju to ludia ktori sa tvaria ze nie je treba riesit nieco dnes, tak ako pise darkman

 

Spoliehat sa na mierumilovnost tiez netreba, staci sa poprechadzat po pohranici, kde nikto problem nema. Zvlastne je ked najvacia zloba ide zo Ziliny kde ziveho Madara neuvidis.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vsak ani v roku 1968 nebol problem na hranici. Problemom bolo, ze nas obsadili za 14 hodin, lebo sme ziadne problemy nevideli a ked sme ich konecne na hranici uvideli, bolo neskoro. Problemy nie su na hranicicach, ale v nasom vnutrozemnom, lenivym a naivnym zmyslanim.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

a ako rok 68 súvisí s dnešnou SNS ?
lenivé vnútrozemie si má brať príklad z hubovitého alkoholom prežratého mozgu, či čo vlastne odporúča robiť SNS proti roku 68 ?
predseda spomína v tv rite a ciká z terás ... to je recept, ako na to ?  :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vsak ani v roku 1968 nebol problem na hranici. Problemom bolo, ze nas obsadili za 14 hodin, lebo sme ziadne problemy nevideli a ked sme ich konecne na hranici uvideli, bolo neskoro.

Este skus rozvit co to ma s temou? Alebo ides porovnavat svetovu velmoc ZSSR, ktoremu sme boli satelitom a proti ktoremu by sme si ani neprdli, s madarskom?
  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Este skus rozvit co to ma s temou? Alebo ides porovnavat svetovu velmoc ZSSR, ktoremu sme boli satelitom a proti ktoremu by sme si ani neprdli, s madarskom?

 

Princip je nemenny - ak si pripraveny na urcitu akciu (napriklad obranu vlasti, ci obranu vlastneho zdravia) tak mas lepsiu sancu na uspech, ako ked nie si pripraveny. Irak bol pripraveny na utok velmoci a vidiet to. Este lepsi pripad je Afganistan,ktori porazili ZSSR a zatial nie su porazeni ani podstatne silnejsim a lepsie vyzbrojenymi Spojenymi Statmi. V podstate my sa musime fyzicky aj dusevne pripravit na dlhu okupaciu. Bez sudrznosti to bude trvat dlhsie. Mozno i tisic rokov.
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Stale si nenapisal kto by nas to mal okupovat? Pred kym to mame branit vlast??

 

Nevyjadrujes sa k "vodcom" ktori tu boli game podrobne opisani

 

Ktoze nas to bude viest v spravodlivej bitke proti utlaku???

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pred invaziou roku 1968 nas niekto varoval? Varoval nas Hitler? Poslali Madari vystrahu, ze idu bombardovat Liptovsky Mikulas? Kazda normalna krajina je pripravena na obranu vlasti z kazdej svetovej strany za kazdych okolnosti. Dokonca i Spojene Staty, ktore by sa skutocne nemuseli nikoho obavat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hranie na vojakov u chlapcov zvycajne konci v 10 - 12 roku zivota. Potom prichadzaju ine priority, ale nikto vam nebrani pokracovat. Len si zrejme budete musiet vystacit s drevenymi puskami, lebo nevedno, ci by niekto z vas "obrancov" presiel iq testami, ktore su potrebne k vydaniu ZP.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 rokmi...

toto sú iné vlastenecké konšpirácie - iný level :)

 

strašenie maďarmi je pasé, nejaký čas je v móde pripisovanie svetovlády starým Slovanom, a úplne najlepšia je v tom úloha starých Slovákov ...

mimochodom, to načal maľovať na svojich obrazoch aj ten nešťastník falošný Svätopluk - predseda Matice slovenskej s korunou na hlave ... keď nemôže ináč, aspoň maľuje neexistujúcich slovenských kráľov  / nájdete v téme o Matici /

 

títo konšpirátori sú iná úroveň ... začal to svojho času historik Ďurica, prepisoval učebnice histórie podľa svojich fantazmagórií, našťastie mu ich stopli ... milá Matica mu ich ale vydala.

 

no nič ... toto je nepochybne vlastenectvo najvyššie ... Slovania ovládali svet, objavili Ameriku, boli predkami Vikingov, a vo Švédsku sú všetky mestá a dediny len prekrútené slovanské názvy ... a tak :)

 

toto je už trinásta časť článkov, všetky sú výživné:  Tajné dejiny Slovenska - časť XIII. Sloveni - najgermánskejší germáni, 6. časť.

 

sledujte:

 

Nemusíme však hneď siahať po starovekých mapách. Na tých súčasných nájdeme napríklad mestá ako Harmanger, Sala, Kovland, Mora, Tärna, Gråssjön (Krasjon – Krásna, Krasno, Krosno), Mørkri (Mokrý, Mokraď), Vindeln (Vinidi, Vandali), Granö (Gran – staroveký názov pre Hron, prípadne Grad), Rödön, Rödånäs (Rodná), Lemesjö (Lemeš, na Slovensku – Lemešany), Byssträsk (Bystrica), Hornmyr (Horný mir obdobne ako Budimír), Bellvik (belavý, belij, biely), Drevdagen, Drevsjø (drevo, chorvátsky drevni – starý), Galabodarna (Gala bodarna, Kala vodarna – kalná voda), Drobak (Drobný), Dragsvik (drag chorvátsky drahý, draga – zátoka); či vrchy menom Ravnåsen (Ravná – Rovná, Rovina), Bogajell (Bog – Boh), Skåla, Gervenåkko (Červenako – Čerevnák, či žervenako – žeravý),  jazero Byssträsket (Bystrické), rieka Granan (Gron – Gron) atď.

 

Prevažná časť týchto geografických lokalít sa nachádza na severe Švédska, práve v oblasti, kde sídlili Vandali, ktorých spomína kanonik brémskeho biskupstva zo začiatku 13. storočia. Vandali, známi ako kmeň germánsky, boli očividne Slovania, a potvrdzujú to nielen historické dokumenty a zemepisné názvy, ale i fínština, v ktorej pod označením Rus nachádzame výraz Venäläinen – Ven(d)ala(inen).

....

 

 

pri troche dobrej vôle by sme takto poslovančili každý tichomorský ostrov a minimum polovicu afrických dialektov :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

postúpili sme v leveli  pozmeňovania dejín,

 

už sú fantazmagorické knihy o slávnej neexistujúcej histórii Slovenov dotované aj grantami ... :doh:

 

na pultoch kníhkupectiev sú takýchto kníh hromady - preceda Matice, reinkarnácia to Svätopluka, o nich len maľuje obrazy, ktoré vidí našťastie málokto na sporadických výstavách, knihy v kníhkupectvách sú zvyčajne zaradené pod faktografiou a históriou.

 

tá predmetná kniha, ktorá dostala grant: Cyril Hromník: Sloveni a Slovensko

Objavná práca historika pôsobiaceho v Južnej Afrike prináša úplne nové pohľady na preddejinné korene Slovákov a priebeh osídlenia stredoeurópskeho priestoru. Autor ťaží z rozsiahhleho poznania religionistiky predkresťanských náboženstiev, tamilčiny a dravidoeurópskych súvislosti, ktoré nachádza v etymologii miestných názvov, v rozmiestnení a orientácii posvätných miest, atď. Snaží sa rekonštruovať obraz našej minulosti diametrálne odlišný od konvenčného, fragmentárneho obrazu, ktorý vygenerovala doterajšia európska historiografia, etymológia a archeológia. Prináša množstvo podnetných informácií a hypotéz, ktoré môže byť impulzom pre novú generáciu bádateľov.

 

ešte horšie než závery autora sú fundované nadšené recenzie čitateľov ...

jeden si tam napríklad dookola plieska po pleci a gratuluje si, že napriek tisícročnému útlaku a vymazaniu skutočných mnohotisícročných dejín Slovenov nevie ani slovo dodnes po maďarsky : )

 

čo je strašná škoda ... mohol by si počítať napríklad na podobných národnostne vyhecovaných maďarských weboch, ktoré nápisy v staromaďarčine objavujú aj v pyramídach a všetko na svete má podľa nich maďarský pôvod ... presne tak, ako na konšpirátorských veľkoslovenských a veľkomoravských weboch v slovenskej réžii ... :)

 

majster Ďurica nebol sám pred 25 rokmi, meniť dejiny je desne in :)

 

Tajné dejiny Slovenov už nielen na nete, ale plnia aj kníhkupectvá

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

mam par kamaratov, ktori trpia podobnou pra-slovanskou uchylkou

a kedze ich mam rad, chcem ich zoznamit s partiou skutocnych Slovanov (ludia, ktori robia living history na toto obdobie), maju to fakt nastudovane a ziju tym... no a kedze su to tvrdasi, tak nemam strach o to, kto prezije :D

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ady,

to by som rada videla a počula ... veľký tresk či anihilácia hmoty? :)

ale nie, staci dobry kyjak, ci bojova sekera :D

inak sme robili akciu, kde vedla seba taborili Indiani a Slovania, to este len bola sranda, ked na striedacku kolovala ohniva voda a medovina :D :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odborníci sú si na základe nových analýz už na 90 percent istí, že posmrtná maska egyptského faraóna Tutanchamóna, je zhotovená zo zlata pochádzajúceho zo Štiavnice. Ako stari Slováci naše zlato dopravovali do Egypta nie je ešte celkom jasné. Pravdepodobne sa zo Štiavnice prepravovalo po Pečenickom vale až k Dunaju. Túto teóriu potvrdzujú aj nápisy na stenách pyramíd. Hieroglyfy sa totiž nápadne podobajú znakom praslovanského písma, ktoré sa neskôr stalo vzorom aj pre písmo v používané v Asýrskej ríši. Tieto fakty sú účelovo zamlčované západnou civilizáciou a mnohé nápisy, ktoré to dokladajú boli odstránené. Málo kto vie, že skôr, ako Slováci stavali Budapešť, postavili pyramídy. 

 

Momentálne sa výskum sústreďuje na určenie pôvodu Adama a Evy. Mnohé indície naznačujú možnú spojitosť so Starými Slovákmi. Bohužiaľ etnickým zaradením Kaina sú určité problémy. Jeho zaradenie skôr zodpovedá črtám starých Maďarov. Znamenalo by to, že bol pravdepodobne adoptovaný. Bohužiaľ pre nedostatok finančných prostriedkov bol tento výskum zastavený. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov