Skočiť na obsah

Posadnutosť diablom a exorcizmus


Sniper

Odporúčané príspevky

to teraz znamená, že skutočne len tak v kostole vyháňa diabla? teda že je toľko diablom posadnutých?

 

alebo sme nasiaknutí filmom a literatúrou.

 

alebo opačne - vieme, a dobrí exorcisti vedia, alebo by mali vedieť rozlíšiť, čo je prípad pre psychiatra, a čo zvládne sám ... nedeje sa to tak vždy, to vieme, aj tu je hodne moderných nových prípadov amatérskych vyháňačov, ktorí zabíjali.

 

ale celé to posadnutie diablom je ale už trochu podozrivé ... prečo by to diabol robil? a robí to nešikovne, vždy ho odhalia a odborní exorcisti vyženú ...

 

:hmmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak to je tedy zajímavý názor.... a celkem se mi líbí. Je to pravda, že to ten ďábel dělá nešikovně. Na druhou stranu z Hitlera ho nevyhnali.... nebo byl on sám ďáblem.....?!? 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nie ... bol to len pomýlený človek, ako x iných podobných, postihnutých velikášstvom, obdarených darom reči a a kdečoho, čím priťahuje dobrovoľne alebo nasilu masy...

 celá armáda psychológov a psychiatrov má čo robiť, aby rozanalyzovala ich osobnosť ... dejinami sa ich prehnali hromady

rovnako ako iných hromadných vrahov a sériových vrahov a nadutých übermenschov kdejakého rangu ...

 

ani u jedného sa nevyskytol ani náznak posadnutia diablom ... hoci tam by to človek priam čakal, že?

 

vždy hlbokým nepríjemným hlasom a "zrazu" cudzou rečou začnú rozprávať len dievčatá, do kostola chodiace babky a bežný každodenný plebs ... to je ten diabol nejaký nenáročný.

 

alebo exorcisti na silných prislabí? : ) 

 

podozrivé, stále je to podozrivé  :hmmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

pápež František siahol do svedomia Mexičanov, keď ich kritizoval a varoval pred  mexikanizáciou ...

 

chudákov Mexičanov pobúril, ale mexickí exorcisti si zobrali jeho slová k srdcu, a uskutočnili Veľký exorcizmus - historicky prvý pokus vyhnať diabla z jednej celej krajiny ...
 

Obrad prebehol v katedrále v meste Guadalajara za účasti španielskeho exorcistu Josého Antonia Fortea, miestneho arcibiskupa Jesúsa Carlosa Cabrera, skupiny kňazov a niekoľkých laikov.

„Tento liturgický druh exorcizmu sa ešte nekonal nikde na svete,“ ozrejmil exorcista Fortea. „Prišli aj exorcisti z iných oblastí, aby spoločne zbavili krajinu sily temnoty,“ dodal exorcista, podľa ktorého krajine škodí praktizovanie čarodejníctva a satanizmu.

 

„Je veľkým omylom myslieť si, že po obrade sa situácia v krajine automaticky zlepší,“ upozornil španielsky exorcista. „Nezbavíme sa všetkých zlých duchov jednou ceremóniou. Vďaka Kristovej moci to však bude mať istotne pozitívny dosah.

 

http://postoy.sk/content/exorcisti-vyhanali-diabla-z-mexika

 

no. tak uvidíme.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

 

MODLEME SE ZA ZRUŠENÍ TOHOTO ĎÁBLOVA KONCERTU, PROSÍM!

 

Nebudeme-li toho času už na pouti ve Španělsku, očekávejte naši modlitební návštěvu! Milostí Boží vám, satanisti, vyprášíme kožichy modlitbami!

 

pozn. prosím všechny naše čtenáře, aby v žádném případě je nenapadlo dostavit se na tento koncert nebo do blízkosti budouvy v čase konání koncertu, aby se tam modlili. MODLETE SE OD NYNÍ A V ČAS KONCERTU, PROSÍM, ALE Z BEZPEČÍ VAŠEHO DOMOVA! Osobní návštěvu, i když modlitební, byste, vzhledem k údernosti druhé strany, s velkou pravděpodobností nepřežili.

 

MY TAM BUDEME. (To stačí.) Amen

 

Petra Bostlová

https://petrabostlova.wordpress.com/2015/11/29/4-2-2016-dalsi-utok-satanistu-na-karla-gotta-a-vsechny-navstevniky-satanova-koncertu-sataniste-hodlaji-poblouznene-navstevniky-snist/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...
Vyniesli rozsudky v kauze vražedného exorcizmu v hoteli v Nemecku

 

Všetci boli presvedčení, že ich 41-ročná príbuzná bola posadnutá démonmi. Priviazali ju preto k posteli, zapchali jej ústa a dve hodiny ju bili, aby z nej vyhnali diabla. Počas exorcistickej procedúry v hotelovej izbe vo Frankfurte nad Mohanom 5. decembra 2015 ubili nešťastníčku na smrť.

 

:doh:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 10 mesiacmi...

mimochodom, dúfam, že sme všetci zaregistrovali exorcizmus v praxi...

 

žiadne utajovanie a podivné vrešťanie diablov, priamo v župnom úrade... nieže nám to unikne a nezaznamenáme tento historický okamih:

 

post-3-0-13717400-1516136953.jpeg

Kňaz a exorcista Ľuboš Václavek posväcuje kanceláriu žilinskej županky Eriky Jurinovej (OĽaNO). (Zdroj: Facebook Richarda Vašečku)

 

hoci teda súkromne si myslím, že hlavný organizátor vyháňania satanáša z kancelárie bol pre svoje zviditeľnenie pán Vašečka, zrejme sa na neho zabúdalo, trestuhodne... alebo počul niekto, že tam vystrájal satan či poltergeist?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 mesiacmi...

upíri tam možno neboli, hoci v takýchto úradoch by nebolo od veci očakávať bandu úradníkov, ktorí pijú sporiadaným občanom nervy a krv.

 

ale zato páni exorcisti vždy chodili vybavení na každú možnosť, od chudáka posadnutého diablom po vykopanie chudáka podozrivého z vampirizmu.

staré príručné kufríky exorcistov, ale aj malá nenápadná taštička so svätenou vodou a príslušným dreveným kolíkom v modernom nenápadnom prevedení....

 

exorcizmus žil, žije a zjavne bude žiť... škoda že na energetických upírov okolo nás to neplatí... takže vybavenie z kdejakej doby:

 

post-3-0-60274500-1524411822.jpg   post-3-0-46575600-1524411830.jpg

post-3-0-34858100-1524411828.jpg   post-3-0-92217400-1524411823.jpg

post-3-0-93439000-1524411824.jpg  post-3-0-48074700-1524411831.jpg  post-3-0-48481600-1524411833.jpg

exorcista vždy pripravený

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 8 mesiacmi...

exorcista nevydržal a musel postrašiť nehodné ovečky a na fb napísal traktát o predmetoch, ktoré si nešťastníci držia doma zo zájazdov po svete a darčekov od známych a privolávajú tým na seba strasti, s ktorými má aj pán exorcista veľké problémy...

 

PREKLIATÉ PREDMETY V NAŠICH DOMOCH

Len nedávno som svätil dom. Toto svätenie predchádzalo stretnutie s domácimi, ktorí prišli s prosbou o pomoc, radu, keďže sa v ich živote začali kopiť problémy, ktoré do toho času nepoznali – rôzne zdravotné problémy, depresívne stavy, čo všetko nakoniec vplývalo na celý ich ďalší život, prácu, podnikanie atď. Dohovorili sme sa na stretnutí, a keď som prišiel k nim, prvé čo som zbadal hneď nad vchodovými dverami boli tabličky s mantrami (zaklínania, texty pohanských „modlitieb“, hoc pekne dekoratívne upravené na koži, či na drevených zdobených tabličkách). „Vraj na zaháňanie duchov a negatívnej energie“. Pre neznalého ozdoba nad dverami, či balkóne…

Už po pár minútach v byte sme museli konštatovať, že bude potrebné urobiť „poriadnejšie upratovanie“, inak by bolo svätenie domu priam výsmechom Hospodu Bohu. Samozrejme, po vysvetlení domácim, čo všetko v byte majú, sami sa rozhodli tieto ohavnosti vyhodiť zo svojho bytu; … a nebolo toho málo – množstvo suvenírov, isto aj veľkej hodnoty, privezených z celého sveta. Žiaľ, všetky tieto predmety zobrazovali pohanské démonické božstvá, ktoré, či si to chceme priznať alebo nie, stále prinášajú prekliatie do života človeka a jeho blízkeho okolia. Až po tomto rozhodujúcom akte sme mohli pokračovať v posvätení bytu… Musím pripomenúť, že táto rodina bola prv praktikujúcou kresťanskou rodinou – chodili do chrámu, pristupovali k sviatostiam. Keď už spätne prehodnocovali svoj život, zistili, že ich prvé problémy, ktoré boli na počiatku ich ďalšej tŕnistej cesty, sa začali objavovať práve s „novými členmi ich domácnosti“ !!! Paradoxné bolo, že človek väčšinou v biede sa viac obracia na Boha, ale tu sa dial opak – oni sa postupne vzdiaľovali od Cirkvi, modlitby, Eucharistie, a hoc celý čas tvrdili, že sú veriaci, svoje problémy už neriešili s Bohom, ale po rôznych zaklínačoch, babkách, všemožných terapeutoch, … a ich problémy sa len znásobili a ešte viac skomplikovali.

Po uvedomení si koreňa problému a následne ich radikálnom zrieknutí sa diabla a okultizmu, cez návrat do Christovej náruče sa problémy začali riešiť, niektoré sa doslova v momente stratili. Spolu sme sa pomodlili, posvätili byt, obnovili si krstné sľuby… A problémy? Tak ako prišli, sprvu objavením sa zdravotných telesných i psychických problémov, cez problémy pracovné, rodinné, v takom istom poradí sa aj začali riešiť – stratili sa depresie, prišla radosť do života, začal sa zlepšovať celkový zdravotný stav, vrátila sa pohoda do rodiny, ktorá sa vrátila späť k svojej práci. Sláva Hospodu Bohu!

Žiaľ, takých prípadov je neskutočne veľa a preto som sa rozhodol dať dohromady týchto pár riadkov.

DRAHÍ MOJI, V PRVOM RADE VRÁŤME CHRISTA NA SVOJE MIESTO V NAŠOM DOME, A HLAVNE V NAŠOM SRDCI, A ON SÁM PORIEŠI NAŠE PROBLÉMY A DOKONCA ICH ZMENÍ NA POŽEHNANIE !!!

Koľko krát totiž prídem do domu ľudí, ktorí síce hovoria, že sú veriaci a snažíme sa s Božou pomocou riešiť nejaký ich problém, avšak márne pohľadom hľadám v ich príbytku kríž, či nejakú ikonu… Zato však neraz socha Budhu tróni v obývačke nad televízorom a kúty izieb strážia egyptské mačky (pre vysvetlenie, pre starých Egypťanov boli „Strážcami sveta mŕtvych“) atď.

 

Koľko krát mi príde počuť: „Veď to len také „…na parádu“, „…sošky“, „…šaľky, … kde by sme im verili…“. Započúvajme sa, čo na to hovorí Božie slovo cez 5. knihu Mojžišovu – „Ich vyrezávané modly spáľ ohňom. Nepožiadaj ani zlato, ani striebro, ktoré je na nich, ani ho neber, aby ti nebolo pascou, lebo je to ohavnosť pred Hospodinom, Tvojim Bohom. NEVNÁŠAJ OHAVNOSŤ DO SVOJHO DOMU, ABY SI NEPREPADOL HUBIACEJ KLIATBE AKO ONI. Nech sa ti to sprotiví a zhnusí, lebo je to podrobené hubiacej kliatbe! (Deut 7, 25 – 26).

Čiže jasné slovo – Akýkoľvek predmet, ktorý bol zhotovený k službe diablovi a ktorý ste doniesli do svojho domu, nesie so sebou kliatbu !!! A prečo tieto predmety patria diablovi? Znova pripomeňme iba Božie slovo:

 

1. Boh, dajúc Mojžišovi na hore Sinaj Svoje prikázania, hovorí: „Ja som Hospodin, tvoj Boh, ktorý ťa vyviedol z egyptskej krajiny, z domu otroctva. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa! Neurobíš si modlu, ani nijakú podobu toho, čo je hore na nebi, dolu na zemi alebo vo vode pod zemou! Nebudeš sa im klaňať, ani ich uctievať! Lebo ja, Hospodin, tvoj Boh, som žiarlivý Boh, ktorý tresce neprávosti otcov na deťoch do tretieho a štvrtého pokolenia u tých, čo ma nenávidia, milosrdenstvo však preukazuje až do tisíceho pokolenia tým, čo ma milujú a zachovávajú moje príkazy“ (Ex 20, 2 – 6).

2. „Nerobte si bôžikov, ani vyrezávané modly, ani posvätené stĺpy si nestavajte, ani kamenné sochy nedovoľte vo svojej krajine, aby ste sa pred nimi klaňali, lebo ja, Hospodin som váš Boh“ (Lv 26, 1).

3. „Lebo všetci bohovia pohanov sú démoni“ ( Žalm 96, 5 (gr. preklad)., hebr. text píše „že sú iba ničotnými modlami“); ale sv. apoštol Pavol nám dodáva aj k obetovaniu modlám: „…čo obetujú, obetujú démonom, nie Bohu. No ja nechcem, aby ste mali spoločenstvo s démonmi“ (1 Kor 10, 20).

Musíme povedať, že takéto predmety, nielenže sú nositeľmi kliatby, ale podľa Božieho príkazu (viď. Deut 7, 25) ich nemožno ani očistiť – musia byť zničené. Len pre príklad: Nemožno posvätiť voodoo bábiku a spokojne ju dať na hranie svojim deťom, … bolo by to už len morbídne !!! Žiaľ, na smiech i plač, už mi prišlo rázne odmietnuť prosbu posvätiť sladkých bacuľatých anjelikov, ktorí boli použití v „anjelskej terapii“. Hoci je to figúrka anjelika, je to len matéria, ktorá bola zneužitá v okultnom rituály.

 

Na mieste je otázka – O aké konkrétne predmety ide?

Patria tu rôzne sochy, drevorezby, maľby na plátne, či koži božstiev – starých pohanských národov Egypta, Indie, Afrických kmeňov a pod., Spomedzi mnohých napr. sošky Budhu, čínske draky, rôzne kryštály vo forme pyramíd, egyptské mačky, amulety, dnes moderné rôzne maľované ornamenty s mandalami, či tantrami na stenách, tetovania na tele (čo Sv. Písmo zakazuje), veľmi populárne šambala náramky, veci spojené s okultizmom a liečiteľstvom atď. – O každom z týchto predmetov by bolo potrebné rozpísať samostatnú kapitolu.

Dovolím si odvážne tvrdiť – že prakticky polovica suvenírov, ktoré si turisti prinášajú zo sveta sú prekliate veci – predmety, ktoré nesú so sebou prekliatie. Prečo? Lebo sú zviazané s kultúrou kraja, ktorá často býva spojená s uctievaním démonov (Čína, India, Indonézia, Egypt …)

Netreba zabudnúť takisto na nebezpečenstvo užívania vonných tyčiniek a kadidielok, ktoré už tiež ľudia u nás používajú, a ku ktorým majú prístup cez predajne s dekoratívnym, orientálnym sortimentom, či odkryto ponúkajucimi ezotérický tovar. Netreba byť naivnými. Tak, ako my svätíme ladan do kadidla, ktorý používame v chráme s patričnými modlitbami, ktoré na neho zvolávajú Božie požehnanie, takisto výroba týchto tyčiniek a kadidiel, ktorých pôvod je v hinduistických, budhistických krajinách samozrejme prechádza s „požehnaním“ tamojších predstaviteľov týchto náboženstiev.

 

Ako príklad uvediem rodinu z východného Slovenska, ktorej krížová cesta začala práve v Indii po návšteve hinduistického chrámu. Ako mi neskôr povedali: „Len tak, … ako všetci“, – zapálili vonné kadidlo pred sochou božstva. „Požehnanie“ tohto padlého anjela (sv. otcovia v pohanských božstvách videli práve padlých anjelov) na seba nenechali dlho čakať. Hneď po príchode domov, 18-ročný šikovný chlapec, ktorý mal maturovať a pripravoval sa ďalej na štúdia, začal mať hrôzostrašné sny, neskôr stavy pripomínajúce epileptické záchvaty, celkovo sa stratila chuť žiť…; lekári sa pokúšali určiť diagnózu, prišli psychiatrické liečenia bez akéhokoľvek úspechu. Žiaľ v čase, kedy spolu s medikamentóznou a terapeutickou liečbou, bolo potrebné započať aj Christoterapiu celej rodiny, rodina sa vybrala cestou liečiteľov, zariekávačov, šarlatánov… Navštívili aj chrám, kde chlapec prejavoval známky posadnutosti, ale žiaľ chýbala snaha začať žiť s Christom. A tak bol tento chlapec prvým z tejto rodiny, ktorý doplatil na ľahostajnosť toho, ako ľahko dokážeme namiesto jediného Boha, uveriť v hocičo, alebo len tak „zo srandy“, „zvedavosti“ sa pokloníme, zapálime sviečku, či hodíme trochu kadidla hocičomu, či hocikomu, kto sa božsky tvári… Za krátky čas táto rodina do jedného skončila mimo zdravý rozum. Aj takéto smutné príbehy prináša život.

 

Preto, drahí moji, po konzumácii, hoci výbornej praženice, ale z jedovatých húb, nás nezachráni argument, že sme ich nepoznali… Preto je na mieste zdravá opatrnosť aj pri tom, čo všetko vnášame do svojho príbytku (či už sami, alebo neraz skrze dary iných), aby sme sami nevytlačili milosť Božiu, Jeho požehnanie zo svojho života a nenasťahovali (hoc nevedomky) démonskú ohavnosť, ktorá býva veľmi majetnícka, a ktorá sa veľmi nerada vzdáva toho, čo zabrala.

Pamätajme na Božie prikázanie – „Ja som Hospodin, tvoj Boh, … nebudeš mať iných bohov okrem mňa! … Nebudeš sa im klaňať, ani ich uctievať!“ Pre Boha totiž modloslužba znamená len jedno – že Ho nenávidíme a za boha sme si zvolil „kohosi-čosi“ iné. Keď však cítime, že Božie slovo je skutočne pravdivé, pamätajme, že Boh si žarty nerobí a je verný Svojmu slovu: Lebo ja, Hospodin, tvoj Boh, som žiarlivý Boh, – hovorí, – ktorý tresce neprávosti otcov na deťoch do tretieho a štvrtého pokolenia u tých, čo ma nenávidia, milosrdenstvo však preukazuje až do tisíceho pokolenia tým, čo ma milujú a zachovávajú moje príkazy“ (por. Ex 20, 2 – 6).

Od milostivej ikony Matky Božej Klokočovskej z Nižnej Rybnice

o. Nikodím (Dušan Tomko) - pravoslávny exorcista

 

 

ešte krajšie sú komentáre, podaktorých pekne vydesil, podaktorých s mozgom nie.

jeden vystrašený:  ako odhodiť zo seba tetovanie, ďalší to vystupňuje na moderný trend tetovaných obočí, či aj to je na exorcistu? ... a tak a podobne... -_-

 

https://www.facebook.com/matus.marcin.9/posts/10215246801895966?__xts__[0]=68.ARCLUAMHnGdwCMk8iQLgLt43YlTsrn9pjgRJxyvIs9COWWH16kf9YDqWBp0PgOVhbgdLt6DIoBFHiFZ62jIDqu35Sp3LK-WM-1Df8VoJQABve1N6YgIiEHmOAAQXRvGYI9WyA1sEOzpTmkv-JYOEM2I2FwK2cZBZEQF0X1dvEP9B1ZD7u9HcUCEr7Sm2neYNVBn8xMvA5OjsLgSgUs0iwdwTmFy4kNzaN9y-hjskq6C54p6zE2AfCnnwCMU1n5TSGglvQZFrPIU1e_cKHLMa1eG1I1gCdWtI6D19B4Nuxwazs8EUFt6T4J3oaMUhUGYLPWAlsYMvmGdvNkgKYwjR6OFjX2SRyQvumrbMnMOzVIXXlb2_Dzn2&__tn__=K-R

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

od originál šamana by bol opatrný kdekto, aj ja...

ja rešpekt pred šamanmi originál aboriginmi a sibírskymi nágami, rozhodne...tam si myslím, že sú veci medzi nebom a zemou... ovšem nágom pomáhali huby, napríklad...  kde sa s ich šamanom stretne bežný slovenský turista a ešte aj s jeho zakliatymi predmetmi donesenými domov do vitríny?

 

kto z dedín okolo otca N. má doma niečo odymené  od originálneho šamana... sú to len cetky z trhu zo sádry, v lepšom prípade dreva a miestneho kameňa, čo na tisíce vyrábajú v dielničkách domáci v sériovej výrobe... a zapáliť dymovú tyčinku, kde ich turisti zapaľujú na desaťtisíce?

exorcista otec N. vážne trochu dosť straší svoje ovečky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov