Skočiť na obsah

Najvýhodnejšie volania do všetkých sietí


Sniper

Odporúčané príspevky

Mám nejaký ten Ízy a keď volám do iných sietí tak z paušálu ubúda ako z rozpočtu našej vlády. Poraďte mi ktorý operátor ponúka najlepšie riešenia - volať do všetkých sietí za najnižšie poplatky. Len dobíjacia karta, nie paušál.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    3

  • bobsapp

    2

  • damor

    1

  • majuska

    1

Top prispievatelia v tejto téme

pre kredit je to jasný vítaz

myslim ze je tam 4sk/min do všetkých čo si pametám

aj sms su myslím najlacnejsie

 

na začiatku O2 ponúkalo aj o2-jednotka. to som vtedy vyuzil a teraz celej rodine volam za 2sk/min

do ostatnch to mam sice 8sk ale to až tak nevadí

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 rokmi...

Tak nedávno som v téme televízia len okrajovo spomenul načo sú mi tri mobily, keďže sa neustále bavíme o tom aký som chudobný, že na čo to teda mám a platím ich. Tak tu je to vhodnejšie vysvetliť tak to sem precitujem:

 

 

K mobilom a odpovede mi mozete dat do temy telekomunikacie a tam citovat tuto cast prispevku na ktory odpovedate a pokracujeme tam a tu len odpoviem a tema s mobilmi uzavreta pre toto vlakno.

Takze 3 mobily mam z rovnakej situacie ako auto. Primarne mam O2 a to je moje hlavne cislo na ktore mi volaju aj v robote, aj ohladne brigad, aj znami ci rodina. To cislo proste musi byt volne a dostupne. Takze potrebujem dalsie oddelene cislo aj s telefonom na vykecavania ze ak vykecavam cele hodiny tak aby sa mi vedeli dovolat lebo ak som mal jeden mobil na vsetko tak sa mi nevedeli dovolat. Takze minimalne dva oddelene musim mat keby som bol stale na uzemi miest kde maju pokrytie signalom vsetci operatori. Ale zial chodim aj na dediny kde pokrytie nema polovica operatorov tak preto musim mat este treti mobil na internet a to preto ze cenovo je najlacnejsia 4ka (swan) co sa tyka internetu ale problem je ze v dedine nemaju signal. Takze internet som si dal cez orange (funfon) to je druhe najlacnejsie ale zase volania ma lacnejsie Swan takze na volanie mam swan, na O2 prijimam hovory a sms a na funfone internetujem. Keby mal swan signal aj v dedinach tak by ten treti mobil (orange funfon) nemusel byt. Lebo tak swan by bol na volania aj internet a O2 na prijimanie hovorov. Za podmienok ze by som nemal potrebu hodiny vykecavat, a bol by vsade signal tak by som mal len swan na vsetko ale zas tam je problem ze smartfony niesu spolahlive lebo to je ako pocitac ze to vkuse zamrza, ma to softver, a vsetko co ma softver je zle takze ja vselijako musim mat kombinaciu ze klasicky jednoduchy tlacidlovy mobil co je spolahlivy a dlho vydrzi baterka a smartfon co mam len namiesto pocitaca na internet ktory treba neustale nabijat a nervacit sa s tym podobne ako s pocitacom. Zamrzne virus dostane atd. Zdroj citátu

Takže šlo aj o to čo je hore v citáte vysvetlené. Ale už som to vyriešil tak že to O2 ktoré bolo na prijímanie hovoroov lebo je to moje primárne číslo prenesiem do Swanu a tým pádom jeden mobil odpadne. Takže budem mať kombináciu obyčajný telefón na bežné kratšie hovory čo je najvýhodnejší momentálne Swan 4 centy a vždy si to presuniem tam, kde to bude lacnejšie. A smartfón na dlhé hovory cez aplikácie (viber, whatsap, skype) momentálne FunFón kde je akcia že net na polroka zdarma za prenesenie čísla. Takže prakticky zadarmo surfujem/telefonujem cez net a nič neplatím. 

 

Najvýhodnejšie na trhu je momentálne O2 so zlatým paušálom čo vychádza na 30€ a je to nekonečné volania a SMS do celej EU každá sieť. Existuje aj kreditová forma že sa aktivuje balíček za 30€ a máte vlastne to isté len cez kredit. Potom orange má tiež niečo v podobnej cene (to som sa pýtal ale viem že sa mi to nepozdávalo tak som ďalej neriešil) ale boli tam len nejakých pár eur rozdiel. Ale 30€ mesačne je pálka pre chudobnejšieho človeka takže preto som toto nebral a kombinujem hentak že dlhé hovory do zahraničia cez internet a krátke bežné hovory cez swan. Tam je vlastne 4 centy každá sieť + EU takže momentálne najlacnejšie na trhu. 

 

Pre porovnanie (info k dátumu apríl 2016) tak juro síce mal za 2 centy ale bola to len limitovaná akcia po skončení to je 5 centov, Tesco mobile 5 centov, O2 fér 13, prima nejak podobne, Easy 9 centov, funfón 7 centov. Tu som dal čisto volania do každej siete so základom bez rôznych balíčkov čo sa dajú doaktivovať (čo sú ďalšie poplatky). Samozrejme nerátam to že vlastnú sieť preferuje každý operátor ale ako je aj názov témy tu nás zaujímali volania do všetkých sietí + EU. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov