Skočiť na obsah

aljak63

Budete pozerať finále Eurosongu v Oslo?  

9 členovia hlasovali

  1. 1. Eurosong 2010

    • áno, určite áno
    • áno, keď nezabudnem
    • nie, určite nie
    • len keď náhodou prepnem tv a zaujme ma :)


Odporúčané príspevky

  • Pred 3 týždňami...

tento prípad je ešte väčšia hanba

chvalabohu, že tá pesnička to nevyhrala

to, že sa "autor" stiahol, je vo svete slobodných povolaní podozrivé samo o sebe, a devočka podpísala autorstvo len tak, aby bola slávna ? či si myslela, že jej autorstvo daruje niekto pre namaľované oči ? dnes, keď každý bojuje o svoje miesto pod slnkom v branži ... ach jaj

je to tá istá pieseň, jedna k jednej, bez debaty v tomto prípade, a keď sa to skončí nejakou dohodou, to bude viac zázrak ...

 

za takúto cenu sa zúčastňovať na eurovízii nemá cenu, boli sme bez toho aj doteraz.

aj tak je to jeden veľký nablýskaný humbuk, umelo naaranžované pesničky, ktoré po eurovízii zvyčajne zapadnú a pes si nespomenie ... česť zriedkavým výnimkám. ale utŕžiť ešte aj ostudy, stojí to zato ?

hm ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

No na to finále sa ešte načakáme dobré 2 mesiace :lol: Ale ja si to rád pozriem... A prečo? Rád si pozriem čo nám naservíruje ktorá európska krajina, vždy tam býva niečo čo človeka osloví alebo zaujme - je to taká spleť štýlov, kultúr, a toho svojského podania tej-ktorej krajiny. Všetko sú to vždy nové songy, neznáme, v rádiách nahrávané (až na to Horehronie), čiže samé osebe to bude prekvapenie, a ešte sa mi nestalo, žeby sa mi z tých vyše 35 songov ani jeden nezapáčil, a verím že niečo ma osloví aj tento rok. Už aj v slovenských kolách bolo dosť pekných pesničiek, aj keď postúpila práve tá ktorá sa mi nejako moc nepáčila ... bohužiaľ!

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ešte odhlasovať v ankete :lol:

 

minulý rok som to priveľmi neevidovala, akurát víťaza finále, ani našu pesničku, vôbec si nepamätám, aká bola, len že ju spievali dvaja muzikáloví speváci tuším ?

tento rok tomu venujem kúsok pozornosi skôr preto, že rozvírilo vody možné plagiátorstvo, a druhé výrazné plagiátorstvo, našťastie nie víťaznej pesničky, tú ostudu by sme predýchavali ťažšie.

kedysi pred rokmi som to zvykla pozerať, dávali to hlavne orf, aj to výnimočne. nechystám sa pozerať, zrejme pozriem, kto vyhral ...

ale zvyčajne tieto témy čítam, čo vy na to a na pesničky, aby som bola v obraze :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

práve sa mi podarilo prepínať tv, keď dospieval nejaký z bosny a hercegoviny, priveľký dojem to na mňa nespravilo, ale od komnetátora som sa dozvedela, že jeho křoví to predvčerom dokonale prehnalo s alkoholom ... informácia, bez ktorej som nemohla existovať :lol:

takže stromy už boli ? tak čakáme :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

najnovšie správy :

 

Internetový denník Huffington Post označuje za favoritov dnešného večera Kristínu, belgického interpreta Toma Diceho a grécku skupinu George Alkaios a priatelia. "Bez ohľadu na to, kto vyhrá prvé semifinále, všetci traja postúpia do finále," napísal na svojej webovej stránke.

 

Poľský hudobný portál Muzyka taktiež zaraďuje medzi favoritov spomínané zoskupenie z Grécka. "Na vysoké miesta by sa mohli dostať aj Dice a Kristina," poznamenala Muzyka o ďalších najnádejnejších spevákoch. O nádeji ostatných sa nezmienila.

Grécky portál Madata vidí šance presne rovnako ako predchádzajúce médiá. Držiac palce Alkaisovi s jeho priateľmi zaradil na svoju webstránku iba dve videonahrávky, ktoré považuje kvalitou za najsilnejšie - opäť Belgičan a Slovenka.

 

Huffington Post usudzuje, že Kristina sa môže ukázať ako čierny kôň súťaže - mohla by prekvapiť tak, ako sa Slovensku doteraz na Eurovision Songu ešte ani raz nepodarilo. Zástupca spod Tatier sa dosiaľ najlepšie umiestnil až na 18. mieste. "Neskončí horšie ako desiata a dokonca sa môže prebojovať do prvej päťky," zdôraznil Huffington Post o finálovej šanci Kristiny.

zdroj: pravda.sk TU

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sranda, aj o tej minuloročnej sa hovorilo aká pecka a ako dopadla :lol:

proste systém je taký aký je a ak to nie je hit akým bol napr. Rybak tak to nemá šancu

rád by som sa mýlil :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no pozerám pozerám a môžem povedať že naša to solídne zaspievala ... a zatiaľ som tam nič zvláštne nepočul okrem horehronia

 

Hej, zaspievala solídne, len bolo hrozne vidieť, že je vystresovaná, normálne som videla ako sa jej ruky triasli. Ostatní interpreti sa zdali byť sebavedomí, pracovali s kamerou... myslím, že jej to dosť uškodilo. Ale nečudujem sa, je to ešte mladé dievča a pred takým publikom...

Na nete som mimochodom niekde čítala, že skončila jedenásta. Neviem, na koľko sa dá tomu veriť, no keby to bola pravda, bola by to obrovská škoda... :lol:

 

Mne osobne sa z prvého semifinále najviac páčilo Estónsko, skvelá alternatívna skladba...len škoda, že nepostúpilo.

A k ankete, finále určite pozerať budem, takisto aj dnešné druhé semifinále. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som si pozrel prvé kolo v utorok, aj keď som zmeškal prvé 3 songy, ale rekapituláciu potom dávali aspoň 5x, takže aspoň som niečo z toho videl. Som prekvapený, že Kristína nepostúpila - podľa mňa na to mala. Ale tak tieto súťaže sú trochu aj o politike :) Okrem toho sa mi páčili Fínky, no a aj iné skladby... Kuknem dneska aj 2.semifinále a potom v sobotu pekne aj finále, som zvedavý kto uspeje.

 

Inak, sa mi páčilo ako pôsobil moderátor na STV celý čas uvoľnene a dobroprajne ku všetkým songom čo tam boli, a ako náhle Kristína nebola medzi postupujúcimi, tak akoby sa strašne urazil a tie jeho hlášky typu " no nechápem, čo bolo na tomto akože lepšie ako naša Kristínka " :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Aj mňa zarazilo že nepostúpila. Mala trému, ale bolo tam veľa nevýrazných pesničiek. Naozaj nič moc.

Mne ten moderátor liezol na nervy, často sa opakoval.

A finále pozerať určite nebudem (z trucu). A tie ostatné pesničky čo nedali, ale postúpili tak poznám.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja si finále pravdepodobne pozriem,

no zvuk si vypne a pustím si prenos RádiaFM,

kde to budú komentovať páni Baláž&Hubinák

 

vrelo odporúčam každému

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Včera som to kukal ... a tak zopár kusov tam bolo celkom počúvateľných, ale oproti minulým rokom mierne klesá kvalita. S víťazkou som ale spokojný - Lene som to prial, tá jej pesnička vcelku vydarený kúsok, pekné vystúpenie, takže schvalujem. Aj turecký Linkin Park sa mi celkom pozdával, takže je fajn že nakoniec skončili na 2.mieste.

 

Inak, ten komentátor STV - neskutočný blb, si myslí asi že keď 2 štáty spolu susedia, že to musia byť najväčší kamaráti na svete (veď Azerbajdžan a Arménsko sa isto navzájom "zbožňujú", a určite aj Gruzínci s Rusmi, no a Turci s Grékmi to ani nehovorím - tá ich "láska" je neopísateľná) - také niečo že medzinárodné vzťahy - to mu asi moc nehovorí...

 

 

Víťazná nemecká skladba Eurovízie 2010 : LENA - Satellite

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Na nete som mimochodom niekde čítala, že skončila jedenásta.

 

Doteraz na to bolo uvalené informačné embargo, aby sa zabránilo zvýhodňovaniu interprétov vo včerajšom finále. Ale po finále zverejnili aj hlasovania zo semifinálových kôl. Kristína skončila v 1.semifinále na predposlednom - teda 16.mieste. Za ňou už len Lotyšský Eurosong. Kristína mala len 24 bodov (od Srbska 6, od Bosny-Hercegoviny 5, od Portugalska 5, od Islandu tiež 5, od Fínov 2, a od Belgicka 1 bod). Takže napokon asi dosť sklamanie... Pre porovnanie s minulým rokom - Kamil & Nela dostali vtedy 8 bodov, a skončili vo svojom semifinále tiež predposlední - za nimi tiež len Lotyši.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov