Skočiť na obsah

Zjavenia, zázraky a viera


rmvn

Odporúčané príspevky

kto si ešte pamätá? :biggrin:

Socha Ježiša v Indii začala záhadne kvapkať vodu z prstov na nohách.Ctitelia ju začali zbierať a piť v presvedčení, že je svätá .Neskôr sa zistilo, že zdrojom vody bola upchatá toaleta blízko ..

http://wikimonks.com/a-statue-of-jesus-in-india-dripping-water-from-its-toes/

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 6 mesiacmi...

ach jo... "Ľudia pri nej kľačali a modlili sa. Na známu sochu v Šaštíne spadol strom a zničil ju"

https://www.tvnoviny.sk/domace/2031769_ludia-pri-nej-klacali-a-modlili-sa-na-znamu-sochu-v-sastine-spadol-strom-a-znicil-ju

Citát

Silná búrka, ktorá sa nedávno prehnala Záhorím a zanechala po sebe spúšť, neobišla ani park v Šaštíne. Pravidelne sa v ňom konajú známe púte, teraz je toto miesto plné popadaných stromov.
V strede parku sa nachádza socha, ktorá je jeho symbolom. Nachádza sa oproti Bazilike Sedembolestnej Panny Márie. Pútnici Sochu Piety na podstavci, ako sa oficiálne nazýva, milujú. Stojí tu od roku 1883. Je symbolom nielen parku, ale aj veriacich, ktorí pri nej kľačali a modlili sa. Silný vietor a dážď ju však zničil. Spadol na ňu obrovský strom. Teraz skončí v rukách reštaurátora, ktorý ju opraví.

v médiách sa okamžite objavili samozrejme senzačné nadpisy typu: Zlé znamenie pre SLovensko?!

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 24. 6. 2021 at 19:09, game napísal:

v médiách sa okamžite objavili samozrejme senzačné nadpisy typu: Zlé znamenie pre SLovensko?!

No ja vidím zlé znamenie skôr v tom, že strana SMER, HLAS, ĽSNS a SNS, predstavujú v tejto "kresťanskej krajine", podľa súčasných prieskumov preferencií, potenciál 42% voličov. To je zhruba rovnaké percento, ako mal v "najlepších rokoch" Mečiar a HZDS.

Nič sa na Slovensku za posledných 30 rokov nezmenilo, ani napriek "generačnej obnove" voličskej základne, za posledných 30 rokov. A alternatíva opozičných, dnes vládnucich strán, k tejto suite privatizérov, rozkrádačov a mafiánov, toho zatiaľ veľa nového neponúkla. 

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov