Skočiť na obsah

starsi

Odporúčané príspevky

v mojom prípade mne to stačí 2 razy za rok a dakedy aj menej :lol:

 

To je tak pre vek 60 a viac rokov. Potom sa divia keď o tom pri pive debatujú "Vieš čo mne ti je medzi dvomi číslami zima, alebo sa veľmi potím". Pritom si asi neuvedomujú, že je medzi nimi leto a zima. :) ;)

 

... pokial ma ale sex k dspozicii stale, aj ta chut je mensia

 

Asi to bude pravda. :) Mám známeho ktorý tvrdí, "... ja môžem kedy chcem, ale tento rok som ešte nechcel", pritom má len 84 rokov. ;) ;)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

taky sex jak som si dneska uzil, si viem predstavit furt .. romanticky a zaroven drsny, ani prilis dlhy ani prilis kratky, a hlavne - vsade v izbe kde sa len dalo .. najlepsia sukacka v zivote :lol:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 7 mesiacmi...

Som sam, ktory sa domnieva, ze v sexe a v zopar dalsich cinnostiach je kvantita dolezitejsia ako kvalita?

:) Je pravdou, ze sex nie je ako jedlo alebo spanok, pri ktorych, ak su nekvalitne, tak si sposobis skodu. Takze zrejme pocet je dolezitejsi nez prevedenie. Respektive uplatnuje sa pri sexe maslowovska hierarchia: Najprv je dolezite, aby byval. A potom, ked byva, je dolezite, aky ma byt.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

podľa nedávneho rozsiahleho prieskumu / niečo ako kinsey po slovensky, v modernejšom šate, asi : ) /

sa v rebríčku životných hodnôt Slovákov aj Sloveniek ocitol sex na treťom mieste, hneď po rodinnom zázemí a práci a peniazoch ... takže nie je všetko sex, čo sa hýbe ... :)

 

a ako často ?

Každý druhý deň

 

Slováci majú pohlavný styk každý druhý alebo tretí deň. Podľa odborníkov – v porovnaní s ostatnými štátmi – nie je to zlý výsledok. Veľký podiel mužov (35 %) aj žien (40 %) uvádza, že stihli v posteli otestovať 2 až 5 kandidátov.

So stúpajúcim vekom skúsenosti pribúdajú – medzi mužmi po tridsaťšestke je dosť takých, u ktorých zbierka sexuálnych „skalpov“ prevyšuje číslo 20, ženy v rovnakom veku sa však chvália menším počtom trofejí.

 

Monogamný vzťah s občasnými úletmi je pomerne populárny medzi mužmi: 40 % mužov preferuje tento model, ale s pribúdajúcimi rokmi a skúsenosťami je tento typ vzťahu stále populárnejší.

Zdá sa, že ženy sú nepoučiteľné romantičky, lebo až 58 % z nich verí na monogamný vzťah a lásku až za hrob.

....

Čítajte viac: http://primar.sme.sk...l#ixzz2C2YUdOaR

hm.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Odpoveď je veľmi prosta. Vždy, tak a vtedy keď to chcu obaja, tak aby boli spokojni. V takom pripade na pravidelnosti či častosti nezaleži.

 

Iste niekedy chcu aj obaja,ale ked nie? Myslienka je jedneho-- Idem ##ac paniaze - aj tak nemam , a idem

 

Nechcu obaja - co to pisal - s tebov zena chce vzdy? To ti tak verim.

´´´´´´´´´´´´

Len sa chcem pochvalit - ci naviest?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 rokmi...

tak tu máme novú štúdiu o tom, koľkokrát za rok, podelené podľa veku, je "normálne" ...

 

Štúdia odborníkov z Kinseyovho inštitútu pre výskum v oblasti sexu ukazuje, že podľa veku sa dá veľmi dobre predpovedať, ako často má daná osoba intímny styk. Niektoré zistenia však prekvapili aj samotných vedcov.

Najčastejší pohlavný styk majú ľudia vo veku 18 až 29 rokov, priemerne 112 ročne. Výskum tiež ukázal, že v tejto vekovej skupine je bežný sex minimálne dvakrát do týždňa.
Neskôr frekvencia dosť výrazne klesá

Vo veku 30 až 39 rokov frekvencia intímnych hier pomaly klesá, priemerne ročne je to 89-krát, teda približne 1,6-krát za týždeň. Ľudia vo veku 40 až 49 rokov majú intímnosti 69-krát ročne.

https://diva.aktuality.sk/clanok/52590/kolko-sexu-by-sme-mali-mat-v-akom-veku-zistenia-prekvapili/

 

podľa tejto štúdie mám teda sex o 69 krát menej ako je normálne :shifty: čo je ale zaujímavejšie, prakticky vôbec mi to nechýba :o

 

tak teraz neviem, som vlastne normálny? :confused:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Uz si ako Tomas, rob so sebou daco:-)

nie som ako Tomáš ... našťastie :D Tomáš tak zúfalo hľadal nejakú babu, že aj po mne chcel aby som mu dohodil rande s babami od nás z roboty, o ktorých som písal že prejavujú záujem... ja sa na nedostatok záujmu až tak veľmi sťažovať nemôžem. viac či menej otvorených prejavov záujmu som v robote zažil vcelku dosť, od nezadaných aj vydatých :doh:  zádrhel je v tom, že sa mi do toho nechce, takže neviem čo by som mal so sebou robiť -_- 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

petržlenový vývar napríklad...vraj je to pre mužov afrodiziakum.

 

Vilma, som v lepšej fyzickej kondícii, ako je väčšina mojich rovesníkov, tak si hádam nebudem ničiť zdravie zeleninou :doh:

tu ide skôr o to, že mi, už dosť dlhú dobu, vôbec nechýba jedna /údajne/ základná fyziologická potreba ... a už vôbec nemám chuť si komplikovať život, kvôli niečomu, čo mi vlastne ani nechýba B) akurát vyššie spomenuté baby z roboty ma asi považujú za namysleného, keď nereagujem na niečo, o čom si myslia, že by som mal reagovať s radosťou a záujmom :eehmm:

preto napríklad, keď sa ma Axel svojho času niečo pýtal, tak doteraz je odpoveď "Nie", napriek tomu že stretnutí bolo viacero... a nepredpokladám, že by sa na tom v dohľadnom čase malo čokoľvek zmeniť... v kontakte sme síce stále, ale vôbec by som sa nečudoval, a ani jej nemal za zlé, ak by sa obzerala po niekom inom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ale clovek2, ja som si len trošku rýpla, keby som sa na tú tému mala baviť úplne so všetkou vážnosťou, tak by som len taktne pomlčala a šla ďalej... :)

dúfam, že si sa nenahneval, to by ma mrzelo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to je v pohode Vilma, tiež som pôvodný príspevok nebral nejak extra vážne  :)  akurát ma zaujali výsledky toho spomínaného výskumu... až dodatočne som si uvedomil, že výskum sa týkal Američanov, a jeho výsledky nemusia byť platné v našich končinách. lebo poznám veľa rovesníkov - chlapov aj žien, ktorí sú na tom podobne ako ja, a tiež z toho vedu nerobia :yes_yes:

ostatne, aj ten zoznamkový kamoš, ktorého som tu kedysi spomínal, tak tú svoju lásku prevelikú už stihol poslať do prdele, keď zistil, že z neho len peniaze ťahá :lol: a je radšej znovu single... pritom už vtedy keď s ňou začínal, som mu somárovi hovoril, že ak už mu teda tak strašne chýba sex, tak najlacnejší a najjednoduchší spôsob je zájsť niekam na privát... nepočúval moje rady, tak mu treba :P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

No takze tu odpoviem sniperovi. Pytal sa ma kolkokrat som mal sex a ake polohy. Ja moc nenapodobnujem pornofilmy, tam sa casto aj prehana...

 

Takze prvy som mal s kolegynou ked som robil v Samsungu (o tom som posal na PF) s nou som mal aj nieco ako vztah alebo skor len chodil som s nou.

 

Potom som mal s prostitutkou ale to bolo skor len take rychle. Tym ze bola profesionalka netrebalo vymyslat ona viedla. Ako v tanci ked povedia ze vediem ja.

 

Treti to bolo tiez len take klasicke neviem ako sa ta poloha vola ked ste len tak nasebe ta najkomercnejsia najrozsirenejsia.

 

Stvrty bol asi taky najblizssie k pravemu milovaniu ze predohra, pomalicky, dlho, neslo len o pichacku ale celkovo maznanie sa popritom. Aj polohy sa menili raz ona hora raz ja, nejake to zajazdenie si.

 

A to je tak vsetko. Takze za cely zivot som mal 4x sex. Pri Seredi su prostitutky k dispozicii neustale a je to blizko aj na privaty mam kontakty ale zatial potrebujem financie inam tak v blizkej dobe sex mat nebudem.

  • Odobrať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Game, neskoro, tvoj príspevok som nevidel :D

 


Ja som mal na mysli, že aké polohy máš vyskúšané, či len klasiku alebo aj odzadu, či aj Adela si na tebe zajazdila a tak. S Adelou si šoustal, nie??

 

 

Nič také len klasické pichanie...

netrep Tomáš, s Adelou nič nebolo - dá sa to dohľadať v jej príspevkoch v tvojej téme :P a osobne viac verím jej, že neklamala :P
 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jop, presne to som tam kdesi hore naznačila, vieme, že s Adelou nič nebolo.
chce sa mi zvracať už len pri predstave... nechcem si predstavovať Tomášov sex s prostitútkami ani s nikým. dosť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

škoda :( lebo inak by som Tomášovi zacitoval jeho vlastné príspevky, v ktorých to onehdá popisoval inak, ale nebudem ti teda žalúdok dráždiť :yes_yes:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov