starsi Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Ako často by mal byť poda vás sex medzi manželmi, milencami, priateľmi a pod. vrátane vekových kategórií. :lol: Malo by to byť každodenné jedlo alebo občasný zákusok? :) Albo je to pre niekoho každodenná nočná mora? :) - je potrebná určitá pravidelnosť- nejaký stimul (alkohol, video, hudba vôňa a pod.)- čo takto rychlovka- alebo niečo tvrdšie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Ryan Giggs Posted November 29, 2009 Popular Post Share Posted November 29, 2009 Odpoveď je veľmi prosta. Vždy, tak a vtedy keď to chcu obaja, tak aby boli spokojni. V takom pripade na pravidelnosti či častosti nezaleži. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 ja som mala v piatok s kamoskami taku debatu na tuto temu :lol:...vyplynulo, ze kazdy ma iny apetit, pre niekoho je casto raz za tyzden, pre ineho ja malo raz za den... takze ako povedal Ryan Giggs Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 podľa vôle, chuti a možností 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 uz ma opustili chutky ako dakedy, ze 2-3x denne .. teraz v ramci moznosti tak 5-7x tyzdenne .. podla chuti :lol: stimul .. ako pride, sprcha, mimovolna erekcia .. dovodov je vela :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 ja som mala v piatok s kamoskami taku debatu na tuto temu :lol:Ja som čakal že napíšeš "ja som mala v piatok s kamoskami sex", myslím rýchlejšie ako čítam :) Ináč raz denne stačí. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 ..iba raz denne? neviem..mna to stale nepreslo? :lol: inym pride zase normalne, ked ich partner si sex nepyta...aj toto bolo naplnou debaty s kamoskami :) stimul? ....uz len samotna pritomnost partnera sposobuje, ze sa mi zacnu kuceraviet myslienky :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 v mojom prípade mne to stačí 2 razy za rok a dakedy aj menej :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 LOPATA...a mal si ty uz vlastne sex? lebo tie tvoje vyroky co sa tyka sexu mi nejak nepasuju na chlapa :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 doll mal, len ja nie som úplne normály ... inak moje výroky vo veľa veciach nepasujú na chlapa :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 by ma zaujimalo ako sa moze stat ze to chlapa zacne bavit tak dvakrat do roka pripadne menej :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 to je asi otázka na psychológa či sexuológa ... ale kedže mi to vôbec nelezie na mozog tak mi je to momentálne jedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eiensama Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 U kazdeho je to inak s chutami na sex :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiborco Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 lopata Si na tom ešte stále relatívne lepšie ako ja, ktorý ešte sex v živote nemal a už mi z toho začína seriózne drbať,heh. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 by ma zaujimalo ako sa moze stat ze to chlapa zacne bavit tak dvakrat do roka pripadne menej :lol: Furt lepsie ako bronto :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Kazdy den musi byt, ak chcem. Nie je kazdy den, lebo nechcem :lol: . Ale zriedka sa stane, ze ked chcem aby nebol. Niekedy nechcem a niekedy sa neda.Ale predcasom bol pravidelne ako ranajky, ci obed. Snad sa to velmi nezhorsi.Viem ze nie, ale deti... cloveka vystavia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 ..iba raz denne? No tak niekedy aj 2x, raz za čas aj 3x(ale to fakt málokedy), ale všeobecne raz denne stačí. Nemám tam bojlery :lol: v mojom prípade mne to stačí 2 razy za rok a dakedy aj menej :) A počkaj aké to bude s babou :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 AXEL to som nereagovala na teba...mozno pride doba, kedy priatelovi poviem aj "nie milacik, spi" :lol: A počkaj aké to bude s babou ;):) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 axel ako vtip to bolo dobré :lol: ale buď trochu konkrétnejší lebo nerozumiem ako si to myslel Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 nehovori sa tomu asexual? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eiensama Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Skor frigidita. Asexual sa neorientuje na ziadne pohlavie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weirdo Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 jo, to som myslel :lol: frigidita s obcasnym vyskytom erekcie .. toz lopata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfant Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 lopata je hermafrodit ? :lol: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolisha Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 chudak lopata, mu davate :lol:podla mojho nazoru mu to mozno staci tak dvakrat do roka, lebo nezazil nic poriadne :) kazdemu podla jeho sexualnych chuti...ale vsimla som si, ze u muzov sa s vekom ( tak okolo 30 ) chut na sex zmensuje, zvyknu uz byt " vybujaceni" taktiez ak ma niekto prilezitost mat sex len raz za cas, berie hned aj tri cisla v priebehu dnapokial ma ale sex k dspozicii stale, aj ta chut je mensia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfant Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 nemam voci lopatovi nic, len je nemozne byt sucasne frigidna a zaroven aj trpiet obcasnou erekciou ta tridsiatka byva zlomova, lebo zvycajne nastava prva kriza, odraza sa to casto aj na sexualnej aktivite popripade, pri stalej partnerke dochadza aj nejakemu "vyharaniu", ktore sa netyka ale len muzov paradoxne u zien, dochadza v tomto veku k zvysovaniu sexualnej aktivity a to byva aj predmetom problemov v partnerstvach co sa tyka tej frekvencie, treba brat aj do uvahy vek, v neskorsom veku sa stava, pri dostatku moznosti, ze sex prestava byt VIP prioritou a doraz sa kladie skor na kvalitu, ako na kvantitu a budme uprimni, starsi pani niekedy potrebuju vacsie pohodlie a viac casu k sexu, ako mladi junci, ktori su schopni kedykolvek a kdekolvek, lebo maju pretlak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts