Skočiť na obsah

Zahraničné hľadanie talentov


starsi

Odporúčané príspevky

Jeden známy mi vykladal o televíznej relácii Ukraina hľadá talent o kočke ktorá malovala do piesku. Trochu som pogúglil a našieľ niekolko záberov. Vcelku ma to zaujalo. Kto má záujem v youtube dajte najsť Ukraina hľadá talent a určite to nájdete.
Skúste to okomentovať.

Ak ste videli nejaké zaujímavé zábery z iných štátov dajte to sem

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 mesiacmi...

hľadá sa talent .... kto vie anglicky, si to vyvchutná viac, toto je skutočne o "pracnom hľadaní talentov", zrejme nikde nerastú len tak na stromoch, a ušlo sa ja Pierceovi a Amande a Simonovi ... paráda, sebavedomie, a mladej drzosti kopa ... :lol:

 

singing souls :)

 

 

 

a jedno úplne špeciálne vystúpenie zo Švédsko má talent, s ohromným potleskom a skandovaním, pozerať len po desiatej hodine :) ;)

 

švédsko má talent veľmi špecifický ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Dnes bol super den. O stvrtej som prebral dceru, chvilku plakala, utisila sa a zaspala a mohli sme si sadnut na chvilku do zahradnej krcmy. Hodinku som pocital casopis, zostala mi ta horsia polka zo vcera. Mala sa zobudila, tak museli sme najst matku aby ju nakojila. Bola so synom v detskom centre. Dnes som bol prvy krat v detskom zariadeni - skolke. kolko vam tam maju hraciek. 15-20 minut som si pustal len vrtulnik. Predchvilou skoncila minitalent show. Ja ludom nezavidim, dospelym ani nemam co. Ale pri sledovani tej relacii, by som s tymi detmi asi aj menil(velmi rad). Su velmi sikovne.Chlapec pocas relacie behal medzi obyvackou a spalnu kde bola zena s dcerou, raz chcel dzus, potom doliat dzus a neviem co este, pri spievani 14 rocne ciganika, spieval od duchona v dolinach si sadol pred telku, cely cas nehybne ho sledoval, ako rano rozpravky, ked ho posadime na nocnik a dame kako a nohy ma zabalene v deke. Druhu pesnicku spieval nechala ma zena. Pred koncom vyskocil a zacal tancovat a tlieskat. Pri tanci si podupkaval jednou nohou. Zazitok.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 1 rokom...
  • Pred 1 rokom...
  • Pred 1 mesiacom...

pre bežných smrteľníkov Európanov exotika, asi aj Arabom pripadajú všetky naše pesničky rovnaké, ja som tieto blízkovýchodné počúvala už kedysi na intráku a statočne, ale ešte stále sa mi zadajú rovnaké ... -_- nemám na to ucho :)

víťaz súťaže Arab Idol / arabská superstar / pod neschvaľujúcim pohľadom Hamasu :

 

 

http://kultura.sme.sk/c/6846021/arabsku-superstar-vyhral-chudobny-palestincan-z-gazy.html

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

jeden malý úchvatný talent z Nórska.

7 rokov, akurát sa jej menia zuby, miluje spievať bosá, kvapku nejakej blízkovýchodnej či strednovýchodnej či indickej krvi má v sebe, nepátrala som, lebo je to jedno ...

na prvý pohľad a na prvé počutie toto dievča miluje spievať a že jej to spieva úžasne ... a vie to, je úchvatná, má mimoriadne zafarbený hlas a ide jej to z hrdla samo.

toto nie je obyčajné spievajúce dieťa - spieva inak, spieva neskutočne ťažké džezom šmrncnuté pesničky, a dá sa počúvať donekonečna - Angelina Jordan:

 

porovnanie s Billie Holiday :

http://www.youtube.com/watch?v=XtHU-7Chtr8

 

http://www.topky.sk/cl/100314/1386023/Strbava-a-bosa-Angelina--7--senzaciou-internetu--Z-jej-spevu-naskakuje-husia-koza-

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Británia má šťastie na káčatká, v ktorých sa ukrývajú už hotové labute ...

 

víťazka X Factor UK 2013 - cesta od samého začiatku až do konca, je to jeden dokonalý koncert - Sam Bailey :

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

Angelina Jordan Astar sa v súťaži Nórsko má talent prvýkrát zaskvela v marci s piesňou Gloomy Sunday od Billie Holiday, vďaka ktorej sa ako sedemročná stala hviezdou internetu i celej šou. O jej talente odvtedy píšu médiá na celom svete, pričom v Nórsku, kde je súťaž ostro sledovaná a novinári majú prehľad aj o ostatných súťažiacich, ju dokonca označujú za hlavnú favoritku na víťazstvo.

Do finále však ostáva ešte niekoľko týždňov a Angelina, ktorá medzitým oslávila ôsme narodeniny, neprestáva prekvapovať. V ostatnom vydaní po druhýkrát za posledný mesiac ohúrila nielen porotu a nórske publikum. Jej prevedenie skladby Bang Bang (My Baby Shot Me Down), ktorá je známa predovšetkým z filmu Kill Bill, sa totiž v týchto dňoch, podobne ako jej prvé vystúpenie, šíri na internete, kde školáčkin talent opäť obdivujú ľudia z celého sveta.

Pieseň pôvodne napísal Sonny Bono pre Cher, no v kultovom filme Quentina Taratina sa preslávila coververzia speváčky Nancy Sinatra. Angelina sa pred porotu postavila ako filmová nevesta v dlhých bielych šatách, s vencom na hlave a nevinnou tváričkou však viac pripomína lesnú vílu. V každom prípade je spojenie osemročného dievčaťa s touto skladbou a filmom dosť bizarné. A zároveň geniálne, najmä preto, že ju zaspievala úžasne.

Zdroj: http://hudba.zoznam.sk/spravy/16-04-2014-video-7-rocny-talent-spievajuci-melodiu-z-kill-bill-dozenie-k-slzam-aj-vas/

 

O tejto malej sedemročnej, vlastne teraz už osemročnej hviezdičke Angeline Jordan písala game už vyššie;

ale toto čo zaspievala teraz, akoby ani nespievalo dieťa.

Stále som proti tomu, aby sa deti zúčastňovali takýchto súťaží,

aj keď pravda je, že tejto malej sa obrovsky talent uprieť nedá.

Kde však ostane jej detstvo, keď bude takto s vystúpeniami pokračovať ... :hmmm:

http://www.youtube.com/watch?v=3D0e0miMSI0

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 5 mesiacmi...

toto je talent a show ... nemohla som z neho, konečne som sa tento týždeň smiala prvýkrát tak, že mi tiekli slzy ...

porota starého pána odpísala na prvé mrknutie oka, ale to bol len začiatok :)

 

bol to na Britain's Got Talent 2011 - Steven Hall

starý pán sa pretancoval a preshowoval až do finále :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nemôžem povedať, že by ma starý pán nejako super extra oslnil, pobavil, to áno a dokonca jeho finálové vystúpenie bolo ešte zábavnejšie. Talent nesporne má, je mrštný, má temperament, odvahu aj rytmus, ale asi by ma nebavilo pozerať sa na jeho vystúpenia príliš často.

 

Mám však trošku obavu, aby pán nemal nasledovníkov aj u nás, hlavne v podobe "talentu" ... pána Pátroviča.

Nájde sa dosť ľudí, ktorí si namýšľajú, že majú šarm, vtip, talent, že dokážu ľudí zaujať a pobaviť, že majú "čaro osobnosti", len sebakritika sa u nich akosi stále "nederie" na povrch.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

starý pán showman neoslnil, ale na prvý pohľad pobavil ... prišiel ako svieži vzduch, a že je v ňom kus humoru, a že sa mu to hýbe, ukázal úplne jasne :)
ďalej v súťaži ho niesla vitalita a porota, ktorá ho tam chcela mať, na jednej strane pre zábavu obecenstva, a snahu a zábavu aj svoju ...

 

starých vitálnych ľudí vidieť v týchto súťažiach nie je až také časté, ale sú ... o to sú obdivuhodnejší.

naposledy / stratila som link / som videla drobnú 78 ročnú dámu s telom dvadsaťročnej, tanečnicu, ktorá s prehľadom dala na frak komukoľvek mladšiemu - čo tá so svojím o štyridsať rokov mladším tanečným partnerom robila, zostáva klobúk dolu ... :)

a ešte jeden, na ktorého som natrafila náhodou, 80 ročný vitálny pán Piet de Lange v HOLLAND'S GOT TALENT, ktorý hlasom ako zvon spieva Franka Sinatru :) :

 

sú obdivuhodní, keď to porovnávam s vekom mojej mamy, ktorá má tiež toľko, chvalabohu, a s mojou nepohyblivou chrbticou, porovnávam neporovnateľné ... prajem im každému tých pár minút slávy, ukázať, čo v nich ešte je :)
 

žiaľ, pán Pátrovič ... typy ako on sú všade ... pán P. je psychicky nie úplne v poriadku, a to ho trochu ospravedlňuje.

v týchto súťažiach sa objavia občas typy, /vyberané špeciálne pre potechu obecenstva/ oveľa mladšie, ktorým čosi chýba ... hlavne tá sebakritika, ale takých ľudí je na mraky ... a pravdepodobne tiež nie je vždy všetko v poriadku v psychike ... zostáva po nich pocit trápnosti, alebo zahanbenia ... ale nás. na tom nič nezmeníme, lidé jsou různí, povětšinou hovada, ako povedal klasik, ale našťastie sú tak ... zdravo rozptýlení medzi tými talentovanými a dobrými a bežnými - teda strašne optimisticky dúfam, že je to tak :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď už sme načali - a secretka sa nevie zmieriť s pánom Pátrovičom /to bol vtip!!!/ :D ...

 

takže z opačnej strany:

dnes som prišla úplne na dne od lekára ... a ja beztak furt tvrdím, že som masochista:

úspešný deň som zavŕšila počúvaním - a pozeraním - prísne na preskáčku, to sa v jednom kuse nedalo vydržať - xy pánov Pátrovičov, zbierku príšerných výkonov, vyhrážok, hysterických záchvatov, nadávok, a hlavne neexistujúcej sebakritiky, pri ktorých je pán Pátrovič len jeden kopeček šľahačky z celej misy .... :)
takže druhá strana, keď máte chuť, alebo ste dosť masochisti, alebo si myslíte, že horšie už nemôže byť ... na vlastnú zodpovednosť nakuknite, keď ste mali krásny deň, a slnko svieti stále, nepozerajte ... vážne :)

 

 

keď ste masochisti, hoďte si to na youtube, je tam v jednom balíku podobných desiatky :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov