Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

Ak ste niečo odfotili a vo Photoshope upravili tak, že by sa to mohlo hodiť na plochu vo Windows, tak do dajte sem. Chvíľu som rozmýšľal kam toto zaradiť, uvažoval som nad témou Digital Art, ale to je trochu o inom, do témy Plocha a tapeta som to tiež nechcel dať, tak som sa rozhodol pre novú tému.

 

Ako prvý obrázok čo som vytvoril, som použil jednu fotografiu, ktorú som v nedeľu spravil na čachtickom hrade, pomenoval som ju Blood of The Bathory, trochu som ju vylepšil a pridal názov. Originál sa nachádza v téme Čachtice 2009, tam je iba colorizovaná do červenej farby.

 

S týmto obrázkom som sa príliš dlho nehral, bola to práca asi len na 2-3 minúty a viac menej to bol len pokus. Ale myslím, že sa celkom vydaril.

 

Obrázok

 

To by sa skôr hodilo na nejaké metalové fórum, že witch? :lol:

 

Free to download.

 

Pôvodná neorezaná verzia tu.

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no ... ale tým dostáva obrázok dramatickosť, zrak neodpútava nič nepodstatné, smeruje a tá čierna ho vedie k tomu podstanému

 

zostali tam zo dve svetlejšie šmuhy, možno by ich mohlo byť tri štyri, aby nasmerovali oči k hlavnému hrdinovi

ale stačí to.

mne sa to páči, nemusí byť všetko vždy odhalené, a tu nie sú podstatné kríky a skaly, ale jedna vec ... krvavý hrad

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A čo by si tam dal? Rozkvitnutú lúku s púpavami? To je originál, ktorý sa dá orezať. Neviem si predstaviť čo by malo byť na spodku, ale nemuselo by to vyzerať zle. BTW čo čakáš od 2-minútovej roboty? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mne to vyhovuje:) Nokia,este vzdy to mohlo byt tmavsie :lol:,ale konstruktivna kritika,to mam rada:).

Samozrejme,ze uz to mam na ploche :)som musela skusit. Axel,uplne by sedlo medzi tymi metalovymi zloplochami :),hned ti urobim na orbise reklamu :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

axel ked si vsimnes ako sa robia fotky napriklad, tak pravidla aby si nemal zbytocne napr vela oblohy ked tam niesu zaujimave oblaky, vela travy ked tam nic nie je zaujimave...proste aby si nemal hluche, mrtve miesta na fotke...a toto cierne je total hluche...bud orezat, alebo tam dat miesto ciernej nieco ine

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Suhlasim s nokiom. Ciernu sice zboznujem a o to viac v kombinacii s cervenou, ale hento ma az prilis vela ciernej a ta moze niekedy viac uskodit. Chcelo by to orezat tak, aby bol vacsi doraz na samotny hrad a s tymi oblakmi ako zakernym pozadim, ktora ma symbolizovat nieco zle a temne. Takto to akosi este nie je ono :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hmm no neviem, podľa mňa má byť wallpaper "dostatočne nevýrazný" na to, aby na ňom bolo vidieť ikonky a tak, čiže pomerne jednotvárny musí byť, čili mne tá čierna tam pasuje.... a už sa mi to ohrieva na ploche

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Súhlasím s dramatickosťou a čierna vôbec neprekáža, naopak si myslím, že keď to už má byť wallpaper, tak je na mieste. Akurát len ten nadpis sa mi tam veľmi nepáči, ale to je len malý detail.

Takže po dlhej dobe konečne mením plochu :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov