Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

  • Pred 1 rokom...

minulý rok sme s Flinstonom dostali od dcéry prihlášku do kurzu spoločenských tancov pre pokročilých, i druhá dcéra mi zakúpila topánky...ale prišla koróna a bolo po kurze...a tak tancujem akurát tak okolo sporáku doma. :)

Dňa 17. 3. 2019 at 20:14, iskra napísal:

Hypnoticky krásny tanec ľudských rúk :) :klobuk:

 

krásne...trochu mi to pripomína tie hry, čo hrajú dvaja, kde si preplietajú motúzik pomedzi prsty. Z nás starších by si to ešte mohol niekto pamätať. Tiež tam vznikali zajímavé útvary.

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Vilma Flinstonova  Milé od dcér, verím, že si s Flinstonom zatancujete aj na parkete..., zatiaľ smelo aj v obývačke, na akomkoľvek mieste.. vy dvaja :smile: aj my tancujeme.

áno, krásny Hypnoticky tanec ľudských rúk,  aj na motúzik preplietajúci pomedzi prsty sa tiež samozrejme pamätám, nebolo to až tak dávno :ahooj:

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...
pred 6 hodinami, electric blue napísal:

vieš čo pri tebe iskra zistujem :-) ze v emóciach je ( zenská) sila :smile: 

...emócie, energia...sú v nás... :smile:sú dôležité, súčasťou nášho bytia...samozrejme aj muži majú emócie, prežívajú,  prejavujú, vedia tiež krásne cítiť.. po svojom, sú muži :yes_yes: my ženy..  dokážeme  žiť v harmónii, dôverovať si, tolerovať, uznávať, cítiť sa v bezpečí, milovať,  zdieľať spoločný život..aj si zatancovať, tancom sa tiež dajú pekne, jemne prejaviť  pocity. 

   ..   aj zvieratká majú emócie, cítia.. aj kvety .. skrátka, bez emócii, energie, by život nebol šťastným životom..

  • Páči sa mi to 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mali sme plan so Stevkou sa ucit tance. Teda skor ja kedze som v tancovani celkom hroznej.  Ona vie lepsie tancovat.  Akurat no corona tak ani ten kurz neotvorili :( 

Tak cakame a premyslame ci neskusime aspon nejaky online kurz. Aj ked osobne ja mam radsej normalne sa ucit tancovat kde Vas ucitel sleduje a povie Vam priamo kde robite chybu a priamo vam aj tu ruku alebo nohu posunie ze takto to mate davat . Online tam velmi take nieco nespravi...

  • Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

   K moderným tancom som mala blízko,  čaro spoločenského tanca(valčík, polka, tango, čardáš...) u mňa "prebudil" môj manžel, keď sme začali spolu chodiť.  On dostal do vienka  talent  aj   na  tancovanie spoločenských tancov.

S ním som sa naučila  kroky, viedol ma,  a keďže tanec vyjadruje emócie,  ktoré inšpirujú pohyby robiť tanec krásnym, tak nebolo to zložité, naopak príjemné, čarovné.. :smile: Radi tancujeme aj doposiaľ.

Našla som fotografiu zo zábavy... :-)

 

 

Tanec.jpg

  • Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Pekne.

No u mna to je skor naopak. Stevka tancovala uz ako dieta a nastrocna pre zbor co mali v dedine. Takze jej idu tie nase ludove tance.

A ma rada zase take tie latino pesnicky. Tak ma napadlo , ze by sme sa prihlasili na kurzy tanca ale primarne na tie latino ako tango a rumba a tie podobne take tie vasnive latino tance :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@JovzinChválihodné, že obaja ste so Števkou, harmonicky naladení aj na radosť z tanca, nechýba záujem zdokonaľovať sa, nechýbajú  emócie...:smile:

spomínaš, že ty, Jovzin si v tancovaní celkom hroznej, že Števke, idú naše ľudové tance..,  že Števke sa páčia latino tance..., tak ťa napadlo, že by ste sa prihlásili, tango, rumba...

to je  pekné, len pamätaj Jovzin, ty, :smile: ako partner na tanečnom parkete máš pri tanci viesť svoju tanečnú partnerku Števku, ona sa má snažiť prispôsobiť svojim tanečným krokom a spolu s tebou vytvárať harmóniu pohybu, tancovať ľahko, pôvabne..

  verím, že tanečný kurz splní vaše očakávania, prinesie radosť aj z tanca.:smile:

 

  • Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 1 rokom...

Minule sme boli v BK, tak sme si s manželom znova zatancovali, bolo super, boli aj moderné skladby, niektoré až riadne "divoké", tak sme sa na staré kolená rozšantili. Foto odtiaľ nemáme, ale boli sme  aj na svadbe, v júli,   máme aj spoločné foto z nás, spoločenský tanec.:smile: 

s.jpg

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov