Skočiť na obsah

game

Odporúčané príspevky

včera či predvčerom to bolo, čakala som ako zvyčajne na nejaké moje obľúbené krimi, ktoré zvyčajne v pozadí sledujem pri pc ... tuším som o tom písala aj na xate, lebo ma veľmi vážne išlo uchytiť, že kvôli niečomu, čomu hovoria na jojke Panelák a rieši veci, ktoré sa v normálnom paneláku nedejú, sa moje krimi nezačalo ešte ani raz včas

 

dvadsaťminútový sklz je úplne normálny ... verím, že dnes keď sa nič nenakrúca, je kopa hercov vďačná za bársčo, ale čo je veľa to je veľa, mimochodom občas sa človek dopočuje aj keď nečíta bulvár, nechcela z toho seriálu vycúvať viki ráková ? tuším už dávno, ale peniaze asi potrebuje každý

 

už nejaké dva roky či koľko sa sem-tam pri čakaní na iný program dostanem k tomu, že prepnem tv a keď nevypnem okamžite zvuk, mám možnosť si vypočuť, ako celý panelák žije problémom susedov, všetci sa poznajú, ako v každom slovenskom paneláku a žijú problémami toho druhého ...

 

pozeráte Panelák ? prečo áno a prečo nie ? čo si o tomto seriále myslíte a kde je podľa vás na priečke od jedna do desať ?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takze nesledujem tento serial,ale z toho co zachytim v dave,tak sa pousmejem len. Ono ludia potrebuju aspon taku iluziu,ze moze byt takto aj v reale,ako v seriale :lol:..ale nie,teraz vazne. Tieto rychlokvasene serialy,co sa natacaju takmer zo dna na den ma nikdy nepritahovali,ale zase niekto to povazuje za oddychovy serial,takze po narocnom dni,ked si rodinka sadne k tv to moze mat svoj ucinok. Neublizi :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jej, super téma :lol: no a čo sa týka mňa, zo začiatku som Panelák odsúdil, lebo scenáre píše Kraus tak som si povedal, že niečo od neho nemôže byť dobré, ale milo ma to prekvapilo a z núdze (tiež pri čakaní na kriminálky) som si to pozrel a normálne ma to chytilo ... je to skoro ako telenovela (ktoré som odjakživa rád pozeral), no a Panelák som začal sledovať pravidelne a páči sa mi to. Teda pre mňa je to najlepší seriál na SK - Panelák sa mi páči oveľa viac ako Ordinácia, alebo sračky typu Profesionáli, Susedia a Kutyil sro... Takže vcelku fajn si myslím a teda sledujem vždy keď môžem, aj keď zopár postáv z tade fakt nemusím - myslím trápnu dôchodkyňu Janku a ešte Agátu - no inak sa to dá, aj herecké obsadenie, aj dej, aj všetko :)

 

Hodnotenie: 4 hviezdičky (z 5)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

čo sa týka "sračiek",

"Ordinácia, alebo sračky typu Profesionáli, Susedia a Kutyil "

a čítala som o nejakej novej pod menom ... niečo s keby ... Keby bolo keby či ako to má byť ?, na úplne rovnakej úrovni ... akurát Susedov ešte písal aj Marcin, alebo aspoň mal do toho čo povedať, tak ten humor trošičku bol aj trochu počúvateľný ... občas, občas som sa k nemu dostala, dokonca sa stalo, že náhodou zostali v pozadí zapnutí, občas.

 

soap opera je dnes niečo, kde je nadsázka, situačný humor, ale podľa možnosti inteligentný ... niečo, čo chytí, čo po večeroch skutočne uvoľní, ale instatné problémy, odkopírované z bežných dní bežných ľudí, neustále tam niekto vzdychá, rozvádza sa, klame, zavádza, no to je už len uvoľnenie ... aký to má dej ?

policajti sú totálni debili, v paneláku každý rieši každého problémy, kutyil je maximálne trápny, susedia sa dali, kým sa tam neobjavil tretí a štvrtý sused, akotak, ...

 

minulý rok som bola na promóciách na všmú ... polovica promovaných z nejakých 120 či koľko ich bolo, boli noví herci ... a takto je to každý rok. v pohode môže jojka točiť svoje vlastné produkcie do aleluja, z panelákov celé sídlisko, hercov je bárskoľko : )

 

vlastne úplne jednoducho nemusím telenovely, teleseriály, soap opery, jednoduché márie, ružové záhrady, Panelák, aj keď sa mi pošťastilo semtam vidieť pár minút nútene z niečoho ... neviem to ohodnotiť, nemám na to stupnicu : )

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tento divny serial som zacala sledovat len pred nedavnom a chytilo ma to len tak lacne, pozeravam to uz len kvoli par zapornym postavam, ale inak sa mi to velmi nepozdava - je to vyumelkovane, trapne, a Viki Rakova mi tam absolutne lezie krkom... Okrem ineho. Ale vcelku som si na to zvykla, da sa, ak prizmurim oci a vykaslem sa na to, ze IQ mi pri tom teda rapidne nestupne.

 

Ako by povedala moja triedna z byvalej zakladnej skoly: "Inteligencia prudko stupa"; na margo toho serialu. Berte to ironicky...

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

k paneláku a spol. jedna povzbudzujúca správička ... dnešné večerné vysielanie / podľa dobrého zvyku súkromných tv ich preferované programy vlastnej výroby budú pretiahnuté minimum o dvadsať minút /, takže

 

tv joj:

 

20:15 Panelák

21:15 Odsúdené

22:15 Profesionáli III.

23:15 Mafstory

 

tv markíza:

 

20:00 - 21:35 Ordinácia v ružovej záhrade

 

stv 1

 

20:15 Drišľakoviny

21:30 Chodili sme spolu

 

príjemný televízny večer vám prajem : )

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nahodou, ja si sadnem a pozriem vsetky tie serialy, co idu na jojke - jeden za druhym ich hltam. Tak sa mi pri tom vycisti mozog, ze rovno mozem nabehnut na ucivo a hned sa mi lepsie mysli! :lol:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nepozerám, nie preto, že by to malo byť pre mňa nevhodné, ja vlastne neviem čo si o tom myslieť, lebo som ešte nevidel celý jeden diel, no keďže sa s pôvodnými slovenskými seriálmi nevalnej kvality roztrhlo vrece, apriórne panelák ignorujem a hneď ho škatuľkujem ako nehodný pozornosti - asi to nie je dobrý prístup, ale sledovať tých 300 dielov (či koľko) 5x týždenne, pričom dej (ak je) sa nepohne nikam a ide o stratu času.

 

Ženská časť našej domácnosti sedí každý utorok a štvrtok pri ordinácii, o ktorej sa defacto toto dá povedať (samé dejové úkroky do strany a umelé naťahovanie stopáže novými a novými postavami a nezmyselnými konfliktmi) a to by ste neverili aké živé diskusie o jednotlivých "ťažiskových" rozhodnutiach hlavných aktérov a koľko emócii to v nich vyvoláva. Zdravý rozum do hrsti, pár ečiek na pivko a šup na futbal :lol:

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nahodou je to okej na pozretie, clovek len nemoze od toho ocakavat uzasnu dejovu liniu a nic extra - prakticky tam cloveku nic nevyrazi dych, ale ked ma cely den zatazuje skola, a to tak doma, ako i v skole, tak si radsej kuknem nieco take, kde sa mozem uvolnit a iba s malym usmevom pozorovat tie ich "problemy". Jasne, mohla by som robit este ine uvolnujuce veci, taktiez nenarocne na pozornost a intelekt, ale tak ide nam telka, aspon tu nie je ticho a radsej si pozriem to, kedze som si uz na ten serial zvykla... Ale tiez tam plati iste pravidlo, kedze je to len slovenska obdoba argentiskych telenoviel, t.j. ak by som i zmeskala sto casti, o vela by som neprisla... Tak ci onak by to v nejakych 2 castiach zase spomenuli a hned by som bola v obraze :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:lol: to mi pripomenulo Simpsonovcov keď Levák Bob požadoval zničenie všetkých tv vysielačov v meste a jeden typický gaučový otecko zahundral: "určite nemyslí sportovní kanál" :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

po veľmi dlhom čase som pozrela do tv programu. a čo nevidím ... Panelák na jojke ide stále ...

29. časť VII. série

probúh.

o 20.15, v hlavnom vysielacom čase.

 

pozerá to ešte vôbec niekto ?

 

 

z celých sedem sérií som videla dokopy pár upútavok a asi sedem minút čistého času, úchvatných hereckých výkonov a neskutočne reálneho panelákového deja ... a veľmi dúfam, že to je konečná. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pozerá to ešte vôbec niekto ?

 

Ja to sledujem pravidelne, a podľa mňa je to veľmi dobrý seriál

- človek si pri tom večer oddýchne, občas aj zasmeje, ...

 

Aj keď radšej som bol keď bývali na Jojke každý deň C.S.I. kriminálky,

ale zas ani Panelák nieje najhorší a je to vcelku sledovateľný seriál / telenovela.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game

 

z celých sedem sérií som videla dokopy pár upútavok a asi sedem minút čistého času, úchvatných hereckých výkonov a neskutočne reálneho panelákového deja

chceš mi povedať že z pár upútavok si zistila že či sú tam "úchvatné" herecké výkony a či nie ? Ja to prakticky vôbec nepozerám, ale skôr preto lebo nemám rád denný typ seriálov ktoré musia ísť každý deň ... potom ak človek dakedy nevidí tak príde o časť deja

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

uhm, ver mi, že upútavky na celú kopu domácich seriálov a pár minút sledovania stačili na posúdenie výkonov aj seriálov, a bolo ich už neúrekom, aj je :)

je len mizivé čísielko zopár častí, ktoré znesiem aspoň občas v pozadí pri pc, aj to stíšené na minimum :)

v pohode prídem o celý seriál, nielen o časť deja :)

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pozeráte Panelák ? prečo áno a prečo nie ?

Nechcem pozerat nic "nekonecne", a je uplne jedno, ci je to Panelak, Ordinacia, Odsudene, Seherezada, ci co ja viem co nam to este TV ponuka.

 

Osudenym, Panelaku a Seherezade ... kazdemu som venovala par minut, aby som aspon trosku vedela "o com to je", ale povedala som si, "tak toto nie, dost bolo tejto kultury". Ordinacii som v zaciatku venovala pozornosti trosku viac, ale uz vlastne ani neviem kedy to bolo.

Teraz uz nemam ani sajn o com to tam je, kto, kedy, s kym a preco ... :o

Sledovat nieco niekolko rokov, to je predsa "hruznica". :o

Pokial nie je v TV nic "vhodneho", to radsej televizor vypinam, vsak "zabavku zabezpeci" internet.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov