Skočiť na obsah

Po čom muži túžia ?


lopata555

Odporúčané príspevky

No ja ako muž (teda myslím si, že som :P) túžim po jednom pokojnom dni, keď ráno nebudú zápchy, šéf bude mať dobrú náladu a priateľka poobede nebude mať veľa zložitých požiadaviek... ale to je len sen :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

toto ma rozosmialo :D :D

 

 

 

Teraz sú tu pravidlá od mužov!

 

1. Nauč sa pracovať so záchodovou doskou. Už si veľké dievča. Ak je hore, daj si ju dole. My ju potrebujeme hore, vy ju potrebujete dole. Nás nikdy nepočujete sťažovať sa, že ste ju nechali dole.

2. Niekedy na vás nemyslíme. Naučte sa s tým žiť.

3. Nedeľa = športy a koníčky. Je to ako spln alebo príliv a odliv. Nechajte to tak.

4. Neskracujte si vlasy. Nikdy. Dlhé vlasy sú vždy viac atraktívne než krátke. Jeden veľký dôvod, prečo sa muži boja ženiť je, že vydaté ženy si vždy ostrihajú vlasy. Potom už s tým nemôžeme nič urobiť.

5. Nakupovanie NIE JE šport.

6. Plač je vydieranie.

7. Požiadaj priamo o to, čo chceš. Aby bolo jasné: Jemné narážky nefungujú! Bežné narážky nefungujú! Len to proste povedzte!

8. Nepamätáme si dátumy. Vyznačte narodeniny a výročia do kalendára. Pripomínajte nám ich dopredu a častejšie.

9. Väčšina mužov má troje topánky, obleky. Prečo si myslíte, že vám vieme poradiť, ktoré z 30tich topánok budú dobre vyzerať s vašimi novými šatami?

10. Áno a Nie sú perfektne akceptovateľné odpovede na väčšinu otázok.

11. Choďte za nami s problémom, len ak chcete pomôcť ho vyriešiť. To je to, čo robíme. Na vyjadrovanie stupídnych a nikam nevedúcich viet máte priateľky.

12. Ak si myslíte, že ste tučné, pravdepodobne ste. Nepýtajte sa nás. Odmietame odpovedať.

13. Nechajte nás obzerať sa za inými. Obzrieme sa aj tak. Je to geneticky dané.

14. Môžete nás požiadať urobiť niečo, ale nie povedať nám, ako to má byť urobené. Ak samy najlepšie viete, ako to urobiť, urobte to samé.

15. Krištof Kolumbus nepotreboval usmerňovanie. Ani my.

16. Vzťah nikdy nebude taký, ako prvé dva mesiace spoločného chodenia. Prekonajte to a zmierte sa s tým. A prestaňte sa sťažovať priateľkám. Je to trápne a nič sa tým nezmení.

17. VŠETCI muži vidia len v 16tich farbách, tak ako je to v základnom nastavení Windowsu. Marhuľa je napríklad ovocie, nie farba. Nemáme predstavu, čo je to terakota alebo purpur.

18. Uvedomte si, že nevieme čítať myšlienky a ani nikdy nebudeme vedieť. Neschopnosť čítať myšlienky nie je dôkazom, že vás nemilujeme.

19. Ak sa opýtame – “čo sa stalo?” a vy odpoviete – “nič”, správame sa, akoby sa nič nestalo.

20. Nepýtajte sa nás, na čo myslíme, ak nie ste pripravené debatovať o témach ako automobilové preteky, zbrane, počítače alebo práca.

21. PIVO je pre nás tak vzrušujúce, ako pre vás kabelka.

22. Upozornenie: Veľa žien sa po tomto prečítaní urazí. Áno, veľa mužov bude musieť dnes spať na gauči, ale im to nevadí, je to ako kempovanie.

 

 

http://bustlife.webn...e-prehovorili-/

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

co sa tyka 1. bodu..skus si holym zadkom sadnut na keramiku zachodovej misy a pochopis, ako rychlo budes tuzit po tom aby si sedel na doske:)

2. bod....neboj , ani my na vas:))

4. ak si vy neskratite zmysel pre humor, pocit, ze sme jedinecne a len pre vas tak nie je problem:))

6. to je fakt, hlavne ak place muz:)

7. inymi slovami....nechapete:))

10. takze ak sa spytas , ci mozes na pivo a ja odpoviem NIE tak to beriem ako akceptovatelne:))

12. aj vy potrebujete z casu na cas pocut, aki ste uzasni a skveli, ci?

14. to je moznost ako nam dokazat, ze ste fakt sikovni....alebo moznost ako dokazat opak:)

18. to sa mi paci tato myslienka..to nedokaze nikto..obojstranne

21. skuste si vlozit do piva penazenku, kluce, nejake serepeticky:)) co je praktickejsie?:))

22. neurazila som sa,:) zasmiala som sa:) s vela nazormi suhlasim...a co sa tyka gaucovania, aj to je sposob ako okorenit partnersky vztah:))

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

:)

 

tak ale ten 1 bod je o tom ale nie že si máš sadať na keramiku ale používať dosku :D, napríklad pri bode 10 by som išiel na víno :D... a k bodu 21 na to máme vačky :D ... ale inak viac menej súhlas :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ak je zachodova doska dolu, je to estetickejsie a teplejsie:) ( od zadku ) , nepotrebujeme navod na sklapanie a zdvihanie hajzeldosky...inak, väcsinou wecko cistime my zeny, ak teda sme v partnerskom vztahu.

bod 10 , ak beries na vino aj partnerku, preco nie:)

21. vacky mas za chvilu derave, pivo vypijes a mas pred sebou prazdny pohar, prazdnejsiu penazenku a vacsiu potrebu ist na wecko, kde aj tak nedavas dosku dolu:))))

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 rokmi...

Bod o vyznačení dátumov do kalendára - tak k tomu by som vedela toho popísať až až. jeden príklad. mali sme s Flinstonom 5. výročie sobáša, ja blbec čakala, čajkala, ale nedočkala sa ničoho. Asi tak na tretí deň sa Flinstone dohrnul s kytkou, ktorá vyzerala podobne ako  naša svadobná. Tvárila som sa akože ok, odovzdala som mu svoj darček, už sa nepamätám, čo to bolo, posedeli sme...a nakoniec mi mamka povedala, že mu to ona pripomenula milou otázkou akože ako sme oslávili naše výročie...:)

vtedy mi vo vnúätri bolo trochu smutno, hoci som to snažila neprejavioť, teraz už sa na to pozerám triezvo a aj s humorom. predsa len ten mladý človek reaguje trocha inak, a starší je viac pragmatický a viac berie veci prakticky :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

to ste vy chlapi...teraz po toľkých spoločných rokoch viem, že to nie je podstatné, ale zasa malá pozornosť nás vždy poteší a ak si chlap náhodou spomenie na nejaké to - je fuk aké - výročie, je to fajn. osobne som ale nabehla na jeho systém : mrtvy chrobák. Samozrejme, pre istotu nejaká drobnosť vždy je v skrini, ak si náhodou spomenie...Ak si spomenie, super, ak nie, nič sa nedeje...drobnosť si ho počká k narodkám alebo k meninám, a veru v posledných rokoch fešák môj dajako spozornel :) to zamladi nebývalo...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov