Skočiť na obsah

Postapokalyptická lokácia v TN


Kosta

Odporúčané príspevky

Ahoj

Hľadám nejaký veľký pozemok, kde sa nachádza zopár polorozpadnutých budov a objektov (avšak stále stojacich). Najlepšie by bolo ak by takýto objekt bol niekde v okolí Trenčína. Viete o niečom takom? Ak áno dajte vediet.

 

Dovod prečo ho zháňam je že by som v ňom rád urobil viac dňovú airsoftovo-LARPovú akciu (také niečo medzi divadlom a hraním sa naživo) s postapokalyptickou atmosférou o živote po tom, čo svet zničila nejaká globálna katastrófa. Niečo ako Šialený Max alebo Vodný svet, či ako známa rpg hra Fallout.

 

A dovod prečo som to capil na vaše fórum je, že som si všimol že je tu registrovaných pár ľudí ktorý sa tuším venujú Urban explorationu. Dúfam že ma chápete.

 

Postapocalypse 4 ever! :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 5
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Kosta

    3

  • Sniper

    2

  • Linkman

    1

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Keď vidím Šialeného Maxa tak musím odpísať :lol:

 

UrbExu sa venuje Urban Exploration fórum, ale keďže ho má na starosti Linkman a ten to fláka tak to potom tak aj vyzerá. Myslím, že v Záblatí je nejaký starý opustený kaštieľ, pozri na jeho UrbEx blogu či tam o ňom píše, ale len video mi ukazoval, teraz neviem.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Áno, to fórum som objavil ako prvé :lol: . Ale je tam málo registrovaných užívateľov a tak pravdu povediac nedúfam že sa tam k nejakým objektom dopátram (výnimka tvorí pravidlo a tou je v mojom prípade nádejné staré železničné depo pri Dubnici nad Váhom, o ktorom som sa dozvedel zo toho fóra). Preto som skúsil štastie aj tu, ak teda nevadí :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Linkman mi vravel, že pozná asi 15 Urban Explorerov, ale akosi to tam nevidieť. Ak nejakých poznáš tak kľudne ich na to fórum doveď :lol: Ja sa UrbExu venujem rekreačne, ale keby sa malo niečo zorganizovať tak by som sa pridal. Nad Tisovou vilou si nerozmýšľal?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tisova vila je ten architektonický skvost nad ktorým sa zdravý rozum pozastavuje (je strašne nelogicky stavaná) medzi Trenčianskimy Teplicami a Trenčianskou Teplou uprostred takého poľa? :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov