Skočiť na obsah

Tv hlásatelia, moderátori, reportéri - osobnosti tv obrazovky


game

Odporúčané príspevky

Toto vlákno by sa malo doplniť aj o perličky z výslovnosti celebrít, ktoré čítajú správy v televízii. Napríklad - podnikaceľ, zaciaľ, čo sa to tam džeje, nastavím čeplotu. Mali by ich poslať logopédovi.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V televízii Dajto dávajú každú klasifikáciu Formule 1. Komentátor by určite vyhral súťaž o najdebilnejší komentár na svete. Nemá poňatia o F1, len odvádza pozornosť od toho, čo sa deje na obrazovke. Z internetu si posťahuje "pikošky" a číta jednu za druhou. Aké by to bolo krásne dať si hlasnejšie hluk motorov bez takých drístov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 rokmi...

musel byť vskutku zaujímavý večer, neviem, či to niekto pozeral.

majster Cifra, o ktorom mi ešte ktosi pred pár rokmi musel tu vysvetľovať, ktože to vlastne je, sa mi zdá sám dosť násilný - v zmysle, že ani zďaleka nie je spontánny, prirodzený, ani tak pohotový a inteligentný, ako si o sebe myslí, silí sa do role skvelého moderátora, ale pripadá mi to hodne ako póza. a niekedy nepozná hranice.

 

spolu s manželkou museli byť ne Cezaaroch vskutku neprekonateľný.

 

 

Ceny za najlepšiu slovenskú architektúru CEZAAR sa odovzdávali na verejnoprávnej Dvojke, no dialógy moderátorov patrili skôr na celebritný večierok. Pozrieť si to môžete v archíve.

Na vine bola hlavne dvojica Matej „Sajfa“ Cifra a Veronika Ostrihoňová. Ak niekto nevedel, že sú manželmi, bolo mu to počas večera stokrát pripomenuté.

Možno to bol zámer televíznych tvorcov. Akoby si povedali: Koho zaujímajú budovy v krajine, kde Nový Čas denne predá okolo stotisíc výtlačkov?


Kategóriu cien pre exteriéry napríklad uvádzala Cifrová Ostrihoňová takto:
 

„Chcem sa ťa, Maťo, opýtať, čo si vieš predstaviť, že by si v takýchto exteriéroch robil, ale bojím sa odpovede.“

Sajfa jej odpovedal: „Ja by som určite zašiel v noci tam na námestie alebo išiel vyskúšať UWO, tiež veľmi zaujímavá drevená záležitosť. Keby sme o tom mali rozhodovať my dvaja, asi by to nezodpovedalo architektonickému mysleniu.“

 

Potom sa moderátori navzájom pýtali, čo na sebe majú radšej: či interiéry, alebo exteriéry. Neustále upozorňovali na to, že pani manželka nevarí, že je veľmi pekná, že jeden od svadby pribral, druhá opeknela a že obrad bol pre nich rovnako dôležitou udalosťou ako tieto ceny.

....
 
vraj sa to dá pozrieť v archíve. nj.
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 rokmi...

https://www.aktuality.sk/clanok/gi7q4HN/aktualitysk-na-pohode-ukrajinci-maju-v-sebe-obrovsku-odvahu-hovori-sudny-lekar-moravansky/

Nikdy som nwvidel nutejsieho moderatora a toho v cervenej koseli. Ozaj si neviem predstavit preco je taky  kok.. To uz jeho matka musela byt kvalitna  vretenica.

Kazdemu da nevhodnu otazku, kazdemu skace do odpovedi a vkuse. Ja koncim 3:18:17. TI traja sa mu snazia odpovedat aj naco niesu odbornici, ci si to vthianu na to co vedia, dievcine dal otazku ci tie ruske zbrane su taka zastarale,ci nefunkcne. 

----------

Ja neviem odkedy zacal rozhovor ak chcete si to pozrite. Neviem simpredstavit vacsieho ko..ta moderatora ako tento a vysvetlenie. Nieje od russka zaplateny? Dievciny(novinarky) sa pytal na zbrane,ci vyzbroj, dievca mu aj odpovedalo, aj dalo viac ako som vedel,priklad zer russi maju aj dobrych vojakov vycvicenych, ked ich zrusis tak tam ostanu co su vyciveni na dela, ci na podpou - tito niesu vycviceny naboj, tito budu utekat.

A cerveny moderator toto co si povedala je detail,ci to dolezite. Ak toto nieje rusky spion tak nikto.

Priklad 

https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/cas-hraje-proti-rusku-upozornuje-analytik-v-podcastu-zbytecna-valka-40399256

Moderator mu dava vkuse nepekne otazky,ale vzdy si pocka pre odpoved(nikdy mu neskoci do reci). Teda toto by malo ist aj v RTVS. Aby slovaci vedeli ako to je.

V case 3:24 rozprava presne o prieskumoch. Ja som bol asi raz osloveny a som im odpovedal pravdivo. Vrusku to nejde, resp nejde to robit urobit pre toho co nema rad Putina. Lebo ten prieskum robi statna agentura. U nas robia sukromne,v Rusku by sa mohli aj schovat aj za sukromne,ale aj tak vies ze su ci pracuju pre Putina. Maju tovje cislo, teda vedia skym hovoria, a mozno a zrejme keby povedali pravdu by sa mali na dalsi den horsie az zle.  To je mi zvlastne toto vie a povie ze vacsina tu vojnu podporuje. Ako odhad hej,ale ci je to fakt?

3:26 zaujimavo rozprava patolog.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Vskutku... v poslednom case som videla aspon oar uryvkov televiznych pilitickych debat...

Paneboze, kde nabrali tych mladych drzych nevycvalanych nechcem napusat nevzdelanych, lebo nejako vzdelani zrejme su... napisem nedovzdelanych. A to sedi a za tym si stojim. 

Moderator ma byt nestranny, rozhladeny, poznat historicke, politicke, ekonomicke, svetove, vychodne, zapadne a vsetky ostatne suvislosti. Ked sa ram bude spravat ako arogantny majster sveta, to ho nerobi moderatorom. A dobrym uz vobec nie. Aj ked za to zjavne berie od tv  plat. Hnus. Je mi z nich zle. 

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov