tiborco Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Po nejakom čase opäť nejak začínam čumieť na Premier League a včera som bol maximálne spokojný - výhra Manu nad Arsenal...čo viac si priať :lol:
aljak63 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 ja som bol včera dosť smutný, že Arsenal takto zaváhal, a vzdialil sa tak zase od vedúcich priečok.Dúfam, že to ešte pekne dobehnú a titul pôjde pre nich, určite lepšie ako ManUtd a Chelsea! A Lpool sa priblížil k Tottenhamu, aspoň niečo pozitívne :lol:
slimak Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Vcera bol dobry zapas, prekvapili ma milo. Podla mna 4. miesto nebudu mat ani kohuti ani liverpol. Ale Man.city
tomassi Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 do budúcej nedele budú Sagna, Clichy, Walcott trénovať centrenamiesto Denilsona, ktorý po dobrom začiatku začal kopírovať svojich krajanovAndersona s Lucasomnastúpi Diabya Chelski príde o 3 body
tomassi Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 včerajšia prehra Chelski s ManCity ostala v tieni zákroku na Aarona Ramseyho http://videos.sapo.pt/JeHKcFQ1S0oYfiSoJzJN neviem ako Vám, no mne sa zdá, že som také niečo už niekedy videl, žeby len déja vu?
Ryan Giggs Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 S rovnakou sa hralo aj v Španielsku a Taliansku. Je to kampaň proti AIDS.http://sport.aktuality.sk/clanok/91582/v-anglicku-spanielsku-a-taliansku-sa-bude-hrat-s-cervenou-loptou/ 1
tomassi Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 čo sa toto kolo čakalo od Poolu, dokázali Rovers súčasná tabuľka vyzerá takto MUFC - 69bodov Arsenal - 67bodov Chelski - 65bodov + 1 zápas no Chelski za sebou nemajú vydarený týždeň o jednu trofej prišli a druhá sa im vzdialila a pri pohľade na los to na titul moc nevyzerá
Ryan Giggs Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 čo sa toto kolo čakalo od Poolu, dokázali RoversOd Poolu si to čakal asi len ty. :lol:
lopata555 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 keby tá filmovacia baletka nepadla tak to mohlo vyzerať úplne inak
tomassi Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 teraz kto?lebo Mascherano faulovalsíce pred 16tkou, ale faul bol
lopata555 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 šak to fauloval pred 16 keď prestal tak zrazu sa rozhodol asi v takom zmysle už som 16 stke už padnúť môžem .... ach jaj škoda veľká škoda
tomassi Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 zápasy sa nám ako tak dorovnali včera asi najviac zaujal stret manažérovCity a Evertonu, keď pri striedaní hostí,chytil David Moyes loptu, čo sa však nepáčilo Mancinimuhttp://www.youtube.com/watch?v=6JM0niOycb0niekomu už asi horí pod zadkom vyzerá to na súboj o LM medzi piatimi mužstvami pomôcka pre tipujúcichArsenalu na pôde Birminghamu budú chýbaťGallas, Vermaelen a asi aj Campbell
tomassi Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 informácia pre tipujúcich Rooney bude mimo 2-4 týždneuvidíme ako to zamieša, a či vôbec, poradím na špici
tomassi Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 takže Gallas out do konca sezónyCesc s podozrením na zlomeninu lýtkovej kosti - out minimálne pár týždňovdo 2 týždňov by sa mal vrátiť RvP hráči Chelski, kt. majú podľa papierov najťažší žreb zostávajúcich zápasovsa dostávajú čoraz bližšie k trofejino neodvážim sa povedať nič ani po sobote
tomassi Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Magpies sú späť do "ligy" sa tlačia aj Lesníci a možnože sa tam dostanú aj Lišiaci z Leicestru žeby sa nám blížila sezóna plná klasických mužstiev?
tomassi Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Gunners idú na ku Sliepkam- možno aj s RvP MUFCzavíta bez Rooneyho do Blackburnu rozbehnutá Chleski privíta Bolton,ktorý nedal gól už 3 zápasyžeby si to šetrili na tento duel? :lol:
Ryan Giggs Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Sranda. U-čka rozhodli mestske derby zase golom z nadstaveneho času (0:1). Pekny deň je dnes. :lol:
tomassi Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 a sliepky po derby vyhrali aj ďalší londýnsky zápasvíkend po ktorom mohlo byť vpohode rozhodnutéje boj o titul opäť otvorený
tomassi Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 premrhať náskok 0:2 s tímom bojujúcim o záchranua prehrať 3:2klobúk dole ak MUFC budúci týždeň nezaberiebude to miesto boja o titulboj o LM dajte nejaké tipy na gólmana
tomassi Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 1 zápas za uhroský rok nie je zlý, ale ak chceš trofeje potrebuješ brankára,čo chytí aj niečo naviac - nielen štandarda niekedy ani to nie (štandardky a pod.)
Recommended Posts