Jump to content

Linux vs. Windows

bad_guy

Linux vs Windows  

10 members have voted

1. 1. Čo je podľa vás lepšie, Linux, alebo Windows?

• Jednoznačne Linux
    • Skôr Linux
    • Je to jedno
    • Skôr Windows
      0
    • Jednoznačne Windows

Recommended Posts

Kto má chuť pátrať a laborovať je to pre neho celkom dobrý systém. Keď sa niečo zadarí viac to teší. Hlavne je to lacnejšie. :D

Nerozlišoval by som to čo je lepšie. Je to podľa toho čo od toho očakávaš a čo s tým chceš robiť. Rada užívateľov by s linuxom bola spokojná tak ako s windovsami. Všetky základné veci sa na tom dajú robiť úplne v pohode. Písanie, tabulky, kreslenie, prezentácie, multimediá, úprava a konverzia filmov, vytvárani vlastných videí (DVD, CD) a pod. Hlavnú výhodu vidím v tom, že aj nové verzie dokumentov "Office" fungujú na starších systémoch. Napr. jednému kolegovi musím konvertovať súbory do starších win, pretože jeho systém používa starší formát doc. a tie novšie mu to neberie aj xls.

Sú samozrejme špeciálne programy určené pre win a idú len s win ale to isté by sa dalo zariadiť aj s linuxom.

• 8 months later...
  • Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Nokia

31

• Darkman

18

• Bronto

15

• havarka

14

Top Posters In This Topic

Sú samozrejme špeciálne programy určené pre win a idú len s win ale to isté by sa dalo zariadiť aj s linuxom.

Myslim ze v sucasnosti je tych programov pre ktore neexistuje equivalent pre linux a nejdu cez WINE zanedbatelne malo.

• 2 years later...

Raz som mal stastie mat linux co mi raz nainstaloval bratov kamarat so zamienkou ze ten mi nebude padat stale ako windows ale to bola hruza a des, nic nepasovalo, nero sa tam nedalo dat, ms office tam nepasovalo... Hned som to dal do slaka ha naco take kde ani ms office sa neda pouzivat.