Skočiť na obsah

Superstar 2009: česko-slovenská


game

Odporúčané príspevky

Vyhral chodur. Prislo cez 1 milion sms, co nieje vela. a som si myslel ze ma sancu smajda.

Priznam a drzal som prsty smajdovi. Poslal som mu dve SMS, ked som to posielal som ani nevedel ze neviem poslat sms, s ceskym kecalkom(ktory daval navod) som nestihal. SMS neposielam asi posledny rok od kedy mam novy mobil som ziadenu neposlal. Ale neskor na teletexte markizy som pochopil ako sa to robi. Len namiesto velkych pismien sa mi to pisalo male, snad v tom nebol problem , a ak snad mi to nezozerie peniaze.

 

Inak dnes som chodura aj pocul, on nie je zly, je dobry, ale pre mna nezaujimavy. On spieva starym stylom, nie zle, dnes sa mi aj pacil, ale bude nudny. Nielen zjavom ale spivanim, dnes ak ste nieco mohli porovnat mdernejsia pesnicka od robieho wiliemsa, strasne nudne, strasne nepresvedcive oproti original interpretovi. Robie okrem toho ze je ze vie skladat si velmi dobre piesne, vie ich aj intepretovat a to moze mat aj v sebe aj deci vodky. Prkl. tu pesnicku co chodur spieval, na wiliemsa nikdy nebude mat, nie preto ze je horsi spevak, ale preto ze to nieje jeho pesnicka a to spieva uplne inak, pre mna nezaujimavo.

 

Dnes mna smajda opat prekvapil, spieval dobre, nevyrusoval ma. Aj georgovu pesnicku pre mna zaspieval dobre, a on je soumen, on sa bavi. Bavi ludi. Keby som si mal vybrat na ci koncert - sou ist nemal by som velmi navyber(smajda je vitaz).

Inak z doterajsich vsetkych superstar som nebol na ziadnej, nepojdem asi ani na svajdu. Ked mame dni mesta som videl a pocul zatial len Smatanovu. Cmorik tu aj bol mozno aj dvakrat, zial mi to nevyslo.

 

Ked som si to cele precital, takto mne nevadi ze to vyhral chodur, od kedy mi rodicia kupili CD prehravac, a to bolo asi pred 10 rokmi mozno viac a nemal som co na namo pustat som si kupil asi 20Cd v priemernej cene 600Sk, a vtedy to bolo dost.

A jedna z platni bola aj toma jonesa. Aj ked teraz ak na to spominam, to bolo na zajazde v UK a zlacnene CDza 5-10 libier.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ako pozeram Superstar nas na fore ani nebavi, ale viete co je dobre? Minitalentshow. Ozaj to stoji za pozretie. Je to lepsie. Tie deti - klobuk dole. Minuly vikend bolo asi prve semifinale, nevidel som ho, ale videl som nejaku cast kde vyberali do zostrihov najlepsich. Uzasne. Vacinou vidim opakovane casti v sobotu okolo 10.,11. hodiny. Kto nevidel, by mi aj tak neuveril. Su uzasne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

superstar skončilo, zostala po nej nálada ako po skončení slávnosti, ktorá bola nazdobená, svietili lampióny a slávobrána z balónov, ale skončila, a zostal po nej neporiadok a upratovacia čata.

dúfam že ešte jedna superstar nebude. zakaždým tá istá polievka a zakaždým prihrievaná štyrikrát, odspievali, dospievali, pubertiačky sa vybláznili, dovidenia. zanedlho nikto ani nebude vedieť mená, okrem dvoch troch, ktorí sa možno občas niekde ukážu, prípadne v celebritách ako dosť čassto tuším cmorík, kto nie je v celebritách, ani nežije.

prajem im, aby im to vyšlo, nie je to len na nich, ale keď bude mať chuť pokračovať, myslím, že šmajda dosiahne ďalej.

tak teraz už radšej akýkoľvek detský či akýkoľvek iný talent : )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 11 mesiacmi...

Toto má byť vraj porota Česko-Slovensko hľadá SuperStar II.

 

Obrázok

Gábina Osvaldová, Ewa Farná, Rytmus a Pavol Habera

 

 

Farnu a Haberu mám celkom rád, Osvaldovú moc nepoznám

ale načo tam je Rytmus? Prečo ho všade stále drbú? :cotisisi:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No v prvom rade aspoň že tam nie je Mazíková :cotisisi:

 

Osvaldovú si už len matne pamätám ešte z Česko hľadá superstar 1, Farnu mám rád je to milá dievčina, Haberu je na môj vkus trošku opozeraný no a čo sa týka Rytmusa :confused:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Toto je téma o Superstar 2009. Pre diskusiu o Superstar 2010 si vytvorte novú tému.

 

:cotisisi:

 

PS: až teraz som sa pozrel na tú fotku a musel som sa začať smiať :confused: Kto si vie domyslieť, tak pochopí :odpadnem:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov