Skočiť na obsah

Politika menej vážne - alebo úplne vážne ? :)


game

Odporúčané príspevky

Dňa 28. 3. 2024 at 15:40, tyso pridal:

 Ale to ze rusi vedu hybridnu vojnu voci EU nie je take tajomstvo.    A  Slovensko sa ukazalo ako uspesny projekt.  
A tak sluzime ako odstrasujuci priklad, 

A šírenie "poplašnej správy" (nepravdivej), je tiež zločin už dnes.

@tyso Musím ťa obviniť,  zo skutočného zločinu.

https://www.lewik.org/term/1353/sirenie-poplasnej-spravy-trestny-zakon/

  • Haha 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vam co budete voli Pellegriniho. Vam nepride cudne. Ze sa navzajom napadate aj kandidati na prezidenta, aj ked v ramci politikov, to robil Harabin, ci  Danko.  Dasa to pochopit, nenavidia  Pellegriniho. Kludne teraz viac nenavidia(je to zadarmo, iste nie) Korcoka a preto chcu aby ich volici ho volili. 

Nikto nikdy na Korcoka nepovadal, ako Danko a Harabin na Pellegriniho. Viac obludnych slov.

Vcera a predvcerim upratovali dvorce, ci jeden, su dva a hravalo sa na dvoch. Mne sa nechce hrat tenis s clovekom co volil Hlas. Ja som tenis hral ,ze si sa rozhybal, zahral a zasiel na pivo. Snim som hral 10 rokov tenis, vminulosti ma netrapilo kolko krat dal hlas Smeru. On ani divny nebol.  No a ja uz so neupratoval dvorce a ,ten co mi to oznamoval, ze sa to ide robit, vpiatok a sobotu , tak som mu napisal ,ze mna nebavi hrat tenis ,mam vela prace, a budem mat v zahrade.

Jediny dovod ,je ze mna nebavi hrat tenis s volicom Hlasu. 

On kludne teraz moze volit aj Korcoka(je to 50:50), len si neuvedomujete v akej skupine ste?  Sa za to nehambite? Asi nie. Volici Smeru, Hlasu, Republiky, LSNS, SNS, nejaky volici  madarskych stran co pocuvnu Orbana, basisti. Ci inak pripeceni?

Ked, u mna bola sestra sa spytala ze snad som mnou sa neprestanes stretavat.  Myslim si ze ona tam patri.

O com by sme sa rozpravali?  Hned vedela ,ze Korcoka nebude volit.

-------------------------------------------------

Nelamem nad nimi palicu, ti ludia si neeuvedomuju co cinia aj tenista aj sestra maju vysoku skolu. Rodicia, ked som im ukradnuty a moje deti , maju opatovane. Matka veri na neockovanie? A voli SNS, v prvom kole nebola ,nevidel som podpis, ale ci pride na druhe kolo? Ja myslim,ze hej, zaposobia na nu kamarati. 

-----------------

Ved kazdy pricetny, musi vidiet, kto voli Pellegriniho(teda aj ked v tej skupine a skym je).  Ale hlavne vsetky tie pellegriniho argumenty.

Skupina co voli Korčoka. Aj ked je rozdielna, je velmi homogenna. A maju jeden ciel, nie porazit podrztasku. Vedia kto su, kde su a kde chcu patrit. 

------------

Korcok bol na Bradle, na mohyle Stefanika. Ja som tam bol raz s detmi. Zevraj to komunisti potierali, kvoli symbolu, ze kam patrime. Ci na vychod ci na zapad.

Teda skolstvo mojim dvom rodicom, sestre aj tenistovi a dalsim vymyl mozog.

Mozno to nebolo skolstvo. Ale ako sa spravaju a co toleruju. Teda im to  vyhovuje. Sebci.

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Podla kurzov stavkoviek, vyhra Korcok, teda taki ludia ako sestra, ci tenista, ci mama nepojde volit, ci skor dvaja menovani, budu volit Korcoka. Dopisujem ,ze bude ucast do 54% a vtedy to vyhra. 

Mat 50-60% debilou,to nieje sranda, mozno sa spamatali v akej skupine su.

Oni dvaja sa spamatali aj co robi vlada, ci aki ministri tam su. Ci ti moji znami ani nie ale ini.

------------

Ti co si uvedomuju vaznost situacie ale nemozeme to presrat. Teda neist volit. Tu nejde o mojich 500 euro. 52% aj ked to staci , to je rozdiel do 100 000. Teda iste to nieje.

Moja rada nerozhodni, stavit na Korcoka(teraz ten kurz nieje dobry, radsej iste len volit) a ist volit.  Naozaj tu nejde o 20-50 ci 500 euro.

Ja si stale myslim, ze kde chceme byt a co ma stat zabezpecovat? Uzemie a spravodlivost. To chcem od statu, nato sa mame skladat. Skolstvo, zdravotnictvo, dochodky,kulturu,sport. To sa v nejakej miere vieme postarat aj sami.  Pruser je ,ked tie dve zakladne veci stat nevie zabezpecit. Neviem ako je na tom obrana. Asi zle a ako ta spravodlivost. To riesi Fico.

fortuna kurzy.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov