Skočiť na obsah

Politika menej vážne - alebo úplne vážne ? :)


game

Odporúčané príspevky

a co takto poziadat o pomoc Trubana s Kiskom.....zo zabezpecovanim primestskej dopravy maju skusenosti....minimalne v levoci to dokazali, tak preco nie aj v celom BB kraji?....naco armada a statne trovy, staci aj obetovanie euracov od nasej "demokratickej" opozicie... :)....

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Vau..

Toľko sa zaujímam o svet, že si doma nevšimnem zemetrasenie.

Tých našich sudcov asi tiež zasiahol dáky "Kočnero výtrus"?

Že ich tak hromadne brali včera do tej "karantény"..

:)

Ale..

Len.. Nejak sa neviem rozhodnúť, či je to naozaj dobrá správa, alebo skôr strašidelná?

:(

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Citát
Ústavný súd vydal podľa informácií Denníka N súhlas na väzobné trestné stíhanie v prípade sudcov Moniky Jankovskej, Zuzany Maruniakovej, Eugena Palášthyho, Denisy Cvikovej a Richarda Molnára. Ostatní ôsmi sudcovia Dávid Lindtner, Ľuboš Sadovský, Angela Balázsová, Gabriela Buľubašová, Dušan Srogončík, Jarmila Urbancová, Andrea Haitová a Katarína Bartalská idú na slobodu. A to napriek tomu, že sudca Vladimír Sklenka vypovedá, že aj oni boli súčasťou korupčného mechanizmu a rôznym spôsobom sa snažili zasahovať do nezávislosti súdov.

Toto je zaujimave.5 vo vazbe a ta Urbacova nie. A to sa vrati na predsedkinu? Za Srogoncnika sa dnes zarucili sudcovia z Petrzalky. 

 

A to Fico chcel byt predseda ustavneho sudu a chcela tam ist aj Jankovska.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

aj nasa prva dama ma nejaku taku podobnu slovnu zasobu v anglictine.....nam to nevadi a mame ju za to radi....hlavne ze jej doma rozumieme vsetci.. :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Ten lapsus "trojctihodného" (vekslák, demagóg, plagiátor..) pána Borisa Kollára, s diplomovkou sa dá interpretovať naozaj pestro.

Mňa napadla špeciálna otázka. Vzhľadom k tomu že "predpona" - "Vedci tvrdia", je mantrou dnešnej doby.

Vzhľadom k tomu ako ľahko si môže ten titul "vedec", kúpiť hocijaký pablb. Akú má tá mantra vlastne hodnotu?

 

Možno sa vrátime k tomu, že väčšiu váhu bude mať mantra "Veštci tvrdia", titul "Veštec" sa tak ľahko kúpiť nedá.

:P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Kedysi človek pracoval od svitu do mrku. Dnes, v rozvinutej spoločnosti, odpracuje človek priemerne 40 rokov svojho života, 5 dní v týždni, 8 hodín denne, pričom 1/3 dňa prespí. To je "odmena" pre tvora, ktorý stojí na vrchole evolučného vývoja! Tie opice človek núti robiť iba to, čo je nám prirodzené. Iba, že oni majú iný hodnotový systém a nechápu ten náš. Opice trpia, keď musia pracovať a my, keď prácu stratíme. Nás netreba priväzovať k pneumatike, ako  tie opice. Každý máme svoju "pneumatiku" v hlave. (Kto má napríklad pôžičku, vie o čom píšem). Sme mysliace tvory a vieme, že sloboda je "poznaná nevyhnutnosť". Kam by sme konieckoncov ušli... Už ani tie opice nemajú dnes veľa možností.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

možno je to trochu zložitejšie... robil od svitu do mrku, aby žil. otrok robil od svitu do mrku, otázka je, či chcel takto žiť. človeku človeku a vôbec všetkému vlkom...
chudáci vlci si to vyžerú, lebo tak vymyslel ktosi podivné porekadlo. pritom človek je ten podivný tvor... :hmmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

 aby žil. otrok robil od svitu do mrku, otázka je, či chcel takto žiť.

 

Na Wikipedii som sa dočítal: „Kdo dává bezpečí přednost před svobodou, je po právu otrok“ (Aristotelés).  Aristotelés žil v spoločnosti, kde otroctvo bolo súčasťou spoločenského systému, ale on už vtedy chápal slobodu, ako spôsob myslenia. Politici dnes radi demonštrujú sociálne cítenie a inscenujú sa do role tých, ktorí garantujú sociálne istoty. Politici vedia, že ľudia dajú radšej prednosť bezpečiu, ako slobode. Aj keby ich istoty boli na úkor morálky. Je ľahšie vládnuť otrokom. "Individuálne slobody mravca by rýchlo zničili spoločenstvo mraveniska". Každá bunka nášho tela, okrem karcinogénnych, pracuje v záujme zachovania našej existencie. Žiadna sloboda a demokracia na úrovni buniek neexistuje. Ktorá z buniek nášho tela "vie aký zmysel má jej práca?" Naše telo pozostáva iba z otrocky pracujúcich buniek a my, ako celok, by sme chceli byť slobodní? No nie je to paradox? Sloboda jedinca je niečo, čo prinajmenej ohrozuje evolúciu druhu. Kde teda hľadať korene vzniku fenoménu slobody?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@game @Tono

 

Zaujímalo by ma koľko s tých Britských nadšenecov.. Protestujúcich proti práci zvierat..

Si ide cez víkend zajazdiť na koníčkom do jazdeckého klubu?

Že tam zneužívajú na prácu kone, tiež zvieratá.. Im nevadí?

 

Hmm..

Možno ak.. Zohľadneníme to staré Marxistické "práca poľudštila opicu na človeka.."

Tak koňom asi poľudštenie nehrozí, zato opicami extrémne..

 

Čo taký slepecký psi? Veď aj tý pracujú..

 

..

 

Oné.. A nebude nakoniec snaha zabrániť opicami aby sa tiež poľudštili..

Ipso facto sprostý "rasizmus"?

:P

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

podľa správ z USA vieme, že najnovší módny trend je, že tlupy američanov afrického pôvodu na uliciach nútia američanov európskeho pôvodu aby sa na kolenách ospravedlňovali za to, že pradedovia prvých boli zotročovaní od pradedov tých druhých, celý cirkus funguje pod heslom BLM, a nejedná sa o rasizmus...

z dejepisu vieme, že Turci počas svojich vpádov do Európy odvliekli desaťtisíce ľudí a predali ich do otroctva /väčšinou/ Arabom.

otázka znie: bolo by považované za rasizmus, ak by sa v Európe zorganizovali skupiny, ktoré by pod heslom WLM po uliciach vyhľadávali Turkov a Arabov, a nútili ich kajať sa na kolenách za počínanie ich pradedov?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nie a očakávam že to čoskoro nastane. Však sme si predsa všetci rovní, tak prečo to neuplatňovať recipročne? A Afričania nám na kolenách môžu ďakovať, že sme im pomohli zliezť zo stromov.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem či si to tý idioti uvedomujú.. Ale oni požadujú návrat k rasovej segregácii..

"A čierny by mali sedieť na miestach vyhradených pre čiernych, a biely na miestach vyhradených pre bielych.."

:focus:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hej, presne toto mi napadlo, keď som čítal, že v Simpsonovcoch čiernych budú dabovať len čierni. Už mi to pripadá ako zavádzanie Apartheidu.

 

Ja som za. Pre ranených belochov teda nech posielajú biele sanitky a pre černochov teda tie čierne :D

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Osho, typický duchovný učiteľ, mystik a guru svojej doby.  hodne často dodnes citovaný.
aj tento jeho výrok jeden z mnohých po nete:
takže politické ekonomické náboženské akékoľvek zriadenie, všetko jedno... človek samotný vždy vytiahne krátku zápalku... ?
 

Citát

Svoboda přichází s moudrostí a žádná společnost si nepřeje svobodné lidi. Komunistická, fašistická, kapitalistická, hinduistická, křesťanská… žádná společnost. Protože v momentu, kdy lidé začnou používat svou inteligenci, stávají se nebezpečnými. Nebezpečnými pro systém. Nebezpečnými pro lidi, kteří jsou u moci. Nebezpečnými pro majetné. Nebezpečnými pro všechny druhy útlaku, vykořisťování, potlačování. Nebezpečnými pro církve. Nebezpečnými pro státy. Nebezpečnými pro národy. Ale ve skutečnosti je moudrý člověk plamen, světlo, oheň. Nemůže jim sloužit.
Raději zemře, než by byl zotročen.
Osho

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Blaha, Fico, Smer, Danko, SNS, Kollar, Krajniak, Kotleba, Medvecky, plus par kotlebostranok. 

Zhruba od tychto osob a stranok mam na fb ban. Nechcem aby to vyzeralo, ze na fb stranky politikov chodim diskutovat ako saleny, zvacsa sa tak stalo po prvom prispevku (po ktorom by som aj tak sral na nich) a vobec neboli neslusne, lebo pod svojim menom pisem este slusnejsie ako tu ( :smile: ) 

a vy mate od koho? lebo:

Ukaz mi, od koho mas na facebooku ban a ja ti poviem, akym si clovekom!

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 4 týždňami...
Citát

https://blisty.cz/art/102001-homofobni-poslanec-madarskeho-fidesze-pristizen-v-bruselu-pri-orgiich-s-muzi.html

Homofobní poslanec maďarského FIDESZe přistižen v Bruselu při orgiích s muži

Maďarská média s odvoláním na belgický tisk tvrdí, že úřady nalezly asi 25 svlečených mužů, včetně europoslance a blíže neurčeného počtu diplomatů.

Policie byla původně přivolána kvůli rušení nočního klidu. Podle zprávy prokuratury v Bruselu se Szájer pokusil před policií utéct, tím, že vylezl z okna a lezl po římse, přičemž se zranil.

Po zadržení byla v jeho batohu nalezena narkotika.

Prečo na drzovku  nepovedal, že keďže je homosexualita tak závažný celospoločenský problém a práve preto ho musel osobne dôkladne preštudovať..:hehe:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Mohol povedat, ze isiel do LEKARNE, ako nas bojovnik za hodnoty a proti liberalizmu Boris K.

Inak uz nie je ani smiesne, aki pokrytecki darebaci dnes reprezentuju politicky konzervatizmus. 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pred 42 minútami, dead napísal:
pred 42 minútami, dead napísal:

Mohol povedat, ze isiel do LEKARNE,

 

Ako vidieť, v spoločnosti ešte stále chýba tolerancia. V starom Ríme si mohli senátori vybrať bordel, kde mali styk s mužmi, alebo ženami a nič im to neubralo na popularite a dôstojnosti. Nechápem, prečo ten chudák riskoval útek po rímse. Možno pre tie narkotiká v batohu?  

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ked si predstavim, ze ako liberala by ma mal reprezentovat Kuffa (je jedno ktory) a robil by to neustalym opakovanim prazdnych hesiel o slobode, tolerancii a rovnosti (pricom by v kostole tajne mlatil ministrantov trstenicou), odpaleny dekel by mi prerazil dieru do paralelneho vesmiru a asi by som sa aj trochu zahanbil, lebo takym  k o k o t o m, co im to zozerie (a stale zerie), ziadny normalny clovek byt nemoze. Tu sa vlastne dostavame k smutnemu konstatovaniu, ze dnesny konzervatizmus je so svojim zastupenim v politike dobre v  p i c i  a dnesnych -ozajstnych konzervativcov nam musi byt luto, lebo konzervatizmus, ako (legitimnu) politicku predstavu im napriec celou ve-stvorkou ukradla tato pokrytecka cvarga a recitovanim fraz bez obsahu namotala okolo seba tu najhorsiu luzu, az sa "obrancovia hodnot" ako Kaczynski, Okamura, Orban so Szajerom, Kotleba s pornohviezdou Mikovcakovou a Kollar, s celym svojim haremom na ceste do lekarne, vedno so svojim politickymi hnutiami stali synonymom pre ich degradaciu. To nie je paradox, to je teraz taka realita.

Co uz, nech konzervatizmus odpociva v pokoji.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov