Skočiť na obsah

Eiensama

Odporúčané príspevky

dead

 

Vyššie uvedené odkazy ťa nasmerujú na štatistiky, ktoré hovoria o tom že homosexualita sa dá „naučiť“ a pokiaľ bude (doslovne) propagovaná ( v slobodnej krajine), tak čo bráni v jej rozšíreniu do katastrofických rozmerov ?

 

dead

a kde ja som hovoril o percentách , práveže ty zle čítaš... ja som hovoril o možnostiach a tie su tam uvedené, alebo snáď nie ?

 

Musím ťa sklamať, výskumy dokázali že homosexualitu môže človek aj „nadobudnúť“

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nejde len o Quote, ale o uvádzanie zdrojov ...

 

dala som si tvoje citovania do google, obe sú z wikipedie, ako píšeš.

lenže jedno z Pedofílie, a jedno z Homosexuality ... preto ku každému citovaniu treba uviesť zdroj, napísať, čo sme hľadali.

 

ináč je z toho chaos.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dead

 

Takže skrátený sumár.

V svojich príspevkoch som tvrdil že pedofília aj homosexualita je sexuálna orientácia,

ďalej že obe považujem za choroby,

ďalej že homosexualitu môže jedinec nadobudnúť počas života

 

Ja som tu nezačal používať slovne spojenie „prečítaj to ešte raz“ a tak ako si vyžadoval konkrétnosť odo mňa, tak ju vyžadujem aj ja od teba. Cituj kde som pochybil.

Rád uznám svoju chybu, mne to problém nerobí, ale zatiaľ som ju nenašiel...posvieť.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dead,

tiež nie celkom chápem, čo konkrétne myslíš ... :hmmm:

 

v tom istom článku na wikipedii, z ktorého sa tu už citovalo, http://cs.wikipedia....i/Homosexualita, je okrem histórie homosexuality, /ktorá zjavne v približnom počte okolo 4 - 5 % sprevádza človeka históriou, doložené od antiky cez stredovek a novovek až dodnes - a ešte hlbšie, ak je Epos o Gilgamešovi považovaný za prvé zachované dielo, kde sa spomína láska muža k mužovi /, aj táto stať, je vcelku jasná ...

je zaujímavé sledovať dátumy, a sledovať, na základe čoho sa na sto rokov zaradila homosexualita do kategórie chorôb. už to len autori a páni doktori jeden od druhého preberali, a podľa potreby prispôsobovali výskumy, viacmenej pod heslom čo sa babe zachcelo, to sa jej prisnilo ...

Přinejmenším od roku 1883, kdy ji Emil Kraepelin uvedl v klasifikaci duševních nemocí mezi „stavy psychické oslabenosti“, se homosexualita objevovala v různých odborných klasifikacích jako nemoc či porucha.

Americká psychiatrická asociace v roce 1952 zařadila homosexualitu v prvním vydání Diagnostické a statistického manuálu duševních poruch (DSM) mezi sociopatické poruchy a v druhém vydání z roku 1968 mezi sexuální deviace.

Následný výzkum neposkytl žádný empirický nebo vědecký základ pro považování homosexuality za poruchu nebo abnormalitu namísto normální a zdravé sexuální orientace. Po nahromadění výsledků takových výzkumů odborníci na lékařství, duševní zdraví a behaviorální a sociální vědy dosáhli shody na tom, že bylo chybné klasifikovat homosexualitu jako duševní poruchu a že klasifikace DSM reflektovala nevyzkoušené domněnky založené na kdysi převažujících sociálních normách a dojmech z klinické praxe od nereprezentativních vzorků složených z pacientů hledajících terapii a jednotlivců ve vězení.

V roce 1973 Americká psychiatrická asociace na základě empirických důkazů vědeckých výzkumů schválila odebrání homosexuality z diagnostického a statistického manuálu (DSM-II) a postavila se proti veřejné i soukromé diskriminaci homosexuálů a pro přijetí zákonů podporujících občanská práva. V letech 1980–1987 byla v DSM-III mezi poruchy výslovně řazena egodystonní homosexualita, ale i ta byla z DSM-IV vypuštěna.

V roce 1992 nezařadila Světová zdravotnická organizace homosexualitu do nové, 10. revize Mezinárodní klasifikace nemocí. Podobný posun postoje provedly v následujících letech psychiatrické asociace či odborné státní orgány některých významných evropských a asijských států, například v roce 1994 Japonská společnost psychiatrů a neurologů a v roce 2001 Čínská organizace psychiatrů na základě svého petiletého výzkumu.

 

Americká asociace psychologů upozorňuje na dlouhodobou shodu behaviorálních a sociálních věd i odborných profesí na tom, že homosexualita je normální a pozitivní varianta sexuální orientace, staví se proti dezinterpretaci vědeckých výzkumů a podporuje prezentaci přesných vědeckých a odborných informací o sexuální orientaci pro čelení předsudkům vycházejícím z nedostatečné znalosti. Odepření civilního manželství včetně vytvoření právních statusů jako je registrované partnerství, stigmatizuje stejnopohlavní partnerství, udržuje stigma historicky spjaté s homosexualitou a posiluje předsudky proti lesbám, gayům a bisexuálům.

 

citovania je tu už dosť, ale pre lepší náhľad na to, že homosexualitu liečiť je vskutku sisifovské ... aj pre samotného homosexuála ...

tam vyššie spomínaná egodystonická homosexualita http://cs.wikipedia....3%AD_orientace

Egodystonní (egodystonická) sexuální orientace je taková, kterou jedinec vnitřně nepřijímá, nepovažuje ji a její projevy za součást své identity, a vnitřně se od ní distancuje. To zpravidla znamená, že buď by si přál, aby jeho sexuální orientace byla jiná, nebo považuje svou orientaci za vadu či nemoc, jejíž projevy neprožívá jako projevy vlastní vůle, popřípadě si svou orientaci vůbec nepřiznává. Egodystonie sexuální orientace může jedinci působit psychické problémy, a proto je či byla od 80. let 20. století v některých nozologických klasifikacích uváděna jako porucha, buď obecně nebo jen v kombinaci s homosexualitou.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game

Ja len dodam ... ani o liečbe homosexuality som nehovoril v žiadnom mojom príspevku.

podľa potreby prispôsobovali výskumy, viacmenej pod heslom čo sa babe zachcelo, to sa jej prisnilo ...

A k tomuto iba toľko...prispôsobovali ? ..A čo im bráni to robiť aj teraz ?

:)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vyššie uvedené odkazy ťa nasmerujú na štatistiky, ktoré hovoria o tom že homosexualita sa dá „naučiť“ a pokiaľ bude (doslovne) propagovaná ( v slobodnej krajine), tak čo bráni v jej rozšíreniu do katastrofických rozmerov ?

 

Štatistický údaj 0-17% žiadnu katastrofu nenaznačuje a navyše sa v tej švédskej štúdii neuvádza, za akých podmienok toto číslo zistili. Je dobre známe, že napríklad v armádach či väzniciach sa určité homosexuálne tendencie prejavia aj u heterosexuálnych ľudí, ale vtedy sa nejedná o vyhranenú a vrodenú homosexualitu, je to len reakcia na neprirodzené a násilne utvárané spoločenské prostredie. Slobodnú krajinu, ktorú spomínaš, by som k podmienkam v starovekej armáde či nejakej väznici neprirovnával v žiadnom prípade. Navyše sa to väčšinou týka psychicky nevyrovnaných alebo mentálne postihnutých ľudí.

Máš hádam pocit, že demonštrácie či pochody homosexuálov narušujú tvoju sexuálnu identitu? Stráca sa snáď kvôli nejakému pochodu tvoj záujem o ženy? Za seba môžem prehlásiť, že aktivity homosexuálov sú mi ľahostajné a na moju vlastnú sexualitu nemajú žiaden vplyv. Tiež by som protestné pochody či demonštrácie nenazýval propagáciou, takéto označenie sa hodí skôr na nejaký politický míting. ;)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sani

 

Tie tri zakladne faktory, ktore Langstrom spomina vo svojej studii, sa nedaju vnimat oddelene. Ak na to nemas geneticku dispoziciu, mozes sa na homosexualov pozerat aj 24 hodin denne a nic sa "nenaucis". Bolo to viackrat spominane a je faktom, ze homosexualita je stara ako sam clovek. V historii sa o "propagacii" homosexualiity neda ani rozpravat, skor naopak a homosexualita predsa prezila stredovek :) Aj v dnesnej spolocnosti prevlada "propagacia" /-to je ozaj nevhodny termin/ heterosexuality. Keby sme k svojej sexualnej orientacii prichadzali ucenim, podiel homosexualov by sa mal neustale znizovat..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Takže ešte raz ... a dúfam že naposledy.

Závěry této studie se týkají toho, proč lidé mají sex pouze s osobami opačného pohlaví nebo s osobami stejného pohlaví. Nicméně, tyto závěry se nedají dost dobře použít v zemích, kde homosexuální chování stále zůstává zakázáno a mnohdy bývá krutě trestáno.

Ze studie vyplynulo, že prostředí sdílené dvojčaty (včetně názorů rodiny a společnosti) vysvětlilo 0-17 procent výběrů sexuálních partnerů, genetické faktory 18-39 procent a specifické prostředí 61-66 procent. Specifické prostředí každého jedince zahrnuje například okolnosti během prenatálního vývoje a porodu, fyzická a psychická traumata (např. nehody, násilné příhody a nemoci), party kamarádů a sexuální zkušenosti. Jasně z toho vyplývá, že vliv rodiny a společnosti na výběr sexuálních partnerů je nejmenší. Převažuje vliv genetiky a ještě větší vliv má specifické prostředí.

 

Valcik

Teraz z môjho príspevku.

Musím ťa sklamať, výskumy dokázali že homosexualitu môže človek aj „nadobudnúť“, napríklad u deti životom s homosexálnými „rodičmi“(presne tak ako pedofíliu), či v dospelosti častým navštevovaním homosexuálnych komunít.

Jednoducho: približne 30% genetika a 70% nadobudnuté.

O čo ti ide?

 

Dead

Ale vtip je v tom že výskum bol robený na dvojičkách, teda genetická dispozícia je u oboch rovnaká...všakže. Už kedy môže byť výsledok presnejší ak nie zo skúmania dvojičiek ?

Aj teba sa opýtam, o čo ti ide?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Teraz z môjho príspevku.

Jednoducho: približne 30% genetika a 70% nadobudnuté.

O čo ti ide?

 

Ide mi o to, že to považujem za hovadinu. Tvrdíš tu, že ak sa 100 heterosexuálnych ľudí bude pozerať na pochod homosexuálov, 70 z nich vzápätí zmení svoju sexuálnu orientáciu? Už som tu citoval texty popredného českého sexuológa, ktorý je okrem iného aj spoluautorom súčasných lekárskych učebníc a odbornej literatúry:

K formování vyhraněné homosexuality nestačí specifické výchovné a vývojové postnatální vlivy. Základem zde je specifická zvláštnost naprogramování příslušných sexuálních center v kritických fázích prenatálního vývoje.

Výskum, ktorý si uviedol ty, sa týka veľmi špecifickej situácie. Skúmali tam len dvojičky, teda rozvoj osobností u súrodencov a ty to prezentuješ ako výskum sexuality bežnej populácie, čo je kravina.

 

edit:

Jednoducho: približne 30% genetika a 70% nadobudnuté.

 

70% nadobudnuté?! Vysvetli mi to trocha:

.. specifické prostředí 61-66 procent. Specifické prostředí každého jedince zahrnuje například okolnosti během prenatálního vývoje a porodu, fyzická a psychická traumata (např. nehody, násilné příhody a nemoci), party kamarádů a sexuální zkušenosti.

V tých 70% prípadov je zahrnutý aj prenatálny vývoj. Koľko z tých 70% tvoria práve prípady homosexuality, ktorá sa rozvinula ešte pred narodením jedinca? Presne o tom tu celý čas totiž píšeme. (Bez ohľadu na to, že výskum sa zaoberá len prenatálnym vývojom dvojičiek, teda dvoch embryí rovnakého pohlavia, ktoré sa vyvíjali súčasne a z jedného vajíčka.)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Valcik

Už mi tu bolo naznačené že mam lepšie čítať....he he...ale toto je z tvojej strany priam slepota. V predošlom príspevku si vypustil z „nadobudnuté“ špecifické prostredie a vyšla ti "skoro" nula (0-17%) . Teraz si zase z „nadodobudnutého“ vypustil porod, traumu, rodinu, stretnutia s homosexuálnymi priateľmi, násilne príhody a ostal ti iba 70%-tný pochod.

 

Už som si spomenul prečo som tu prestal chodiť B)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Valcik

Už mi tu bolo naznačené že mam lepšie čítať....he he...ale toto je z tvojej strany priam slepota. V predošlom príspevku si vypustil z „nadobudnuté“ špecifické prostredie a vyšla ti "skoro" nula (0-17%)

 

Fajn, takže rekapitulácia.

Tvoj príspevok:

homosexualitu môže človek aj „nadobudnúť“, napríklad u deti životom s homosexálnými „rodičmi“(presne tak ako pedofíliu)

Citát z tvojho článku:

Ze studie vyplynulo, že prostředí sdílené dvojčaty (včetně názorů rodiny a společnosti) vysvětlilo 0-17 procent výběrů sexuálních partnerů

Toľko k údaju 0-17 percent.

 

Špecifické prostredie, ktoré spomína článok, zahŕňa prenatálny vývoj, nie vplyv rodiny. Tak ešte než zdrhneš, trocha tých 70% v súvislosti s "naučenou" homosexualitou vysvetli. Koľko z tých 70% percent dvojičiek sa stalo homosexuálmi ešte pred narodením? A koľko z nich svoju sexualitu odpozorovalo z demonštrácií homosexuálov? To spomínaný výskum akosi neuvádza.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Sani,

ešte pridám trochu matematiky, v súvislosti so spomenutým výskumom:

Více než 7 600 švédských dvojčat (mužů i žen) ve věku od 20 do 47 let se v letech 2005-2006 zúčastnilo průzkumu, který se týkal jejich zdraví, chování a sexuality. Krom jiných skutečností tento průzkum ukázal, že sedm procent z těchto dvojčat mělo někdy sexuálního partnera stejného pohlaví.

Skúmali 7600 jedincov, všetko to boli dvojičky.

Sedem percent z nich sa priznalo k nejakej forme homosexuálneho správania, to je 532 ľudí zo 7600.

Výskum ukázal, že vplyv rodiny tvoril pri spomenutom správaní podiel 0-17%, to je 0-90 prípadov z 532.

U 61-66 percent, čo je 325-352 ľudí sa zistilo, že na homosexuálne prejavy mali vplyv "špecifické okolnosti", ku ktorým patrí okrem iného aj prenatálny vývoj. Koľko z týchto ľudí získalo sklon k homosexualite počas prenatálneho vývoja sa však neuvádza, pretože výskum bol riadený psychiatrom a neopieral sa o výskumy klinickej medicíny. Väčšina týchto ľudí mohla teda svoje homosexuálne sklony získať práve počas vývoja plodu, ešte pred narodením.

Tvojich 70% prípadov "naučenej" alebo "odpozorovanej" homosexuality mi teda nesedí, nehnevaj sa.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sani

 

Ak chcem nieco spravne interpretovat, prvym predpokladom je pozorne si precitat informaciu z ktorej vychadzam. Kedze si to neurobil sam, urobim to za teba.

 

Nadpis clanku, ktory linkujes znie: Vliv společnosti na výběr sexuálního partnera.

 

Vyskum nepojednava iba o pricinach sexualnej orientacie, ale predovsetkym o vplyvoch na vyber sexualneho partnera. Heterosexual moze mat za urcitych okolnosti homosexualny styk a homosexual heterosexualny. Priciny, pre ktore sa stane z heterosexuala prilezitostny homosexual tu opisal valcik. Aj u homosexualov sa to stava casto, kedze svoju skutocnu orientaciu pred rodinou taja a deje sa to aj bez genetickej dispozicie.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Nadpis clanku, ktory linkujes znie: Vliv společnosti na výběr sexuálního partnera.

 

Správne. Ani pri spomenutých 0-90 ľuďoch, u ktorých na výber sexuálneho partnera vplývalo rodinné či spoločenské prostredie, sa neuvádza či išlo o jednorázovú sexuálnu skúsenosť alebo o celoživotnú preferenciu, ktorá vypovedá o sexuálnej orientácii. Osobne si myslím, že okrem jedincov s geneticky determinovanými sklonmi k homosexualite to bola v ostatných prípadoch len ojedinelá skúsenosť:

.. sedm procent z těchto dvojčat mělo někdy sexuálního partnera stejného pohlaví.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fakt už naposledy

dead/valcik ... čítajte pozorne a pomaly

Musím ťa sklamať, výskumy dokázali že homosexualitu môže človek aj „nadobudnúť“, napríklad u deti životom s homosexálnými „rodičmi“(presne tak ako pedofíliu), či v dospelosti častým navštevovaním homosexuálnych komunít.

Poznámka.

Slovo „môže“ znamená, že nemusí.

Slovo „napríklad“ znamená, že nieje uvedené všetko, iba pár príkladov a nič nehovorí o percentách či iných číslach.

V danom príspevku som žiadne čísla neuviedol, tie sa tu dostali až na vaše požiadanie doloženia môjho tvrdenia. Pritom tieto čísla sú nepodstatné, podstatou je dôkaz toho, že homosexualitu možno „nadobudnúť“.

Už sa nebudem pýtať o čo vám ide, už som na to prišiel..... B)

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dead

Vyššie uvedené odkazy ťa nasmerujú na štatistiky, ktoré hovoria o tom že homosexualita sa dá „naučiť“ a pokiaľ bude (doslovne) propagovaná ( v slobodnej krajine), tak čo bráni v jej rozšíreniu do katastrofických rozmerov ?

 

Dikcia napriklad tohto prispevku bola uplne ina. Citatel nadobuda dojem, ze sexualnu orientaciu si podla teba ludia volia ako politicku stranu a pri rozhodovani prihliadaju iba na kampan a na nic ine. Ten katastroficky rozmer /homosexuality/ to hadam nemyslis vazne :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Musím ťa sklamať, výskumy dokázali že homosexualitu môže človek aj „nadobudnúť“

 

Nie, mýliš sa. Je rozdiel medzi sexuálnym zážitkom s osobou rovnakého pohlavia a medzi vyhranenou homosexualitou. Ojedinelý zážitok takéhoto druhu môže prežiť aj heterosexuál, to z neho ešte ale nerobí homosexuála. Článok, ktorý si uviedol ako argument, sa zaoberá prvým prípadom, teda sexuálnou epizódou medzi osobami rovnakého pohlavia, ale o príčine alebo vzniku homosexuality sa v ňom neuvádza ani jediný riadok.

 

podstatou je dôkaz toho, že homosexualitu možno „nadobudnúť“.

Mohol by si ten dôkaz uviesť?
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game

Ja len dodam ... ani o liečbe homosexuality som nehovoril v žiadnom mojom príspevku.

 

A k tomuto iba toľko...prispôsobovali ? ..A čo im bráni to robiť aj teraz ?

:)

 

len dodám, že o liečbe nie, ale o homosexualite ako chorobe áno :) odtiaľ len minikrok k liečbe, taký ... z existencie choroby vyplývajúci a logický ďalší :)

prispôsobovali, je to spomínané aj v tom konkrétnom článku na wiki o homosexualite, aj kdekade inde, snažili sa po celé desaťročia nájsť nejaký spoločný znak, ktorý by homosexuálov odlišoval od nehomosexuálov - jeden našiel širšie boky, jeden dlhšie prsteníčky, jeden starších súrodencov ... a preberali sa tieto vyskúmané záležitosti z jednej knihy do druhej, až kým ich niekto ďalší nedementoval a neprišiel so svojím objavom ... ale stále to bolo o chorobe, snažili sa nájsť odlišujúce znaky "choroby", niečo ako kiahne či červený nos pri nádche ...

 

až kým nakoniec úplne nevyňali homosexualitu zo zoznamu chorôb, a celkom samozrejme sa výsledky výskumov preberajú z publikácie do publikácie, len už nie o chorobe ... je to vcelku prirodzený proces písania odborných kníh, len už to nie je o chorobe :)

 

obávam sa, že si to musíme prediskutovať sami, sani nám už neodpovie ... čo je škoda, pretože sme si prevetrali trochu všetci závity, a diskusia je skvelou diskusiou, keď si v pohode vymieňame názory, ... niečo ako ja vymením tebe, ty vymeníš mne - takto to ovšem nefunguje, len z toho môže byť zaujímavá debata ... :)

http://forum.freespa...post__p__173499

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sani, ked ma nastve moj partner a rozhodnem sa, ze radsej budem zit so zenou, ktora ma bude chapat viac, staci mi sa divat na lesbicky na internete? a ked sa udobrime, tak mi staci divat sa na heterosexualov?

 

moj kamos vyrastal v kompletnej rodine, mama ucitelka, otec hygienik, sestra zubna laborantka... v 15-tich mu doslo, ze sa mu pacia spoluziaci a nie spoluziacky... nieco zacul /bol socik/ o homosexualite, hladal a zistil, ze to je choroba a je to trestne.. zlakol sa, vsetkym to zatajoval a nic na tom nezmenil.. pacili sa mu chlapci, zalubil sa, dlho to doma tajil a potom sa priznal.. doma nastal plac, chceli ho vysmarit z domu a on si aj tak nevstupil do svedomia a si predstav, ze zostal homosexual dodnes.. neviem, ale vzhladom k tomu, ze ma 40 rokov by si uz mohol vstupit do svedomia.. co odporucas?

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

sani to považuje za chorobu, aj keď už to v zozname chorôb nie je. to je častejšie, než sa zdá, homosexuáli to prežijú,

čo je podstatne horšie, aspoň teda ja to tak vnímam, teraz je jedno, v akej kultúre či náboženskom okruhu, hpmosexualita je všade, písala som o tom kdesi vyššie, aj pod trestom smrti v niektorých blízkovýchodných krajinách,v Iráne celkom iste ...

 

ten problém je, že ľudia, ktorí pri spomenutí homosexuality - apagé satanas ! - vidia posteľ a sex. nie ľudí, ktorí sú za tým, ktorí úplne rovnako pracujú ako ktokoľvek iný, žijú, cítia, existujú, podávajú pracovné výkony, vytvárajú umelecké diela, ktoré nás fascinujú aj po stáročiach, a platia dane.

poznámky o nechutnostiach, ohavnostiach a zvrhlostiach akosi naznačujú, že zmienka o homosexuáloch im nenavodzuje predstavu človeka, ale sex.

dá sa tomu brániť jednoducho: nepredstavovať si to. presne rovnako, ako si nepredstavovať sex medzi bársktorými dvomi manželmi heterosexuálmi. ale to asi nejde ...

 

nevieme si ani len predstaviť, aké to je, narodiť sa ako homosexuál a prísť na to v dospievaní, že to tak je. neviem si to predstaviť, a nevie si to predstaviť ani ten, pre koho je to zvrhlosť a ohavnosť, a dokonca som nedávno kdesi čítala od jedného človeka na nete, že je narodenie homosexuálneho dieťaťa trest za viny otcov ... toto je niečo, čo už ide mimo chápania.

nechápem takéto nenávistné výkriky, zmýšľanie, bigotnosť a výpady proti homosexuálom, alebo strach ? to nikdy týmto ľuďom nenapadlo, že sa im neznášanlivosť môže vrátiť ? že sa poblázni kdesi raz v prenatálnom veku testosterón / podľa najnovších výskumov pravdepodobná príčina / a niekto blízky bude homosexuálny ? tak ďaleko zaslepenosť nepustí ?

ale asi nie ...

napadlo mi to z jedného blogu spred pár týždňov, ktorý tu bol postnutý v Blogoch na dnešný deň http://palko.blog.sm...e-vlady-SR.html, a zo známych výrokov posledných rokov, nielen dr. Rakúsa, pripomenuté tu, 2004, 2005:

"A k homosexuálom – to v žiadnom prípade. Myslím si, že je to zvrhlosť a zhovadilosť. Ja tvrdím jedno: nech si vo svojom súkromí robia hocičo, ale aby sa to prezentovalo na verejnosti a aby sa cez médiá, dá sa povedať, vťahovali ďalší normálni a hlavne mladí ľudia, to mi strašne prekáža. A proti tomu budem vždy bojovať," povedal v relácii TV Markíza Na telo 9. mája 2004 Ján Slota, predseda strany vládnej koalície.28

...

Minister vnútra Vladimír Palko dnes na stretnutí so švédskou veľvyslankyňou Ceciliou Julin na Slovensku osobne protestoval proti rozsudku švédskeho miestneho súdu, ktorý odsúdil na jeden mesiac väzenia švédskeho pastora Ake Greena za to, že na kázni označil homosexualitu za rakovinový nádor spoločnosti. "Postupujem ako Martin Luter, ktorý povedal: ´To je moje stanovisko, tu stojím, nemôžem inak,´" zdôvodnil svoj postoj veľvyslankyni Palko. Výroky švédskeho kňaza Ake Greena o homosexuáloch boli podľa ministra vnútra Vladimíra Palka úplne nevinnými výrokmi. Takto obhajoval pred poslancami branno-bezpečnostného výboru svoje júlové vyjadrenia o tom, že pokiaľ bude na Slovensku minister vnútra za KDH, tak žiadny vyšetrovateľ nebude nikoho stíhať takým spôsobom, akým bol stíhaný Ake Green. Palko ďalej zdôraznil, že kňaz svoj postoj povedal na primeranom mieste a iná by bola podľa neho situácia, ak by urážal priamo konkrétneho človeka za jeho sexuálnu orientáciu. Palko opätovne prezentoval názor, že "homosexualita je problém a riešením nie je tváriť sa, že to tak nie je".

http://www.diskrimin...ient/sm_history

 

plus k veci jeden článok : http://www.impulzrev...k/article.php?3
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ludia ako Palko si musia problem vyfabulovat, aby sa mali nad cim rozculovat, podobne musel realitu prikorenit a klamat aj Matovic,ked rypal do Romany Schlesinger aby mu mohlo byt "na zvracanie z takych ludi". V podstate sa svojimi nazormi a predovsetkym sposobmi akymi ich siria nijako nelisia od nackov ako Kotleba

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov