Skočiť na obsah

Obľúbené fotografie


Tom182

Odporúčané príspevky

 čítam, že vieš aj latinsky názov  Korunkovky strakatej   :)  Fritillaria meleagris  z čeľade Ľaliovité (Liliaceae)

   na fotografii  sú  aj fialky :)

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

1. - aj toto je z petržalskej prírody uprostred sídliska:

 


2. - a takáto hrozná burina zvykne rásť hned vedľa nášho domu.Je to obyčajná ďatelina. Vlastne ani nie obyčajná, je to tiež liečivá rastlinka. A tie kvety majú zaujímavú vôňu. 

post-2441-0-02811600-1554539058.jpg

post-2441-0-27305700-1554539464.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...
  • Pred 2 týždňami...

Veľmi rada si pozerám  fotografie, všetko, čo ma upúta svojou nádherou, príjemnými spomienkami, či súčasnosťou...príroda, ľudia, architektúra.. Samozrejme, že naživo vidieť krásu ma fascinuje ešte viac.  Mám veľa fotografií uložených v mobile, na internete.., rada sa k nim opakovane vraciam, prezerám, spomínam.., no ešte väčšmi mi spraví radosť, keď   si môžem fotografiu  chytiť do ruky, tak ako knihu.., mám  rada albumy s fotografiami. Samozrejme, najviac je vidieť tú nádheru  naživo, dotknúť sa..

Medzi moje naj, najobľúbenejšie fotografie zo súčasnosti sú fotografie našich už dospelých detí.. a  z  vnučky. Keď si pozriem na foto mojej vnučky, či video.., srdce sa mi raduje. Najradšej by som aj tuná postla z vnučky foto ako rastie..., ale chcem chrániť jej súkromie, ona nech sa sama rozhodne do budúcna... fotografie z vnučky sú pre mňa najobľúbenejšie,  najvzácnejšie..  ľúbim ju veľmi.. ďakujem Bohu aj za ňu, za všetko, čo ma v živote postretlo.. verím, že nás čakajú ešte krásne spoločne prežité roky...:smile:

  • Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Stevka fotila minuly weekend , super fotka sa mi strasne paci. Ten kontrast tej cervenej s tym nasim antracitovo nedokoncenym plotom a ta mlha s tym slnkom za mrakmi v pozadi. Proste sila.

 

mzLnyaX.jpg

  • Páči sa mi to 4
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dňa 20. 1. 2021 at 9:43, iskra napísal:

Domček.jpg

toto je úplne, ale úplne na chlp ako chalúpka po mojej babke, teraz alurát riešim pozemky pod ňou a chcem druhú polovicu odkúpiť od sestry. Toto si kde vyhrabala, prosím ťa pekne? Ešte aj to mini okienko, viedlo do kuchyne. Do izby boli 3 také troška väčšie. Tie mali obdĺžnikový tvar a dve tie vodorovné priečky držiace sklo. Až mi srdco poskočilo pri tomto pohľade! 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

@Vilma Flinstonova, aj mne srdce poskočilo...mám túto fotografiu  medzi svojimi x fotografiami, tie, ktoré sa mi páčia, ktoré vo mne vyvolávajú emócie.  neviem presnejšie povedať odkiaľ,  ja som to nefotila... čo viem, vnímam, že  čo sa deje, stáva.. nie je náhoda.. táto fotografia chalúpky..., má svoje čaro, silu...

tiež milujem skromné, staré domčeky...moji starkí tiež mali, hlavne babka z oteckovej strany.. malý skromný domček, ktorý  vidím už len v skanzene, no zakaždým.. sú to silné emócie, cítiť dušu chalúpky.., vôňu..

 

  • Díky! 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov