Jump to content

Recommended Posts

Posted

game, jasne ze ho na to upozornim, ved pan Bc je prvy co buzeruje, ak niekto odbaca od temy, takze si teraz pekne naklatil do vlastneho hniezda .. :lol:

Posted

weirdo, poprosim ta, uz to tu dalej nerozvadzaj. nie je to tak, ako si to predstavujes. tvoje detske sposoby som predvcerom videl v teme o madaroch. taketo hasterenie a nekonecne trucovite odpovedanie u mna k nicomu nevedie - iba ak do zalohy.

• Upvote 3
  • Downvote 1
Posted

tvoj sposob je prist, zjazdit a dalej nereagovat. to vedie k 'detskym' reakciam, ako to nazyvas ty, alebo k vypichovaniu tvojich chyb, ako by som to nazval ja .. :lol:

• Upvote 1
Posted

a to video od Axela na vás aký spravilo dojem ?

dnes som videla toľko chorých mladých ľudí, na prvý pohľad by to nikto nepovedal, že potrebujú pravidelnú lekársku pomoc, aby žili

ani na tej dievčine nie je vidieť, že mlčí

Posted

to axelove video je super ... hneď som mal krajší deň

Posted

jj o tom má byť táto téma a nie že sa sem chodí niekto odbavovať. Tuto sa to bude musieť prečistiť. A soundtrack z toho videa počúvam už skoro celý deň :lol:

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

celkom pekne spracované video ... pre fanúšika Slovenského hokeja alebo aj fanúšika Paľa Demitru :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

klik

veľmi pekné video ... má síce 8 minút ale oplatí sa pozrieť dokonca ...

Posted

dnes na mna urobila hlboky dojem reportaz o samovrazde v teme samovrazda rovno k ranajkam... a take dobre mohli byt, presla ma chut.. :)

Posted

V poslednom čase to bolo veľmi príjemné stretnutie pri príležitosti manželových narodenín,

keď sme sa stretli najbližšia rodina(početná) a naši naozajstní priatelia. Bolo to veľmi milé ...

Včera sme to oslávili ešte spolu s borcami, futbalistami a ich partnerkami.

Je to niečo úžasné a nezabudnuteľné.

Som nesmierne šťastná, že mám po boku takého vzácneho človeka.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Labutie jazero - takto pred týždňom som bol v SND na balete Labutie jazero od majstra Piotra Iľjiča Čajkovskeho... Prekrásne to bolo, spravilo to na mňa hlboký dojem - videl som predtým zopár baletných predstavení v TV a na nete, ale nič sa nevyrovná tomu zažiť to na vlastné oči. Krásne to bolo skomponované, úžasný zážitok a nádherné 3-hodinové predstavenie.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

chalan sa dozvedel ze soza posiela fakturky tak preventivne zrusil youtube.

"Napriek neštandardným postupom, hrubosti a nevyberaným slovám, uznávame, že použitie hypertextových odkazov a tzv. embedovacích kódov nie je verejným prenosom, resp. sprístupňovaním autorského diela verejnosti podľa platného Autorského zákona a teda nepodlieha licencovaniu.

SOZA sa vsetkym, ktorí sa cítia našimi sankciami dotknutí, ospravedlňuje."

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...