aljak63 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 A ty si akože myslíš, že tí zahraniční diváci, čo chodia na ten hokej sú až tak sprostí, že nevedia čo znamená "Slovenskóóó, Slovenskóóó, Héja Héja Héja Slovensko!" ??? Potom niekedy aj tá atmosféra na štadiónoch vyzerá občas až na bode mrazu :dalbysomsi:
lopata555 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 vadí ti aj nech bože dá :dalbysomsi: ... dobre možno vedia čo to znamená ale nemyslím si žeby ich to tankovalo
aljak63 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 :D Tá mi vadí už všeobecne - mám na ňu alergiu :dalbysomsi: Ale tak miesto toho aby robili atmosféru nejakými fakt osvedčenými songamitak tam hodia kadejaké takéto veci - a divákov to potom vôbec neosloví. Ešteže Fíni by sa bavili na hokeji aj keby tam bolo úplne ticho :Dkeď vidím niektoré tie ich super "kostýmy", tak normálne by mohli dávaťaj hodinové zábery okolo všetkých tribún a človek by sa dobre pobavil :D
Ryan Giggs Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Taketo hokejove songy su o hudbe, rytme a dynamike, nie o texte. Pokiaľ je melodia chytľava je uplne jedno v akom jazyku to je a čo sa tam spieva. Aj ta finska polka je super, ľudia sa pri nej bavia aj keď jej nikto nerozumie. A inak aj na zapasoch inych tymov je v hľadisku veľmi veľa Slovakov. Ta atmosfera na bode mrazu sa ti zda. V tv je to skreslene. Bol som v KE na 3 zapasoch a aj keď štadion bol poloprazdny, atmosfera bola vždy skvela. No keď som si pozrel zaznam v tv, vyznelo to akoby tam bolo 20 ľudi.
alarm Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Slovensko má dve hymny-oficiálnu a neoficiálnu: Viete si predstaviť, že by tam na MS niekto začal:Na kráľovej holi... a s ním 10 000 hrdiel....samozrejme, nie pred vhadzovaním, ale tak, aby sa ostatní mohli pridať.....
lopata555 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 pozerám hokej Slovan Bratislava - Dukla Trenčín a hralo práve toto http://www.youtube.com/watch?v=Twdsb0JHFYI
Recommended Posts