Skočiť na obsah

Súkromné pasce


wysky

Odporúčané príspevky

Vcera bol deviaty diel.

 

pre uplnost by som este dodal, ze ta Alena stale tuzila po pozornosti zo strany jej manzela, aj sexualne bola hrozne pozadovacna (ako byvaju zeny vo vysokom veku), ale jej manzel uz sa tymito vecami prilis nezaoberal. on ju uz roky bral ako priatelku a vlastne najblizsiu osobu, ale ona s tym nebola spokojna a ustavicne myslela na to, ze je "este stale zena" a trapilo ju, ze ju okolie uz pocita medzi stare zelezo. a navyse si uvedomila, ze aj jej dcera odmieta uplne zakladne veci preto, lebo ma strach, ze zakonite by napokon dopadla rovnako a robi vsetko mozne, aby bola doma s matkou co najmenej. tak ta Alena zacne navstevovat tanecne kurzy a zacne si tam so svojim sefom. ten vsak nie je jej generacia a ona si napokon priznava, ze nema uz v jej veku zmysel snazit sa o nieco odznovu, pretoze uz nema take moznosti ako zamlada. musi uz hrat s tymi kartami, ktore ma. a tak sa vracia k manzelovi a pokusa sa zmierit s tym, ako to je a nehnevat sa na neho pre to, s akym stoickym pokojom a kludom znasa spolocne starnutie. v zavere je naznacene, ze aj jej manzel presiel takym obdobim a ze mal mladsiu milenku.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

tak, uz uplynulo 11 z 12 dielov serie. ktory diel sa vam najviac pacil? mne Tři do páru (pripad manzelsko-mileneckeho trojuholnika), Oteckovo dievčatko (o laske otca k dcere) a Ukradená spermie (zenska sa po rozchode s chlapom sama oplodnila jeho spermiami bez jeho vedomia).

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Buduci tyzedn by mal byt pribeh zeny, od ktorej odide manzel, na ktorom bola zavisla. Aj ked si tu zavislost neuvedomovala... Musi riesit problem, co so sebou a ako dalek. A hlavne najst samu seba. Myslim, ze tento stav nie je az tak vynimocny. Je vela pripadov, ked muz opusti zenu a najde si mladsiu. A co potom? To je ta zavislost na partnerovi a neschopnost uvedomenia si sameho seba.

 

Hlavnu ulohu hra Tereza Brodska. Asi pozriem... :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ech, aj som si vcera, ked Brodska ozehlovala tomu svojmu byvalemu koselu, spomenul, ako ktosi svojho casu na inom fore riesil podobny problem. CHlapik opustil manzelku, nasiel si inu a ku svojej ex chodil sa ozehlit a vyprat...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ja som prave pozeral DNA jako dukaz o tom, ako sa chlapik kratko pred smrtou svojho otca dozvie, ze jeho skutocnym otcom je niekto druhy a kratko pred svadbou sa takmer dozvie aj to, ze aj jeho syn vlastne nebude jeho, ale tiez toho druheho. ale v poslednej chvili sa to vyberie inym smerom. a tak rezultat je ten, ze pol zivota zil v klamstve o tom, kto je jeho otcom a druhu polovicu prezije v lzi o tom, ze on je otcom.

nametom tej epizody je koncept milosrdnej lzi.

 

videl niekto tu cast? ako by ste sa zachovali na mieste tych dvoch ustrednych postav? ponechali by ste si to pre seba? a na druhej strane, domahali by ste sa pravdy za kazdu cenu?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov