Skočiť na obsah

Kúpa FS2 a FS1


Darkman

Odporúčané príspevky

Zohnat original FS1 a FS2 v nasich koncinach je problem. Takze pre ludi, ktori by radi mali tieto dielka legalne, davam do povedomia stranku Good Old Games - http://www.gog.com/en/frontpage/

Kde sa da FS1 a FS2 kupit za smiesnych 6$, co je nejakych smiesnych 150korun :lol:

 

S dodanim by tiez nemal byt problem, kedze si po zaplateny mozete hru stiahnut...aj s manualom a soundtrackom :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 13
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    7

  • Darkman

    7

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Najaktívnejšie dni

No ano, ale FreeSpace 2 SCP Pack obsahuje obidve pôvodné hry (CFS a aj FS2), podobne som vytvoril aj FreeSpace Universe, ktorý je založený na FS2 a "poháňaný" cez FS2_Open, takže netreba CD k hraniu hry...

 

Mám originálne CD CFS, ale už mi je k ničomu, keďže musím to hrať cez FS2_Open (+ FS1 Port), ak si to chcem zahrať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No neviem ako to myslíš, ale nainštaloval som si FS2, obsah adresára som skopíroval úplne niekde inde na disk a FS2 odinštaloval. Do skopírovaného adresára (ktorý som ešte aj premenoval) som skopíroval FS2_Open súbory a hru v pohode spustil.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

No neviem ako to myslíš, ale nainštaloval som si FS2, obsah adresára som skopíroval úplne niekde inde

Takze keby si ho nemal, tak sa ti SCP nesputi... Ide o vsetky vp archivy, ktore su v root adresary.

SCP neobsahuje take veci ako kampan, interface, defaultne modely lodi, zvuky, animacie...... Vsetko toto cita z povodnych archivov, bez ktorych sa ti nespusti. Takze ak niekedy SCP vymazes a budes chciet znovu nainstalovat, tak budes potrebovat aj FS2 instalacku.

A mozno sa tu najdu ludia, ktori si tu instalacku za nejakych smiesnych 200sk zakupia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Z FS2 v podstate nepotrebuješ nič, pretože VP archívy obsahujú iba obyčajné súbory (interface, modely, textúry, zvuky a pod.) takže ak si "vyrobíš" svoje tak pôvodné VP súbory môžeš zmazať. Myslím, že by mali byť však pomenované ako originálne (takže napr. root_fs2.vp a pod.) ale tuším aj toto sa dá obísť. Príkladom je Bab5, ktorý z pôvodného FS2 neobsahuje vôbec nič iba akurát nejaké "dummy" súbory, asi kvôli nejakej kompatibilite alebo čo.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale to sa uz dostavame k silne teoretickym uvaham....aka je pravdepodobnost ze si clovek spravi vlastne VP? :lol: Vsak to je robota na par mesiacov....(a par rokov, ak nechce len dummy :) )

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem z ktorej galaxie si prišiel ale v tej našej máme utilitku s názvom VP Constructor, pomocou ktorej si VP súbor skompiluješ za pár sekúnd :lol: Stačí si len pripraviť súbory, vo VP Const. zadáš do akého adresára by tie súbory mali patriť a za niekoľko sekúnd ti to "zapakuje".

V tejto téme by si našiel fsuniverse_music.vp, bohužiaľ, download odkazuje na staré fórum, ktoré už neexistuje, súbor mám však stále na disku :)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neboj sa, ja viem ze mame. Sam som si dnes par VP editoval, kym som to na NTB rozbehal v pozadovanej plynulosti. Ale co je ti to platne? :lol:

Aj keby si tam hodil dummy subory s rovnakymi nazvami, tak su to len dummy subory, prazdne. Pokial nespravis vlastnu totalnu konverziu (ako Babylon 5),ze ziadny z povodnych suborov nebudes potrebovat, tak je ti to nanic.

Len tak som namatkovo kukol, co tie vp v roote obsahuju, a co SCP nenahradza

 

Vsetky UI prvky (menu, skripty na menu, grafika menu, zvuky menu....) - nemozes nahrad dummy subormi, pretoze ti po spusteni ostane cierna obrazovka bez menu

Vsetky zakladne efekty (nie vsetky nahradza SCP)

Modely, textury, AI skripty, Force feedback skripty, zvuky.

Cela kampan - animacie, misie, nahovorenie casti...

....

..

.

spusti si Maja-u a kukni si to sam :)

 

Ja stale nechapem o com sa tu vlastne hadas. Pokial si chce clovek zahrat FS2 (a nie nejaku full konverziu, ako Babylon 5), tak potrebuje povodne subory z FS2 (sam si to povedal, ze si ich potreboval).... Nove, funkcne, si clovek nevyrobi ani keby sa rozkrajal.

Tak som sem hodil link, pre pripad ze by si ich niekto chcel zadovazit legalnou cestou. To je vsetko. Tvoje konstrukcie o nahradzani povodnych fajlov neviem-cim su podla mna hodne offtopic.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

A ty stale nechapes, ze neobsahuje. :lol:

 

http://www.hard-light.net/forums/index.php...ic,42854.0.html

 

tu si pozri co obsahuje kompletny pack, hlavne to velke

 

THE INSTALLER DOES NOT INCLUDE RETAIL FILES.

 

edit: ok, ten !!warez!!, to tam ma full... problem je ten, ze ten !!warez!! by si pri jednom seederovi tahal rok...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach


×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov