aljak63 Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ahojte, no a je tu takato zaujimava tema o tom, v ktory den v tyzdni ste sa narodili ... Takze pekne zahlasujte do ankety a pochvalte sa ze v ktory den sa vam zachcelo prist na tento svet No a druha cast temy :) Existuju nejake povery o tom ze ake su napr. nedelniatka, alebo pod. ? Teda ci su nejake uvahy o tom ze ake "magicke" vlastnosti alebo povahove crty maju deti podla toho v aky den tyzdna prisli na svet? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikaterine Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 tak budem prvá a hlasujem za nedeľu :lol: ohľadom druhej časti... no, u nás sa hovorievali nejaké "múdrosti", ale neviem si teraz na nič konkrétne spomenúť.. ale na nete som našla nejaké tie povery... sú trochu ujeté, ale možno sa v tom niekto nájde, no :) Takže: Pondelok - Narodení v pondelok majú k svetu kladný vzťah. Mávajú zdravú pleť a pekné oči. Bývajú netrpezliví, preto majú problémy s dotiahnutím vecí až do konca. Utorok - Utorkové deti sú neposedné, nevydržia dlho na jednom mieste. Vyznačujú sa citlivosťou na potreby iných. Bývajú väčšinou celý život šťastné. Streda - Narodení v stredu maj veľké osobné čaro. Milujú cestovanie a zažívajú veci, o ktorých iní môžu iba snívať. Štvrtok - Najmagickejší deň týždňa. Možno práve preto ľudia, ktorí prišli na svet v tento deň sú výnimoční a dosahujú úspechy bez väčšej námahy. Piatok - Piatok je šťastný deň pre zamilovaných. Narodení v piatok sú citliví a štedrí. Sobota - Ľudia, čo sa narodili v sobotu bývajú zväčša pekní, no nie sú pre to márniví. Ťažko pracujú, aby dosiahli svoj cieľ, a priatelia sa vždy môžu spoľahnúť na ich úprimnosť. Nedeľa - V nedeľu sa rodia ľudia so zmyslom pre humor. Sú usmievaví a vždy si nájdu dôvod aby sa mohli radovať. Vďaka tomu žijú dlhšie, ako iní. Nenariekajú na nedostatok peňazí, niektorí majú dar jasnovidectva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 pondelok jediné, čo z "povier" viem, vraj nedelniatka sú lenivé, ale doma mi všetci hovoria, že ja musím byť dôkaz toho, že sa to ešte drží aj pondelňajších detí :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikaterine Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 nutrinka na tej lenivosti nedeľných detí asi niečo bude.. z vlastnej skúsenosti :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aljak63 Posted September 28, 2008 Author Share Posted September 28, 2008 jej super ze sa to rozbehlo :) dakujem vam :) no a este aj ja som zahlasoval do ankety: Nedeľa cize som nedelniatko, no a to ze su nedelniatka lenive ;) tak to uplne na mna pasuje :lol: no a vcera som pocul, ze nedelne deti su najstastnejsie na svete (vlastne nieco v zmysle ako Aika pisala) ... ;) a na mna sedi aj ta povera pre stredove deti (milujem cestovanie) a aj pre piatkove (som citlivy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ja som utorkový. :) Utorok - Utorkové deti sú neposedné, nevydržia dlho na jednom mieste. Vyznačujú sa citlivosťou na potreby iných. Bývajú väčšinou celý život šťastné. No celý ja :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 na mňa tá charakteristika pondelku moc nesedí, no možno tak s tou zdravou pleťou :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
phersu Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 no s tou pleťou to je vážne iba možno :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijou Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Štvrtok - Najmagickejší deň týždňa. Možno práve preto ľudia, ktorí prišli na svet v tento deň sú výnimoční a dosahujú úspechy bez väčšej námahy. hej, to je pravda, že dosahujem úspechy bez väčšej námahy, len ja tomu hovorím, že "blbí majú šťastie" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutrinka Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 no s tou pleťou to je vážne iba možno :) :) prosím? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 aj ja som stvrtok, ale neviem o ziadnych uspechoch :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andulqa Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ja som sa narodila v sobotu, neviem ci to na mna sedi, to by ini museli posudit :) ale sedi na mna aj nedela, ja sa furt usmievam a z nicoho si nerobim tazku hlavu, myslim ze to by potvrdilo viac ludi z mojho okolia, mozno preto ze som sa naroidla v sobotu vecer :lol: :) este som nasla takuto zaujimavu vec, nebudem to tu pastovat cele lebo je to dlhe ale je to charakteristika podla toho, v akom dni v poradi ste sa narodili: Is your birthday day 29 of the month? Your Life You can trust your sixth sense. Life is exciting so routine job is not your interest. You have great ideas and fantastic imagination. You often feel tired of things and people around you. Your Love You can tell what's in the mind of another person just from looking into his/her eyes. You are paranoid and jealous and these are the cause of fights between you and your lover. Sometimes the thing you believe in is just your imagination. a tu je to cele: http://gleez.com/services/astrology/birthday_meanings Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 nedeľa lenivosť na mňa sedíaké ešte majú byť nedeľniatka ? najšťastnejšie ? á ... nie, to nie ... jasnovidectvo ? ee, moc nie, vypadala by som ináč, keby som ním trpela :lol:ale zato môj skvelý suchý anglický humor, ktorému takmer nikto nerozumie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aikaterine Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 super, nedeľa vedie :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 utorok a celkom to na mna sedi :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Ja som vikendove dieta - Nedela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cactales Posted September 28, 2008 Share Posted September 28, 2008 Hlásim sa k piatku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted September 29, 2008 Share Posted September 29, 2008 hlásim sa k štvrtku, ale vidím sa skôr an nedeľniatko :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom182 Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 PIATOK "Piatok je šťastný deň pre zamilovaných. Narodení v piatok sú citliví a štedrí"no tak to na mna uplne sedi :lol::) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 Sobota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronja Posted September 30, 2008 Share Posted September 30, 2008 sobota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani Posted October 1, 2008 Share Posted October 1, 2008 Narodil som sa v sobotu pred obedom(už bolo navarené).Keďže bolo 23. augusta neviem či som lev alebo panna, v horoskopoch sa to stále mení.Nieje tu nejaký odborník čo by odpovedal na moju celoživotnú otázku ?Neviem či mám mať chrabré srdce hrdinu, či len ako panna čakať na svojho hrdinu. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Posted October 2, 2008 Share Posted October 2, 2008 sani jednoducho nepocuvaj druhych a zvol si to co chces viac :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sani Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 No chcel by som byť lev, ale niekedy mám dušičku ako myška.A zabudol som na poveru. Vravieva sa že ľudia narodení v sobotu sú pracovití.A ja hovorím že len občas. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatius Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Štvrtok - Najmagickejší deň týždňa. Možno práve preto ľudia, ktorí prišli na svet v tento deň sú výnimoční a dosahujú úspechy bez väčšej námahy. Ó aký som výnimočný :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts