Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

vlastne ani neviem, či toto vôbec zaradiť medzi reklamy...

 

ale je to reklama, a je ich všade nehorázne veľa, so všetkými možnými protagonistami, ale táto s kuchárkou z družiny či odkiaľ ma dorazila nadobro...

 

viem, čo je reklama, ako funguje reklama, čo je jej cieľom, zvyčajne, ako má reklama vyzerať, aké finesy reklama používa a využíva...

viem, čo sú šmejďácke postupy, ako odrbkávajú šmejdi ľudí, ako sú vždy okamžite krok pred zákonom,

 

ale zmysel tohto neuveriteľne masívneho nezmyslu mi už celé týždne dokonale uniká

kto preboha platí tieto reklamy? :)

 

aj keď mám adblock na reklamy zapnutý, tieto kraviny sa na človeka priam valia, obchádzajú všetko,

nasadia kdekomu fejknuté okuliare, ktoré študentku za dva dni naučia perfektne anglicky, mamičku na rodičovskej dovolenke za dve hodiny,

 

a toto to dnes korunovalo - chudera postaršia kuchárka potrebovala až 9 dní, ale zato zmenila varechu za oxford... mamma mia :doh:

 

post-3-0-46221600-1506520629.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

jezis, to 47 rocne zeny vyzeraju takto?? :zubiska:   no ale 10 tisic funtov v skolskej jedalni nezarobi :lol:

 

ja mam reklamy rada, ale nie tie smejdacke a teleshopingove..minule som sa pri jednej takej rozculila statocne..slo tam toto http://medosan.sk/produkt/medosan-skincare-fluid/  -kliknite dole na video.

 

v reklame sa sice hovori o bradaviciach, ale su to fibromy..ak budem "pravidelne" pouzivat tento zazrak moja pokozka bude opat krasna a bradavice !môzu ! odpadnut..a to len za 23 eur...odpadla som ja :odpadnem:

 

normalne by som si to ani nevsimla, ale som si spomenula, ze som si dala pred asi 4 rokmi nejake fibromy odstranit...bolo ich do 10 ks. bola to zalezitost asi dvoch minut a po tyzdni uz ziadne fibromy neboli..

Robili mi to na normalnej koznej ambulancii a platila som 2 eura, odvtedy mam pokoj, urobil sa mi za ten cas jeden fibrom..ale ked sa naseriem, tak si na to kupim vyssie spominany sajrajt a budem ho pravidelne pouzivat /kolko je pravidelne? mesiac? rok?

 

dufam, ze nik normalny si to nekupi..a keby niekto nevedel co s peniazmi, tak vam fibromy odstrania na sukromnej klinike laserom ..za 10 eur :odpadnem:

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

aha... napustia do kukurice ingust a potom neborák dostane také hnačky, že na jedlo ani nepomyslí najbližščí týždeň či dva...a za rok sa takto úplne stratí!!!    :vystraseny: 

 

To mi pripomína antireklamu, akú kedysi nakreslila moja sestra, vtedy asi ôsmačka...bola tam ufňukaná baba s fľaškou s lebkou a prekríženými hnátmi v ruke a s takýmto nejakým tým sloganom: Trápi ťa nešťastná láska? Alebo zlý prospech? Alebo niečo iné, s čím si nevieš rady? je tu rýchla a okamžitá pomoc, toto ťa vylieči navždy. CYANKÁLI. :party:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

a jedna ďalšia z radu tých nových nenormálnych reklám... vskutku ma konkrétne táto fascinuje snáď najviac. len som na ňu dlho nenatrafila, až dnes.

čo je toto za kreatívny nezmysel, ktorý doradu uverejňuje a platí tieto reklamy, a ony sa objavujú vo všetkých minimálne okolitých krajinách....

 

stále tomu nerozumiem... takže dobrú chuť, reklama na čosi, čo nevieme, či to mrká očičkami či len vytiahli z morského dna, ale od čoho budete zázračne chudnúť - tuk bude odpadávať po celých plátoch ako slanina u mäsiara:

 

post-3-0-16924100-1507908343.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

prepánasvatého...to je čo za úbožiatko? Ak má takúto reklamu, tak je to adept na vyhynutie, tak ako neboráci nosorožce, lebo spústa idiotov verí, že ich rohy majú v sebe niečo na zvyšovanie potencie.

Stačilo by, keby niekto vyrobil dobrú reklamu na kyslé zelé. To by by bol na Záhorí a vôbec na našom peknom Slovensku biznis!!! lenže len čo by sa nám v tom začalo dariť, by nám to EU zakázala a zelé by sa presunulo niekde na západ...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Irituje má ta reklama na Quatro pôžičky, ako ten namnožený vlasatý chalanisko je vyrehotaný od radosti, koľko si toho na splátky nakúpil a s akou radosťou to bude všetko splácať.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

títo ešte stále... v kuse, tieto infantilné reklamy bežia stále,

od 7 dní prechádza po dva dni a späť, analfabeti sa učia jazyky zázračne len sa vyspia a sú z nich lingvisti... z obéznych ľudí za týždeň hollywoodske hviezdy, nádhera... kto by odolal :D

ešte stále ma zaujíma, kto tieto príšernosti platí... a ako sa mu to vypláca... :doh:

 

nikdy som sa ešte nedopracovala ovšem k tomu zázraku samotnému, môj múdry antivír ma vždy zastaví celou hromadou výstrah a výkričníkov :D ovšem kto to teda vlastne otvára, otázka zostáva :)

 

post-3-0-84246800-1519918990.jpg   post-3-0-05418200-1519918992.jpg   post-3-0-84427200-1519918995.png

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keď vidím slovné spojenie "odborníci na výživu, odborníci na chudnutie, " vypínam mozog, lebo by sa mi tam niečo mohlo zahniezdiť.

Inak, tá prvá fotka vznikla asi tak, že tá mladšia verzia je fotka pred 10timi rokmi, tá vlavo je teraz... len ich vymenili z časového hladiska :happyroll:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

odborníkov na výživu je...a každý niečo iné radí.

Ale najlepšie je: CICA, NEŽER! :)

 

beze srandy, reklamy na kdeaké produkty na chudnutie či na rýchlokurz angličtiny bez učenia na mňa vyskakujú z obrazovky podchvíľou a pekne mi pijú krv.

 

Ale ked už sme pri tej rklame, tak zasa naopak, celkom vtipná sa mi vidí tá na JURO: Anča. otvor! neotvorím! ...atd...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ale ked už sme pri tej rklame, tak zasa naopak, celkom vtipná sa mi vidí tá na JURO: Anča. otvor! neotvorím! ...atd...

je to skopirovany napad

pred mnohymi rokmi to hrali v scenke Zuza Kronerova s Milanom Lasicom

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Mám v hlave asi 3 roky nápad na krásnu reklamu na Kiu... ale neviem čo ďalej.

len ich niekomu z fachu podaj, a uvidíš, čo sa bude diať.

Moja segra bola a stále je dobrá v maľovaní a kreslení. Tiež mala nápad, nakreslila vtip. I poslala to do humoristického časopisu, a HáDAJ, čO SA STALO.

Áno, uhádol si.

Nikto jej neodpovedal. Ale zato zakrátko presne ten jej vtip, tak ako ho ona nakreslila, vyšiel. Pod ním sa skvelo meno známeho karikaturistu...

Odvtedy už nič nikam neposielala.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano, niektori umelci si vedia privyrobit slavu... Ja som zaciatkom 80-tych rokov napisal asi 2-3 texty pre jednu vtedy v BA znamu heavyrockovu kapelu. Aj sa to hravalo na koncertoch, inak to nevyslo, garazove kapely ktore isli mimo prudu vtedy nosice nevydavali. Nuz a jeden z tych mojich textov sa objavil v akejsi mladeznickej rubrike novin Smena s podpisom (dnes este stale znameho) textara a producenta Martina Sarvaša.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 mesiacmi...

tieto reklamy nekončia a nekončia :) a na požívanie ako superzázračné niečo ako potraviny ponúkajú stále nechutnejšie sra.ky,

a stále sú účinnejšie... všímajte - chudnutie už za dve hodiny!

 

post-3-0-63847800-1532799341.jpg

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 1 mesiacom...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov