Skočiť na obsah

Sniper
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper

klamstva.gif

Odporúčané príspevky

Nezdal sa mi absolútne nervózny, to skôr naopak ten sociálny dement Fico bol vystrašený ako vždy...okrem toho, Smer bol tiež pekne pochybne financovaný, takže nech čuší...a nešmirglujme si oči - každá strana robí či už vo väčšom alebo menšom veci, čo nie sú zrovna kóšer

 

 

tiborco

 

neviem aký bol Fico, toho som radšej nepočúval respektíve som počul posledných pár minút / ale chcel by som ťa poprosiť slová ako dement nehovor / ... ale tak mne sa naozaj zdal Mikloš nervózny, možno sa to zdalo iba mne :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Fico tvrdí, že má obavu o život

 

Premiér Robert Fico sa obáva o život. Ako dnes po rokovaní Koaličnej rady na tlačovej besede v súvislosti s financovaním SDKÚ-DS uviedol, má také informácie, že sa bojí, aby ho niekto nezastrelil. "O také peniaze ide," vyhlásil. Koaliční partneri sa dnes dohodli, že pranie špinavých peňazí musí byť témou rokovania NR SR. "Je to vážny zásah do demokratického politického systému, preto sa tým musí zaoberať NR SR," zdôraznil.

 

ja len čakám na hľadanie vnútorného nepriateľa

najprv v koalícii a potom v strane samotnej

skromne si to dovolím tipnúť na rok 2012

ak to príde skôr, budem len a len rád

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://spravy.pravda.sk/viem-toho-tolko-az-sa-bojim-aby-ma-niekto-nezastrelil-vyhlasil-fico-1fd-/sk_domace.asp?c=A100202_111222_sk_domace_p23

 

V pravde je dlhsi citat k obavam, to len aby sa lopata neobaval.

Tak odpovedal na otázku novinára, prečo nepovie viac o kauzách v SDKÚ, keď o nich vie a tvrdí, že postupné vyťahovanie informácií nie je len jeho marketingovým trikom. "Rozumiete tomu? O také peniaze ide," dodal.

 

Ale tam su aj dalsie zaujimave myslienky.

 

Premiér Robert Fico pritom opäť slovne zaútočil na novinárov. "To že nás nemáte radi, je všeobecne známe. Nikdy sme neboli favoritom v slovenských médiách," vyhlásil. "Veľmi vám vyhovovalo Dzurindu zložiť, aby ste dnes mohli podporovať niekoho iného, kto bude podľa vášho názoru efektívnejšie bojovať proti nám," zdôraznil.

 

 

Fico odkázal novinárom, že nemajú právo sa ho pýtať na "nejaké tendre". "Tieto kauzy ste si vymysleli, tendre sú v absolútnom poriadku," povedal. Ku kritike SDKÚ sa pridali aj jeho koaliční partneri. Šéf SNS Ján Slota pripomenul, prečo sa nevyšetrujú ďalšie kšefty, ako je napríkla kauza tunelovania Braniska.

 

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Keby s tymto prisiel niekto z opozicie, alebo niekto bezvyznamny, tak to mozno stoji za zamyslenie. Tieto prehlasenia ma ale predseda vlady, ktory jednym dychom nechce podavat ziadne trestne oznamenia, ktory nema informacie zo SIS a ktory nema ziaden dosah na generalneho prokuratora.

Svojho casu prisiel s teoriou o ohrozeni zivota aj Meciar, tak sa asi Fico inspiroval. Rovnako sa dopracovava k zisteniam, ktore predklada, prave teraz, aj ked sluboval, ze pri nastupe do vlady vyriesi sporne kauzy predoslej vlady. Prilis vela nahod na jednej hromade.

 

Ze sa ozyva najvacsi Slovak, sa ani neda cudovat. Cakal, ako to dopadne a teraz pridal svoj hlas, aby sa nahodou nezacal nikto pytat na jeho maslo na hlave.

Zaujimave casy nas cakaju do 12. juna este :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

lopata...

ale chcel by som ťa poprosiť slová ako dement nehovor

Hmm, ako inak by som ho mal nazvať? myslím si, že je tu dosť argumentov na to, aby som ho mohol nazvať dementom...argumenty sú jasné, treba si ich prečítať (nielen tu...)

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

presne toto hovorím. z tohto bude ťažiť a pripomínať to z času na čas, kedykoľvek sa niekto spamätá a spýta sa na niečo z jeho strany:

Kusý: Médiá Ficovi sadli na lep

 

Verejná mienka a médiá podľa politológa Miroslava Kusého premiérovi Robertovi Ficovi skočili na taktiku zlodej kričí chyťte zlodeja. Tým, že prijali hru predsedu Smeru-SD, Fico dokázal zázračne obrátiť miliardové prešľapy svojej vlády a pozornosť zamerať na opozičnú SDKÚ-DS.

 

"Je šialené, že je možné obrátiť takto situáciu," povedal dnes pre agentúru SITA Kusý. Odstúpenie šéfa SDKÚ-DS Mikuláša Dzurindu z kandidátky do parlamentných volieb sa podľa neho bude premiér snažiť využiť s tým, že sa tak stalo po jeho tlaku.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5220143/dzurinda-pod-tlakom-fica-skoncil.html#ixzz0eNt27ak8

 

 

okrem toho nikdy nemá len jedno želiezko v ohni, treba rýchlo zamestnať hlavy voličov aj niečím iným, len aby neprišli nepríjemné otázky ... toto už viac pripomína staré dobré časy ...

Premiér Robert Fico sa obáva o život. Ako dnes po rokovaní Koaličnej rady na tlačovej besede v súvislosti s financovaním SDKÚ-DS uviedol, má také informácie, že sa bojí, aby ho niekto nezastrelil. "O také peniaze ide," vyhlásil.

 

Premiér dnes znova zaútočil aj na novinárov. Podľa neho novinári súčasnú vládu nemajú radi a nikdy nebola favoritom slovenských médií. Novinári podľa neho vedia, že Dzurinda proti tejto vláde nemá šancu a preto ho médiá zložili, aby proti Smeru-SD stál niekto iný.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5220909/fico-tvrdi-ze-ma-obavu-o-zivot.html#ixzz0eNtvOO62

 

ach, nikto ma nemá rád ...

ani len sociálna politika nestojí za nič, teraz prebehla kauza o pohltených peniazoch zo sociálnych podnikov, ale to je už pasé ...

neobhajujem ani pranie špinavých peňazí, u nikoho, ani dzurindu, ani nikoho. toto už veľmi dávno nie je o sociálnej politike ... ale to je jasné už nejaký čas kdekomu.

 

čarovné:

tá svätá trojica na tých videách, Slota rytier práva a čistých peňazí a Mečiar drží kázeň o morálke ... panebože, kde si.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Slota sa pridal verbalne k tazeniu za spravodlivost, Meciar sa snazi o stiahnutie navrhu zakona o povode majetku a Belousova bojuje za urazene Slovensko Ukrajinou :lol:

Ako v pimprlovom divadle.

 

Inak je zabavne, ze SMER si na svojich zaciatkoch pozical peniaze od Ja a Ty banky, ktorej bolo dokazane podplacanie predsedu vlady inej krajiny, minister financii s hodinkami za tristvrte miliona chodi na party na jachtu patriacu tej istej banke, zrovna pred vyhlasenim konverzneho kurzu a najvacsi Slovak si lieta stihackou, ktoru mu poziciava nezistne tiez jeho dobry kamarat, ktory nahodou podnika.

 

Ked praskne tato zumpa, tak bude smradu podstatne viac a asi vedia preco robia takyto krik.

 

Apropo, Meciarove CD, je sice uz desifrovane, ale stale sa nejako nezverejnuje, ako vehementne sluboval. Zrovna teraz by to sadlo ako rit na serbel, ale nejako to nevytahuju.

 

No a minister vnutra ma dalsiu neprijemnost, a to, ze video zo zasahu kuklacov v Dunajskej Strede, ktorym tak argumentoval, je zrazu rozostrene a nie je na nom nic vidiet. Dalsia Malinova.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Tiez off topic, su zaujimave suvislosti aktivit tohto zoskupenia s firmami prepojenymi s SDKU. Staci hrabnut trochu pod povrch a vzdy ako certik z krabicky vykukne nieco z Ja a Ty.

 

Je lepsie byt bohaty a zdravy, ako chudobny a chory :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tiborco,

 

aj tak to skúsime ináč, lebo my sme od toho inteligentnejší, lebo to slovo nevystihuje celkom podstatu toho, čo ten pán robí ... on vie veľmi dobre, čo hovorí a čo koná, a myslí mu to ... ako, to je iná vec - a patrí do inej témy

DEMENCIA je charakerizovaná celkovým oslabením psychickej akvity s následným znížením sociálnej a profesionálnej činnosti človeka. Zvyčajne je porušená pamäť, orientácia abstrakcia, schopnosť učiť sa, vizuálna a priestorová percepcia a schopnosť niektorých praktckých činností. Dementní ľudia však nemaju porušené vedomie. Demencia vzniká zväčša na základe primárneho degeneratívneho ochorenia, vaskulárnych zmien, degeneratívnych a cievnych zmien v mozgu alebo ide o zmiešané formy.

 

:lol:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

som zvedavy ci si nakoniec nestreli do kolena sam, ako to prehlasuje o dzurindovi. Nikto nevie teraz odhadnut, ako to pohne s volicskou zakladnou Smer-u a ci naopak, neziska na tom paradoxne prave SDKU

 

Kedysi som snival o tom, ze padne komunizmus. Toho som sa dockal, aj ked som nedufal. Potom prisiel na rad Meciar, to sa tiez ciastocne splnilo, a tusim ze viem kto bude dalsim predmetom snivania Obrázok

 

proti Ficovym snazeniam su uz nielen novinari, ale aj EU

Európska komisia hrozí Slovensku zastavením dvoch tretín eurofondov. Dôvodom je obmedzenie práv občanov hovoriť do veľkých projektov ako je napríklad výstavba diaľníc.

 

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5221364/za-rychlu-vystavbu-dialnic-moze-prist-slovensko-o-eurofondy.html#ixzz0eO3pcdTb

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tiborco

 

Hmm, ako inak by som ho mal nazvať?

čo tak zlý človek, alebo neschopný, ....

 

ale hádam nechceš aby ti socialista radil ? verím že si dosť inteligentný na to aby si používal slová hodné svojej inteligencie :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Bože ľudia...to ma máte za takého sprostého, že neviem, čo znamená dement? potom ani slová ako idot a debil by sa v podobných prípadoch nemali používať...

 

Je to off topic, no ja som s tým nezačal...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/slovensko-a-ekonomika/clanek.phtml?id=1201760

 

denne sa stretavam s nezamestnanymi, uz im nema kto urobit rocne zuctovanie dane. Ale zas je to prijemnejsia robota. V maji im vratia danove bonusy, zamestnanecke premie ci danove preplatky. Ten ktory dal podmienku do zamestnaneckej premie, ze musi mat prijem minimalne 6 mesiacov bol pekny ujo.

Vyrabaju nezmysly, ktore ludom ajtak nepomozu. vymyslia ich tak aby nemuseli im zaplatit, aby ich to nic nestalo. Este ludi aj o######abravaju, vid matky z dohodami.

 

Pana premiera som niekolka krat pocul tvrdit ako pomozu pri splacani hypotek ludom co prisli o pracu. Dosial to nik nevyuzil. Este ze nas kriza obisla.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://kacani.blog.sme.sk/c/219977/Premier-sa-pyta-tu-je-odpoved.html

 

Autor velmi dobre pise, ale tento blog mu ozaj vysiel.

 

http://spravy.pravda.sk/podnika-sa-najhorsie-za-osem-rokov-tvrdi-pas-fm3-/sk_ekonomika.asp?c=A100218_120805_sk_ekonomika_p01

 

Trosku nazory na tu istu temu.

 

Velmi smutne vysledky.

http://ekonomika.ihned.cz/cesko/c1-40596270-bez-vsimneho-verejnou-zakazku-nelze-dostat-mysli-si-dve-tretiny-mensich-firem

 

Ta korupcia nieje len v statnej sprave, je aj v tej sukromnej, v clanku sa o tom aj pise.

 

Kdyz se mluvi o tom, ze je obchodak schopny se domluvit s konkurenci, ze za provizi prohraje boj o zakazku vlastni firme,

alebo co som pocul, ze za uplatok zamestnanec nici zariadenie firmy, kvoli tomu aby dalsiu zakazku dostala korumpujuca firma.

Dva tri dni dozadu davali spravu o firemnych detektivoch, ktori sleduju kriminalitu vo firmach, z analyzuju, odhalia, napisu spravu ak je treba idu svedcit na sud. Cena od 10 000 vyssie. majitel asi vie preco ich plati.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov