Skočiť na obsah

Sniper
Sniper
Správa bola pridaná používateľom Sniper

klamstva.gif

Odporúčané príspevky

dnes dam tuto kauzu sem, lebo patri zrejme tejto strane. ta ju zakriva.

 

http://hnonline.sk/ekonomika/c1-37405220-t...je-uzavreta-vec

 

Problem Slovakov, ze je to tak. A ja sa bojim, ze to tak ako povedal minister aj skonci. Okradnu nas o 2 miliardy nam je to jedno, jedno je to opozicii. Nic nezorganizuje, nikoho nezazaluje, kontrolne a vysetrovacie urady to nezaujima.

 

Klamu nam a smeju sa do oci. uz sa tesim ked sa stretnem najblizsie s kontrolorkou danoveho uradu pri mojej kontrole.

Dorubia vam dan, ak sa im nezdaju trzby ci ceny ako by obvykle mali byt. ide o smiesne sumy. A tu je to absolutne vsetkym jedno. Kontroluju ci udelne vynakladate svoje sukromne prostriedky a v zmysle zakona. A tu je im to absolutne jedno.

vykradli sklad na ciernom vahu, som zvedavy ci lesom dorubia DPH(nemali narok na odpocet DPH). A ci vobec zistia pachatela a zodpovednych a ake dosledky vyvodia.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

myslím, že v mene všetkých krčných chrbtičiarov budem žiadať kompenzáciu od pána Fica ako kompenzovanie našich bolestí a uistenia lekárov, že si máme zvyknúť s tým žiť že máme nepoužiteľné krky a kľudne to môže skarikovať v novinách, a budeme žiadať rovnakú sumu, lebo sa nám de facto vysmieva.

 

k tomu si požičiam ešte komentár od pána Lukáša Filu k našim špeciálne slovenským nepáliacim kauzám a kauzičkám, o ktorých tu dokola tvrdíme, že všetko čo sa udeje, aj karikatúra v novinách, je dobré a všetko sa využije na to, aby sa zakryli skutočne vážne na riešenie čakajúca problémy v tomto štáte dánskom

 

okrem toho sa pokúsim s niekým staviť, že sa mu podarí vysúdiť tých 33000 ... lebo tu to tak chodí.

 

 

Smiešne

 

Žalobou premiéra Fica za Shootyho karikatúru sa nemá vôbec zmysel zaoberať. Je asi sto dôvodov, prečo nemá právo napádať obrázok s lekárom, čo mu oznamuje, že nemôže trpieť bolesťami chrbtice, lebo žiadnu nemá. Tu sú hlavné:

 

1. Vo svete je to bežné. Keď sa George Bush starší vyvracal v roku 1992 na japonského premiéra, stal sa terčom stoviek vtipov. Rovnako jeho syn, keď mu zabehol pred telkou praclík, odpadol a dorantal si tvár. Zvracanie a vražedný praclík sú síce komediálne vďačnejšie než bolesti krku, no tiež ide o zosmiešňovanie utrpenia. A na rozdiel od Shootyho narážky na absenciu chrbtovej kosti, tento humor ani nemal žiaden hlbší politický rozmer.

 

2. Premiér nemá na kritiku morálny kredit. Ak dáva žalobu za ublíženie na cti človek, čo bežne hovorí o novinároch ako o prostitútkach, idiotoch či slizkých hadoch a ktorý na tlačovke bez súhlasu použil záznam zo súkromného firemného žúru, je to smiešne. Že Fico neútočí na fyzično? A čo volebné bilbordy Smeru z roku 2002, kde Dzurindu symbolizovala tá najmenšia z radu topánok – jasná narážka na jeho drobnejšiu konštitúciu.

 

3. Právna argumentácia žaloby je slabá. Premiér tvrdí, že obrázok ho zneucťuje, lebo je na ňom bez krčnej chrbtice a s komentárom o fantómovej bolesti. V čom je však zneuctenie? Žeby si niekto začal naozaj myslieť, že Fico nemá krk, a preto si ho menej vážil? Ak by aj niekto považoval vtip za nevkusný, prestrelený a necitlivý, v jeho mysli by bol zneuctený Shooty, ktorý ho vyrobil, nie Fico, ktorý je obeťou. Aj názor, že karikatúra nesúvisí s vecami verejného záujmu, kríva. Pointou vtipu nie je bolesť, ale bezcharakternosť.

 

4. Diskusia je presne to, čo Fico chce. Nič nemôže lepšie zakryť desiatky káuz než správy o obrázkovom spore, ktoré navyše vyvolajú v jeho fanúšikoch súcit. Prečo sa teda o Ficovej žalobe píše? Lebo s takým dobrým vtipom je hriech sa nepodeliť.

Lukáš Fila

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem co je vacsia tragedia pre Slovensko, uroven nasho priemiera, ktory rozkradanie a neschopnost hocico spravit zakryva bojom s karikaturou, alebo uroven volicov tejto vladnej cvargy, ktori mu to zeru aj s navijakom.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tak asi nakoniec zistíme / alebo nie ? / ktorý premiér je zásadovejší, pre ktorého je ktorá časť tela morálne dôležitejšia, kam môže zájsť fotomontáž a kam "až" karikaturista a ktoré súdnictvo odolá ... a asi ešte kdečo iné

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://www.sme.sk/c/5009444/rodicovsky-prispevok-rozdeli-deti-do-kategorii.html

 

Jediny rozumny navrh, co tato vlada mala. Ze planuje zvysit rodicovsky prispevok, ale hlavne nie vsetkym.

Ak matka je doma z dietatom - nezaraba, v rozpocte rodiny to je citit. Tie peniaze su dolezite aj pre rodiny z vacsim rozpoctom. materska teda 55% z hrubej mzdy sa pobera 28 tyzdnov, a potom sa padlo na nejakych 150 euro. A rovnykych 150 euro dostava aj niekto kto nikdy neodvadzal ziadne odvody, preto je dobre to selektovanie.

Dalsia vec, je kopec matiek, ktore zarabali nieco nad minimalnu mzdu a matersku dostali(resp. doplatili jej ak mali menej do vysky rodicovkeho) tak isto ako zeny co nerobili nikdy.

Este pozn. materska je "davka" so soc.poistovne, je to nahrada prijmu za dobu kym sa starate o dieta(28 tyzdnov)(nieco ako PN - nahrada prijmu pocas choroby), tim co boli poisteni.

Rodicovsky je socialna "davka" , ktora sa plati zo statneho rozpoctu.

 

Hlavne je dolezite aby sa rodili deti zodpovednym rodicom a hlavne aby matky mohli zostat s detmi dlhsie. v tom veku je to pre deti dolezite, aj pre matky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

V predchadzajucom prispevku som pisal o rodicovskom prispevku. Ja som ten pocin vyzdvihol.Viac menej aj

http://blog.etrend.sk/mihalblog/2009/09/13/lestenie-rozbiteho-zrkadla/

Ten prvok je nesystematicky ,ale dnes dobry, lepsie ako nic. Ale podla mna nic nebude lebo niesu peniaze.

E.T. to navrhla lebo to mali v programe koalicii, vyrovnat sa minimalnej mzde, ale niesu na to peniaze.

Normalne e.T. mala predlzit dobu materskej na pr. 12 mesiacov. Ale na to socialka sa neciti, vraj malo ludi preslo do I.piliera a mozno budu aj prepustat. Tak to hodila na statny rozpocet, teda gelovaneho, aby to financoval, ale ten na to tiez nema, resp. neche dat. Inak dakujem krize ze neprisposobivi sa nebudu mnozit vyssim radom.

http://peniaze.pravda.sk/rodicovsky-prispevok-by-mal-zostat-rovnaky-presadzuje-ministerstvo-financii-19d-/sk-pstat.asp?c=A090914_112000_sk-pstat_p01

 

Inak uz ste zateplili? V Revucej nieje dosial zatepleny ziaden panelak a to minimalne polovica obyvatelov(7 000 obcanov) v nich byva, aj su zimy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

podľa dnes uverejneného prieskumu Focusu preferencie smeru klesajú, pravdepodobne je to spätný kopanec zlého výberu koaličného partnera, prešľapy sns

 

január

46,9

február

43,5

marec

44,7

apríl

45,7

máj

41,6

jún

40,4

august

38,5

september

35,3

 

preferencie

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game, ja by som chcel vediet na kolko su tie vyskumy v sulade s realitou. Ako tie prieskumy su robene. Nieco som si precital v diskusiach, nieco pocul z praxe ako sa to robi. Obvolavaju ti isti znami. Ale vysledky prieskumu co si tu dala len vitam.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Whisky o tom pisal aj blog, aj ked nenapisal co je na tom zle. Na PF mate temu ako by mal vypadat normalny pre nas volebny system - diskusia. Elfant by vam vedel aj dat link, kde sa o niecom podobnom vedu polemiky.

 

http://vasicek.blog.idnes.cz/

 

Tento pan ma nejaky blog na podobnu temu. Zajtra vam ju najdem, ale kludne citajte jeho blogy aspon si obsirite obzory. zajtra vam najdem ten spravny blog.

 

Problem je ze pr. 50 percent a viac ludi bude(resp. rozhoduju) rozhodovat ako sa budu rozdelovat financie. A ti ludia tie financie netvoria. Nie je to chore? Ono v praxi nebudu rozhodovat, mozu rozhodnut len kedy to zanikne, ten co nic netvori moze len drzat hubu, ak vyskakuje, ten co tvori sa presunie a fico zostane s vami.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

hej, objavila som to na zaklade wyskiho blogu, na ktory som nahodou natrafila :lol:

 

napad na volby podla toho, kto kolko financii odvedie do statneho rozpoctu uz rozvadzal aj krivosik tu

 

nepokladam to vobec za dobry napad

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ja som myslel ze mi to potvrdis. pri zdravotnych poisteniach islo o tisice. Sulik dava na trh len 200 Sk - 7 eur. Ale tie 7 eur su realne a to tie politicke strany dostanu. Ale ti nasi cierny su zmalipulovatelni velmi lahko a velmi rychlo. to bolo cele. A ked niekto je len kvoli zdravotnemu poisteniu je schopni platit 1000 preco nie kvoli tomu aby sa dostal do vlady. Prkl. Rozpocet. zdravotnich spolocnosti spolu je 60 miliard(60 percent maju statne). Vlada rozhoduje o 400 miliardach.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Nie som na ziadnej "strane", ale viete mi povedat niaku naozaj pozitivnu vec co vlada spravila?

Musi nieco byt, snad kazda nieco nepokazi a spravi, ale pri tejto ked premyslam tak neviem neviem.

Mam taky pocit ze su za niakym zhorsenim aj bez krizy.

 

Jedine dobre vydim pozicky pre vysokoskolakov co sa vracaju az pri najdeni prace, skoda ze niesu pre dospelych stredoskolakov, tiez maju nemale vydavky,

inak to vydim ako nahradu za to ze teraz aspon tu v BA sa 100 ludi trha o jednu brigadu za 60 na hodinu.

Dalej urcite su zas rozne pozicky, davky, atd.. ktore vlada spravila,

ale co veci co su vidiet?

 

V roku 2011 sa budem hanbit za BA aj KE,

vraj dedinam stavia umele travniky na ihriskoch, to fakt nechapem toto :lol:

dialnice nevedia stavat ani predrazene,

kriza nekriza, az mam pocit ze tam nikto nesedi a len media si robia srandu..

 

Predosla urobila vela hrubych chyb, ale okrem toho hovorili aj jasne plany pokial viem,

a aj ked kriza co je teraz nebola, a ludia si utahovali opasky, co nebolo lachke, tak clovek potom aj realne videl zmenu k lepsiemu. Napr. investicie boli podla mna vdaka globalizacii (teda stahovanie firiem smerom na vychod), minimalne polovica by dosla aj bez reforiem, ale nieco sa spravilo.

 

Tato asi spi.. Raz sa povie daco a za kratky cas to je inak, aj ked je kriza, ale urcite vedia co sa moze udiat a vyuzit to, ale oni len spia ako keby nascval.

Vraj vlada pre chudobu ale pravica pre nu spravila viac..

 

 

Sorry za dlhy prispevok vazne som sa nudil, ale skuste mi odpovedat,

co tak dobreho spravil ze ma taku podporu :)

 

Nieco dobreho musel spravit ze aj napriek problemom maju skoro 40%, ale co?

Dlho rozmyslam ale neviem..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

rozprávať ten pán vie ... vlastne mi občas pripomína niekoho z fórumáckeho života ... kopenie slov a zmena výrokov podľa toho čo práve treba povedať či nepovedať : )

 

narozprával toho hromady, kategorické výroky, a hromady navŕšených slov, kopy, stohy, stodoly slov, ktoré hovoria večné pravdy a výroky raz a navždy až kým sa nezmenia na iný výrok a prekrúcanie histórie a rad servilných historikov a tretinu národa ktorý to ešte zvláda ... jánošík náš vzor

 

niekto si dal prácu Potvrdené výroky

 

 

 

* Stále platí môj výrok, že najlepší prístup k Mečiarovi je neveriť mu...

 

(november 2001)

 

* Je veľmi nebezpečné stretávať sa s pánom Mečiarom, pretože on potom interpretuje stretnutia po svojom...

 

(apríl 2002)

 

 

* sme mali 1 200 rokov späť nejaký útvar, ktorý bol porovnateľný s čímkoľvek na svete a v iných štátoch vtedy ešte nebolo nič - možno tam chodili iba nejaké zvieratá a ešte tam neboli nijaké štátne útvary.

 

(Slovenský rozhlas, január 2007)

 

* Bol to prvý kráľ Starých Slovákov.

 

O Svätoplukovi (Slovenský rozhlas, január 2007)

 

* 26. januára sa narodil Juraj Jánošík, veľký vzor mojej vlády.

 

(oslavy výročia samostatnosti SR v Martine, január 2008)

 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

keď otvorí pusu, pribudne perla do zbierky.

 

„ Pokiaľ budem premiérom, nebudem súhlasiť s umiestnením žiadnych prvkov protiraketovej obrany v Slovenskej Republike. "

postoj rovného chlapa ...

 

Fico počas štvrtkovej tlačovej konferencie s generálnym tajomník Severoatlantickej aliancie Andersom Foghom Rasmussenom vyhlásil, že pokiaľ bude premiérom, nebude súhlasiť s umiestnením žiadnych prvkov protiraketovej obrany v Slovenskej republike.

 

Šéf NATO dnes tvrdil, že vyhlásenie si interpretuje len ako prehlásenie v hypotetickej rovine. Slovensko podľa neho nikto o nič také ani nežiadal.

 

faux pas v priamom prenose

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

K tomu prvemu vyroku som hladal pointu, ale napadlo ma len jedno, ze ked nebude premierom, da sa cakat zmena toho "konzistentneho" postoja :lol: A uprimne, je naozaj trapne, ked nieco ine tvrdi predseda vlady, nieco ine minister obrany a prezident. Pre partnerov v NATO sa stavame len smiesnym priveskom, ked vitame protiraketovy dazdnik a premier zaroven nesuhlasi s jeho umietnenim na nasom uzemi, na co sa ho mimochodom nikto nepytal. O tom, ze obavy z vychodu su postavene na ruskej fabulacii je zbytocne pisat, lebo tomu neveria ani Rusi sami. Putin s Medvedevom sa musia uskrnat, akeho agilneho a sprosteho apartcika maju na Slovensku...

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Nové výrazy v slovenčine

 

„mystiFicovať“

predstaviť volebný program občanom

 

„mumiFicovať“

zachovať posledné zvyšky Leninových myšlienok na Slovensku

 

„gloriFicovať“

informovať o nielen ekonomických úspechoch vlády

 

„spaciFicovať“

aplikovať stratégiu politiky vlády voči opozícii a médiam

 

„veriFicovať“

spätne nejako potvrdiť pravdivosť premiérových slov, myšlienok a vízií

 

„plynoFicovať“

neustále otvárať kohútik na kauze SPP

 

„elektriFicovať“

dostať pod svoj vplyv osadenstvo Elektry

 

„špeciFicovať“

uviesť, kto kráča správnym Smerom

 

„klasiFicovať“

rozdeliť médiá na zlé a ešte horšie

 

„kodiFicovať“

uzákoniť právo premiéra na primeranú odpoveď

 

„autentiFicovaný“

stav po použití správneho vstupného hesla

príklady správnych hesiel:

"Smerom k ľuďom okrem ľudí z Pezinka a Poltára!"

"Preč s úspešnými ekonomickými reformami!"

"Druhý pilier nevýhodný!"

 

„proFíci“

úspešní účastníci výberových konaní nielen PPP

 

„Science Ficion“

podpora vedy a vzdelávania na Slovensku

 

„filozoFický“

v súlade marxisticko-leninistickým učením

 

„magniFicat“

mediálne prezentovanie spolupráce ľavice s cirkvami

 

„preFícanosť“

umná a efektívna propaganda premiéra

 

„rozFickať“

zvyšovať výdavky v štátnom rozpočte

 

„oFiciálne“

ústami Glendovej

 

„graFické rozlíšenie“

mediálne šírenie propagandy, že z grafov sa nenajeme

 

„Ficus“

obľúbená izbová rastlina pre cca. 40% populácie

 

„oFiciér“

šéf rezortu obrany navrhnutý premiérom

 

„deFicit“

aby bolo z čoho prerozdeľovať

 

„konFickácia“

aby bolo na čom stavať diaľnice

 

„signiFicantný“

dôležitý pre sponzorov, ktorí kráčajú správnym smerom

 

„nainFicovať“

nakaziť sociálnou demagógiou

 

„vaša magniFicencia“

docent práva ľavicovým premiérom

 

„demograFický problém“

nárast vzdelanosti a informovanosti obyvateľstva

  • Pridať bod 3
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...

http://aktualne.centrum.sk/ekonomika/slovensko-a-ekonomika/clanek.phtml?id=1199600

 

revucky socialny podnik samozrejme tiez dostal po prstoch trochu a musi zaujimavu sumicku vratit. Ale to sa nestane, lebo prostriedky uz boli preinvestovane.

 

Prácu aj základy odborného vzdelania získavajú dlhodobo nezamestnané rakúšanky v sociálno-ekonomickom podniku Merit, v centre Viedne. V priemere tam pracujú pol roka a potom si aj za pomoci sociálneho podniku niektoré nájdu trvalé zamestnanie. Vlani sa na trhu práce umiestnilo takmer 30 percent dlhodobo nezamestnaných žien.

vcera som nechapal tu reportaz na STV. preco nas informuju o rak. soc.podniku, na zaver sa tam povyskiera aj E.T.

 

http://www.stv.sk/videoarchiv/

 

Ked uz som pri "praci" redaktorov STV.

 

http://spw.blog.sme.sk/c/216051/TV-Joj-a-STV-divakom-o-myte-ci-vybusnine-vsetko-nepovedali.html

 

Som zvedavy ci nas budu informovat aj o praci v slov. soc.podnikoch.

 

Nedavno davali dokument o soc. podniku z francuzska. Chlapik resocializoval nezamestnatelnych ludi. Za dvadsat rokov co funguju uz opravili okolo 100 hradov, zamkov, ci domov. Zrucanin alebo velmi znicenych casti miest ci dedin. Ak sa chlapik osvedcil dostal odporucanie od neho pre noveho zamestnavatela. Hlavne sa ti ludia ziskali pracovne navyky.

Ale robili cinnosti, ktore by za nich nikto nikdy neurobil. A mnohe budovy by uz neboli opravitelne.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Reportéri doplatili na Arvik

Na sociálny podnik v Bardejove chceli ako prví upozorniť Reportéri STV. Riaditeľ Štefan Nižňanský ich stopol, reportérka teraz môže prísť o prácu.

 

BRATISLAVA. Sporná reportáž o sociálnom podniku Arvik pri Bardejove priniesla relácii Reportéri samé problémy. Teraz, keď sa ukázalo, že STV upozornila na neefektívne používanie eurofondov, Reportéri sa pochvaly či ospravedlnenia od vedenia STV zrejme nedočkajú.

 

Televízia vyhýbavo hovorí, že témy celospoločenského charakteru budú mať naďalej miesto vo vysielaní STV a v Reportéroch, napísal hovorca STV Peter Susko.

 

V októbri minulého roka generálny riaditeľ verejnoprávnej STV Štefan Nižňanský zastavil hotovú reláciu Reportérov, ktorej súčasťou bola aj sporná reportáž o Arviku. Odvysielal ju až o dva týždne s vlastným príhovorom. Hneď na to disciplinárne potrestal autorku reportáže Martinu Kubániovú. Reportérke navyše v piatok končí stará pracovná zmluva a stále nevie, či jej ju televízia predĺži. Susko to oznámi až zajtra.

 

Nižňanský adresoval Reportérom výčitky z bulvárnosti a neprofesionálnosti. STV avizovala odklon od investigatívnosti k občianskym témam, ktoré akútne trápia divákov.

 

 

 

Čítajte viac: http://ekonomika.sme.sk/c/5190545/prvy-tomanovej-socialny-podnik-skoncil.html#ixzz0cWVKQYUL

 

Reporterom co si robia robili svoju pracu dakujem, aj ked im to moze byt mozno prt platne..

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

http://nazory.pravda.sk/aj-smer-ma-svoju-pozemkovu-zlodejinu-dw0-/sk-nkom.asp?c=A100121_085352_sk-nkom_p23

 

Som zvedavy na januarove preferencie politickych stran.

Nechce sa mi verit, ze tito zlodeji mozu vladnut nadalej.

 

Predchvilou tu bol "kamionista" na avii o ktorom som pisal v teme myto. zrejme kvoli mytu neskonci, ale skonci, ze nema co a komu vozit. Jeho odberatelia zatial nerobia.

 

http://hnonline.sk/ekonomika/c1-40088460-socialna-bomba-tika-v-trebisove

 

http://www.uprevuca.sk/zamestannost/trh_prace

 

V tej tabulke su neaktualne cisla, sukromne firmy uz zamestnavaju asi o 30 - 40% ludi menej. maju 7200 ci viac uchadzacov o zamestnanie. to je des.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov