Skočiť na obsah

Cat Eye

Odporúčané príspevky

som velmi kreatívny človek, robím z toho ,čo mám....Za dymovnice na krta chceli 7€ a net povedal, že to moc nepomohlo mnohým luďom.

A tak som premýšľal, čo by som nechcel ňuchať. Volba padla na Dymogam, ale ten sa už nevyrába. Potom na napadol ten acylpyrín, lebo keď letujem, a niečo nedrží, tak ak nechytí cín po acylpyríne, tak už nepomôže nič.Akurát sa treba nadýchnuť...alebo skapať :zubiska: od agresívneho smradu.

Najhoršie bolo zohnať staré celuloidové pravítko, tie dnešné celuloidy už nie sú to ,čo za Franz Jozefa.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Kazdy pestuje coho bavi..Prednedavnom,ked bola uroda uz neviem kolko som svokrovi prispel na dan, ale viem , ze som mal dostat 20 litrov. Ale jeho dcery sa spytam ze kde to je(stavim sa ze povie , ze som to vypil). Ked mam chut a idem do baru same len tie sladkosti a hluposti. nedavno som to onuchal na dalsi den aj dal jeden,ale to sa neda.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

tým by som si tiež nebol celkom istý. všimol som si že pekných Vrbovaniek sa tam urodilo vcelku dosť,

To sa nerata, peknych Sloveniek su mraky. Rastu všade ako burina. Ani starať sa o ne netreba. :)
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

O také sa práve že treba velmi dobre starať, a nešetriť ani postrekmi.

 

v tom je práve výhoda ženy že narozdiel od záhrady dokáže chemické prípravky na seba aplikovať aj sama :zubiska:

vau ... ešte stále záhradkárčite, páni ? :D ;)

 

že váhaš, teraz to teprve chytá grády :thumbsup:
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

dnes som pozbieral tabakové listy z tých pár nahodne vyrastených rastlín a práve som sa dočítal, že som ich pozbieral v tom najlepšom čase.... a ešte, že si mám objednať inú odrodu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

nuž gejm, čo sa úrody týka najlepšie sa tento rok darí burine :zubiska:

ovocné stromy zarodili tiež slušne: marhulí bolo dosť, nektariniek poslabšie, aktuálne sa napchávame broskyňami, slivky majú konáre ovisnuté až po zem, a jablone majú tiež pekne nahodené :thumbsup: priebežne robím fotky, možno z nich potom spravím galérku.

 

a v prípade že ešte stále platí príslovie "čím sprostejší gazda tým väčšie krumple" tak som na tom s IQ asi dosť blede :lol: :lol:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

game: snažil som sa pestovať tabak viržínsky (nicotiana tabacum), ale dočítal som sa, že u nás bude lepšie prosperovať tabák sedliacky (nicotiana rustica). tých pár listov je z viržínskeho, ktorý si vyrástol kde sa mu zachcelo, keďže tohto roku som ho nesadil. a zbierať sa má práve teraz, tesne pred kvitnutím, keď začínajú žltnúť listy.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

á, tak. budeš si šúľať cigárka na vlastnom stehienku ? či máš na to špéci kubánku, peknú mladú :)

 

neviem, či tu len tak v záhradke niekto pestuje tabak ... na poli ano, v záhradke si tuším prvý tabakový kráľ, o ktorom počujem :)

rustica je vhodná pre toto podnebie ?

 

 

cloveče, tak s tými zemiakmi ... mno.

dokonca aj s tekvicou a uhorkami a rajčinami sme pred pár rokmi na tom boli podobne, mali sme požičanú záhradu traja takí ... nadšení záhradkári, a ejhle ... prvé, čo sme sa od susedov dozvedeli, že s tým naším IQ nebude všetko v poriadku ... mástski gazdovia na nás kukali krivým okom ... my už sme to vzdali, nie je času, druhý to vzdal tiež, tretí zostal ... a ! to sú veci : navrhli ho miestni záhradkári za tajomníka svojho zväzu ! :D

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

pri mojej spotrebe asi prejdem na to veľkoplošné pestovanie... na stehienku e-ee :urcitenie: , na cigary treba tri druhy tabaku. ja len tak poskromne - kombajn a vážky, prípadne plnička a dutinky.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

moje balkonove paradajky zakvitli, game mi davala instrukcie, co s tym, vyhnali male bodkovane plody, tie male gulicky rastu ako z vody, su sice este zelene, ale do vianoc budu ako na koni... :) papriky zo semiacok som odtrepala k nasim, ti ich strcili do sklennika a uz im aj odkvitli, narastli take male zelene papriky, ktore este musia scerveniet a narast... papriky semiackove, co zostali s "mamickou", tak este nekvitnu, pretekaju sa v raste do vysky, asi chcu zostat, sa im s mamickou paci... :wub:

 

a inak, vo velkej zahrade - dolamane haluze na broskyni, tolko bolo plodov, kvantum sliviek, koberec z maty, salvie, tymianu a medovky, narastene fazule, zeler, cukiny, patizony, dokonca aj figa ma plody, hrozno prvotriednej kvality, bez chorob, plesni a inych bestii, sladke ako cukrik, paradajky ako kone, ten amater z televiznych novin, co sa chvastal 800 gr paradajkou by zbledol zavistou u nas v zahrade..

lepsie ako u alarma a mna to mala uz iba betty bardova...

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

no, u nas fazulka slabo, tekvice len kvitnu a nic... ribezle, maliny tak aby sa nepovedalo, bolo trochu na lekvar, akurat dozrievaju cernice

slivky uz pomaly koncia... v nedelu som kosil ako blazon, aby sa dali zbierat padajuce jablka a hrusky

hrozno sa ukazuje celkom dobre, ak ho v septembri neskosi nejaka pliaga

tak cistim pivnice a chystam sudy

neviete o zdroji lacneho cukru ???

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov