Skočiť na obsah

Problémy s dohraním kampane Aftermath


Sniper

Odporúčané príspevky

Tu píšte vaše problémy, s ktorými ste sa stretli počas hrania kampane. Niekoľko problémov mi bolo reportovaných, tak bude vhodné ak všetko bude na jednom mieste.

 

  • nezabudnite napísať názov misie s ktorou ste mali problémy
  • presne popíšte váš problém
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Odpovedí 4
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

  • Sniper

    3

  • Helos

    2

Najaktívnejšie dni

Top prispievatelia v tejto téme

Caves ludia takze hral som aftermatch a vyskytlo sa v niektorych misiach par problemov, ako napriklad ked teranske kruizery jednoducho neskocili do HP ked boli pri jump pointe ale tocili sa tam ako blazni:) To sa ale da vyriesit bud castym skusanim tejto misie alebo ju mozete trochu postrcit narazom:)

Pri misii Eve of destruktion part 2 sa to ale nejako vyriesit neda... Ulohy su znicit stanicu a aj kruizer HOL Ked ale pridete do misie zistite ze ziadna stanica sa v tom sisteme nenachadza a namiesto nej je len obycajna stihacka. No v pohode znicite stihacku a napise vam ze ste uspesne znicili stanicu:) Potom splnite aj sekundarnu ulohu a napise vam ze stlacte alt+j. Tym ukoncite misiu. Tam vam gratuluju k jej uspesnemu ukonceniu a ked si pozriete hodnotenie velenie nema ziadne vyhrady. Ked ale stlacite dalej aby ste mohli v hre pokracovat tak to nie je mozne s odovodnenim ze v poslednej misii neuspeli.

Nevie niekto ako to prejst?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Máš všetko úplne popletené, v misii Eve of Destruction - part 2 musíš eskortovať GTC Ravage, stanicu musíš zničiť v misii Revenge Tour ak sa dobre pamätám :lol: Viem, že tam bol problém s názvom stanice, technická chyba, ale v najnovšej verzii Aftermath by to malo byť fixnuté.

 

napriklad ked teranske kruizery jednoducho neskocili do HP ked boli pri jump pointe ale tocili sa tam ako blazni:) To sa ale da vyriesit bud castym skusanim tejto misie alebo ju mozete trochu postrcit narazom:)

Nenapísal si názov misie, takto to ťažko odhadnem.

 

Re-downloadni si Aftermath znovu, starú verziu odinštaluj a nainštaluj si novú, popis chýb poukazuje na to, že máš zrejme starú verziu kampane.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

njn fakt som napisal zly nazov misie:) Ale to nevadi lebo si si dobre pamatal misiu, kde treba tu stanicu znicit.

A nevies este kde je ta novsia verzia aftermatch? Tu verziu co tu mate na tychto stranka tak ta je nova?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ano, stiahni si ju odtiaľto, je to aktuálna verzia a nemala by mať žiadne chyby.

 

Okrem toho sa presvedč či v adresári Data okrem zložky Mission nemáš žiadne iné zložky. Najmä ak tam máš tables tak to zmaž.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Sniper zmenil názov na Problémy s dohraním kampane Aftermath

×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov