Skočiť na obsah

Kam kráča slovenský hokej


Sniper

Odporúčané príspevky

Ono to nie je bez priciny.

 

1. Nerozumiem, o akom cakani to rozpravas? Cakanie na co? Ved Nemecek davno vyhlasoval presne toto, ze ten kongres v juni zvola a ze budu volby. Ved im to ponukol pred polrokom a Handzus to zmietol zo stola. Aj s tym, ze ked ten kongres nebude, tak odstupi. Ved to mali na papieri v tej dohode, stacilo to podpisat. Miso to neurobil. A teraz urobil co? Teraz len Handzus dal na papier to iste, to co mu Nemecek uz davno ponukol a dal mu to podpisat. Tak ake cakanie? Aky ma toto zmysel? Ved to nema ziadnu logiku, taka ponuka na stole uz bola. Vtedy ju nechcel, preco teraz hej?

Chlapec zistil ze mu na to kolegovia seru a odchadzali z toho "klubu".

 

2. ked sa bojuje za nejaku vec a strajkujem, tak viem zaco to robim, viem to pomenovat. Ja neviem doteraz kvoli comu strajkuju. Ze chcu posunut slovensky hokej. Ok, fajn. Co ale chcu zmenit a kam ten hokej posunut? Akym sposobom, aku ma koncepciu? Ako posuva slovensky hokej to ze nechcu hrat, napriek tomu ze vcera vykrikoval ako oni radi reprezentuju? Nikto sa doteraz nevyjadril. Ze bojuju proti nedemokratickym volbam, ok v poriadku. Co ale na nich bolo nedemokraticke a ako si predstavuje nove volby? Doteraz ludom podrobne nevysvetlil.

Ja sa za Handzusa kludne postavim. Len neviem preco to mam urobit. Nedal mi ziadne argumenty. Nejake vagne vykriky o tom aky je sucasne vedenie Satan mi nestaci. Aku ponuka alternativu?

A ked uz aj nezmyselne strajkujem, budis. Tak si ale predsa za svojim stojim a neustupim. Preco to zrazu ukoncil? Zas bez vysvetlenia. To co teraz urobil predsa nebol ziaden ustretovy krok, tak ako sa nam snazia nabulikat. Ved vedel ze mu ten zdrap Nemecek urcite podpise kedze to bol jeho napad.

Chlapcovi to asi prerastlo cez hlavu, na zvaz to nezabralo, akurat rozhadal niektorych hracov. Uz nevedel co s tym, tak sa toho takto elegantne zbavil.

 

3. vcera sa bil do prs ako on rad a s hrdostou reprezentuje. Tak preco nehra, ale strajkuje a preco odmietol MS ked ho Vujtek volal? Ok, na to ma pravo, to mu neberiem, mozno sa necitil. Ale naco potom trepal tie nezmysly ako on uz na tu medzinarodnu scenu nema? A o "2 dni" nato sa vyjadril ze poveril agenta nech mu hlada klub v NHL. Na MS nema, ale na NHL ano? Ale no tak!? :-)

 

Ja som mal Handzusa ako hokejistu rad. A aj v roznych rozhovoroch mi vzdy pripadal ako inteligentny clovek. Ale po tejto celej komedii u mna poriadne klesol.

 

Ked si mysli ze je vedenie zvazu zle, a vie to robit lepsie, tak nech sa to snazi zmenit. S tym nemam ziaden problem. Ale musi to mat hlavu a patu a nerurobit z toho taku frasku aku urobil. Co si myslel ze sa SZLH poserie, ked oni nebudu hrat? Nechcu oni, hraju mladi. Z pohladu zvazu vyriesena vec. Bolo jasne odzaciatku ze toto nemoze fungovat.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

ono sa ale par veci, odvtedy co to prepuklo, zmenilo

- alternativa bol Lintner; mal nejaky program, nejaku viziu

- lenze Lintner uz funkciu ma a osobne pochybujem, ci sa bude hrnut na inu, zvlast ak rozbehol nejake veci, ktore nebude chciet opustit (ledaze by bol az taky velky narcis, ako sa niekedy javi :D )

- nechce sa mi hladat spaetne, kolkoze hracov ten bojkot podpisalo (par desiatok - 40 ? 70 ?); cukli sa asi piati - to nehra rolu

- pravdu povediac, mnoho z tych bojkotujucich hracov repre nepotrebuje; ti uz maju svoj zenit za sebou, kluby s dobrym platom si zozenu aj bez reprezentacie; a keby aj nie, ak nie su hlupi, maju zarobene do dochodku

- z tohto pohladu nevidim ziadny vplyv na obnovu reprezentacie; Ciger by to musel urobit tak ci tak

 

takze naozaj uz nemali na co cakat

jedine, o com pochybujem je to, ci sa naozaj nieco zmeni, skor mam obavu, ze nic

ak nebude kandidovat Lintner, tak skupina okolo neho asi nebude mat koho postavit do novych volieb

a keby aj, mam vazne pochybnosti, ze to bude stacit na odstranenie vplyvu Sirokeho na slovensky hokej

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

- pravdu povediac, mnoho z tych bojkotujucich hracov repre nepotrebuje; ti uz maju svoj zenit za sebou, kluby s dobrym platom si zozenu aj bez reprezentacie; a keby aj nie, ak nie su hlupi, maju zarobene do dochodku

- z tohto pohladu nevidim ziadny vplyv na obnovu reprezentacie; Ciger by to musel urobit tak ci tak

No ale veď prave. Ak plati čo pišeš, o to viac nelogickejši a zbytočny ten štrajk je. Ak nechcu reprezentovať, nech to povedia priamo, nechcem a bodka. Načo sa vyhovarať na nejaky štrajk? A keď ide Ciger prebudovavať mužstvo, štrajk nema absolutne žiadnu vahu a nikoho nemusi zaujimať. Tak či tak budu hrať ini hrači. Aky to ma potom vyznam?

 

A Lintner ďalši pripad. Dušoval sa ako on bude bojovať, ako sa on nevzda a keď mu ponukli koryto, zavrelo mu to usta. O to nejde, nech tam je. A možno aj robi dobre veci, lepšie ako boli. Ale prečo je taky pokrytec?

 

A o tom čakani stale netušim ako mam tomu rozumieť. "Už nemaju načo čakať". A doteraz čakali načo? Ake veci sa zmenili? Veď sa odvtedy čo im tu dohodu Nemeček predostrel, nezmenilo vôbec nič čo by ich malo presvedčiť o tom aby sa vzdali. Lintner už bol vtedy vo funkcii. Stretli sa 1. oktobra, odvtedy to mali na stole. Handzuš ale povedal že to nepodpiše. Čo ho teda tak zrazu nahle prinutilo zmeniť nazor? Vtedy im to dobre nebolo a zrazu ano? Prečo?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Neviem, ake garancie? Ved to bolo rovnako na papieri ako teraz. Stacilo tam len supnut podpisy, tak ako teraz. Ziaden rozdiel.

Plus, ani nejdem hovorit o tom ze ziadaju demokraticke volby, pricom oni sami si nedemokraticky diktuju podmienky.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

no a už:

 

a môžeme začať analyzovať slovenský hokej, na ktorého dorast 15 - 20 rokov všetci kompetentní kašľali zvysoka, si mysleli, že on dorastie sám.

vlastne sa mi ani nechce. banda darmožráčov v kanceláriách.

 

tak teda dnes TV Markíza,  mimoriadna diskusná relácia Cíger vs Kohút....

 

 

Tréner slovenských hokejistov Zdeno Cíger nemá do budúcna podporu zväzu a vyjadrenia prezidenta SZĽH Martina Kohúta vníma ako podraz. Šéf slovenského hokeja kritiku odmieta a  tvrdí, že jeho postup bol úplne v poriadku.

V stredu 24. 5. o 20:20 Markíza odvysiela mimoriadnu reláciu s Michalom Kovačičom a jeho hosťami - šéf slovenského hokeja Martin Kohút a tréner reprezentácie Zdeno Cíger.

http://www.markiza.sk/neprehliadnite/1870831_markiza-odvysiela-mimoriadnu-debatu-ciger-vs-kohut

zelené stoly s skrátka prišróbované aj s majiteľmi stoličiek. zrejme.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Ten Kohut by mal isť oplodňovať sliepky a nie šefovať hokeju. Cigera teda vôbec nemusim, ale zlaty to človek oproti tomu dementovi.

 

Toto ma byť ta lepšia cesta v slovenskom hokeji o ktorej hovorili bojkotnici? Ja som vyššie pisal, že toto bude pruser. Teraz sa to všetko ukazuje.

 

Inak bavia ma ti všelijaki odbornici, ktori sa teraz vyjadruju k našmu umiestneniu na MS. Ako sme zaspali dobu, ako nemame talenty atd. Ti isti "odbornici" mesiac predtym počas MS 18, ktore boli u nas svorne ospevovali našu osemnastku, ake užasne talenty mame a aku skvelu generaciu sme vychovali. :D

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Preco sa mi nechce debatovat ani o politike ani o hokeji.  Je presne rayenov prispevok. Nas vrcholovy sport ma zaujima, sledujem to a to ca dlhodobo deje v hokeji je mi luto. Ja osobne mam podla mna usilovneho syna a trenujem ho vo futbale. A niekedy to je aj balzam na dusu.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 rokom...

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/v-miskovci-vycinali-zvolenski-chuligani-musela-zasiahnut-policia/84550/diskusia#pid3128249

 

Som rad ,ze nehrame so Zvolenom.  Nevedia hrat futbal ani hokej ani sa ferovo bit. Hanba.

 

Boli to mozno  Dvadsiati trotli - vedia ktori to boli. A ti uz na ziadnom stadione nebudu. A potom sa nebude pisat o Zvolene. Ale o Zvolene co to vyriesil ako mal.

 

------------

Keby to spravili Revucania.  Ja by som tiez nebol rad a ako by som chcel aby sa to vyriesilo? Polroka v base.  Ja cez madarsko chodim aj rumunsko aj chorvatsko - to len vo Zvolene je dvadsat debilov a onich policia nevie?  Alebo verejnost? PNG? Spravim anti PNG a budu mat kazdy tyzden taku bitku ,ze nebubdu vediet ani co je P.  Prije bany smeracky Zvolen.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

takže ak to zhrniem, slovenský hokej mieri rovno do pr-ele. :( nech už je tam ten, či onen, lepšie nebude. Aspoň nie v najbližšej dobe. Tak sa nič nestane, ekd to vôbec pozerať nebudem, aspoň ma z toho neklepne.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes som pozeral halali. Mali kongres o prebierkovom spravovani lesa - ten najpripominajucejsi prales - ale kde sa aj tazi. Vyberes strom - odnesies ho konom. Ziadne cesty,holoruby,chemikalie.   Ale vraj to nejde ekonomicky. Chceli by nejake prispevky od statu. Ved OK lud chce mat pekne lesy - nech zaplati - nic nieje zadarmo. Asi len vlaky a obedy. Tam ze by potrebovali tie kone a vodicov toho kona.

 

Hokej. To je asi mrtvy sport. Niesu a nebudu na to deti a rodicia. Je to drahe a neperspektivne. Neviem ako dnes -  ale synovec ked to hral na Slovensku a syn co hra futbal - to sa neda porovnat. Synovec hra tretiu svedsku ligu. Syn a bude makat ako on druhu si moze zahrat mozno viac.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  1. Naším úkolem je poctivě pracovat a vychovávat hráče daleko tvrději. Aby to pro ně nebylo jen o tom dostat se na nějakou úroveň a tím se uspokojit. Ale aby na sobě dál tvrdě pracovali, vytvářeli mezi sebou konkurenci. Nechci nikoho urazit, ale starší hráči jsou u nás pořád nejlepší. Chtěl bych, aby se mladí hráči snažili víc.

    Mrzí vás taková situace?

    Štve mě to. Protože mladým to takhle stačí a to je ten problém. Je to málo. My na ně musíme tlačit, jestli chceme jít dál a stačit na ostatní. Když vidím Rusy nebo Švédy, kolik mají hráčů a co si můžou dovolit... Musíme se vrátit k českému hokeji, k práci. Vybrat ty, kteří to vydrží a budou ochotní dřít za národní tým. Když hráč ani tím hokejovým uměním neroste, měl by se to snažit vykompenzovat aspoň kondicí, snahou. To nám, myslím si, začíná chybět.

    Zdroj: https://hokej.idnes.cz/milos-riha-nominace-karjala-cup-narodni-tym-reprezentace-jiri-novotny-hokej-1vj-/reprezentace.aspx?c=A181030_142231_reprezentace_zele

Preto by som dieta nedal na hokej(v Revucej sa ani hokej nehra - netrenuje - anisito neviem predstavit, su rodicia co vozia ,ci vozili deti na hokej do PP a KE, chalan co hrava asi za PP ,byva u rodiny spoluhraca - to iste ako synovec vo svedsku). Nema skym,ale hlavne proti komu hrat.  Byt tvrdy? Coto je? Byt tvrdy v dukle ked nemas sancu hrat s niekym konurencieschopnym? Teda mala zakladna a velmi slaba praca s detmi. 

 

Vo futbale -je to podobne.  Ale tych druzstiev je viac. Aj deti. V sobotu si snami chcu zahrat 05,06 z Roznavi. Na velke ihrisko. Myslim,ze by isto snimi mali hrat a ich daju. 

 

Sutaz mladsich ziakov hraju -hraci narodeni 06 - to su siedmaci a siestaci. 05 su osmaci a siedmaci. Syn je piatak. Nemam problem ze piatak bude hrat proti osmakovi. Lebo ak je hrac sikovny - mat stym problem mat nebude. Resp. ak super tam nema dostatocne sikovneho hraca.

 

Vzdy taketo zapasy vyjdu a zahraju horsie ty starsi.  Jedno na tom futbale je - som nevidel nikoho niekoho zamerne kopnut. A tuto jesen . co som bol na zapasoch ,rozhodca odpiskal menej faulov ako bolo zapasou.  Teda pol faulu na zapas. Posledny mal faul syn. Dobry - snazil sa zobrat loptu ,len mu to uplne nevyslo. 

 

-----------

Zo synovej skoly chalani vyhrali,vlastne boli druhi ale pre mna su vitazi --

https://revuca.dnes24.sk/mladi-revucania-sa-paradne-predviedli-na-majstrovstvach-slovenska-vybojovali-striebro-313249

tvrdo driet.. Oni vedia coto je. Beh tvrdo odreli ale vedia vsetici traja co znamena tvrdo.

 

Nemyslim na treningu(trening asi ani nikdy nemali, boli tie okresne a krajske kola) ale v zivote.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Som si cital tuto temu - whisky a lolisha napisali nieco rozumne(na druhej strane,na prvej blbosti). Ze treba sa venovat mladezi.

 

Vcera som si pozrel cast zapasu nasich s finskom prehrali 0:jedenast. Ja som to pozeral v cistom case presne asi hodina osem minut este dvanast minut.

 

Teda dvanast minut zabijete ak si to pozriete.

https://www.youtube.com/watch?v=heztf8QCCH4&feature=youtu.be

 

To uz niesu deti - tieto uz narok budu hrat na MSJ dvadsatrocnych.

 

Dlho v Acku nebudeme. Stvrtfinale je scifi a medajle.  :zubiska:

 

Zalozili temu pred desiatimi rokmi. Fanusikovia slepi. Ak by sa aj dnes zacalo nieco lepsit,tak vysledky budu o patnast rokov. Co nebudu,lebo ziadne zlepsenia nevidim.

 

O desat rokov sa uz hokej na Slovensku mozno nebude hrat. Nebude mat kto. Kde a preco.

A podla mna to ani nema zmysel.  

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...

Ja mam rad hokej ako aj ine sporty.

 

Hokej na Slovensku - je len jeden tunel. 

 

2009-10 4.png HC Slovan Bratislava U18 Slovakia U18 27 2 3 5 37 9 |               2010-11 4.png HC Slovan Bratislava U18 Slovakia U18 11 1 4 5 12 5 | Playoffs 7 0 4 4 10     4.png HC Slovan Bratislava U20 Slovakia U20 33 1 11 12 22 18 | Playoffs 4 0 0 0 2 -1   4.png HK Orange 20 Slovakia 5 0 0 0 0 0 |                 31.png Slovakia U18 WJC-18 6 0 0 0 2 -1 |               2011-12 4.png HC Slovan Bratislava U20 Slovakia U20 13 0 7 7 16   | Playoffs 1 0 0 0 0 0   4.png HC Slovan Bratislava Slovakia 7 0 1 1 0 2 | Playoffs 3 0 0 0 0 1   4.png HK Orange 20 Slovakia2 12 1 2 3 4 -2 |                 4.png HK Orange 20 Slovakia 10 0 3 3 0 -7 |                 31.png Slovakia U18 WJC-18 D1A 5 0 2 2 4 6 |                 31.png Slovakia U18 (all) International-Jr 5 0 1 1 6   |               2012-13 4.png HC Slovan Bratislava U20 Slovakia U20 4 0 2 2 0 1 | Playoffs 12 1 5 6 4 9   4.png HC Slovan Bratislava KHL 2 0 0 0 0 -1 | Playoffs 0 0 0 0 0 0   4.png Team Slovakia U20 Slovakia 11 1 1 2 0 -2 |                 31.png Slovakia U20 WJC-20 2 0 0 0 0 0 |               2013-14 4.png HK 36 Skalica Slovakia 6 0 0 0 4 2 |                 4.png Team Slovakia U20 Slovakia 16 2 3 5 4 -11 |                 31.png Slovakia U20 WJC-20 5 0 0 0 6 -1 |                 31.png Slovakia U20 (all) International-Jr 8 3 3 6 2   |               2014-15 4.png HC Slovan Bratislava KHL 22 0 1 1 2 -3 |                 4.png HC Banska Bystrica  Slovakia 16 1 6 7 2 6 |               2015-16 4.png HC Slovan Bratislava KHL 36 1 2 3 18 -2 |                 31.png Slovakia (all) International 2 0 0 0 0 1 |               2016-17 4.png HC Slovan Bratislava KHL 21 2 1 3 14 -13 |                 4.png HC Banska Bystrica Slovakia 14 0 1 1 6 1 |                 4.png HK 32 Liptovsky Mikulas Slovakia 8 0 1 1 14 -6 |                 4.png HK 32 Liptovsky Mikulas Slovakia Q - - - - -   | Qualification 12 1 2 3 4 10 2017-18 4.png MsHK Zilina Slovakia 2 0 0 0 0 0 |                 4.png HK 32 Liptovsky Mikulas Slovakia 16 2 2 4 6 4 |                 8.png AZ Havirov Czech2 20 3 6 9 6 8 | Playoffs 5 0 0 0 2 -5 2018-19 8.png AZ Havirov Czech2 9 1 2 3 6 1 |                 4.png HK Dukla Trencin Slovakia 30 1 5 6 14 4 |                 19.png Ritten/Renon AlpsHL - - - - -   |
 

Tento hrac ako mladik mal zapisy ako majster sveta , inak v slovane su podobny vsetky dietky slovanistickych hracov. Vsetci to dotiahli tam.

 

U nas kluby nevychovavaju hracov aby boli pre nich schopni hrat. Nemaju o to zaujem a maju to v pfici. Preto je slovensky hokej ako je. 

 

Inak vyssie ak je to rozhadzane Patrik Luza.

 

https://ondrejrusnak.blog.sme.sk/c/499739/aka-je-hokejova-20tka.html

 

Syn Dariusa Rusnaka. Diskusia nizsie.

 

Protekčný chlapec sa vyjadruje

,ktorý keby nemal otecka bývalého hokejistu, tak by skončil s hokejom v staršom doraste. Bol to úplne priemerný hráč a jeho kariéra skončila nedávno v druhej francúzskej lige. A on tu ide písať takéto veci. Na jeho mieste by som bol ticho. Ide obhajovať, že Bokroš nadáva hráčom do *****
reaction_16.gif Reagovať | smile02.gif Michal Sukop | mail_new_16.gif | dis_blogico.png
08.01.2019 18:22 | Oznám správcovi | Odkaz
 
Hodnoť:   minus.gif helper.gif h20.gifplus.gif
reaction_on_16.gif  
Dobrý deň, akurát píšem, aby človek sa neoháňal slovami protekcia, či korupcia, len tak, no ale dobre. Ja som sa konkrétne Bokroša nezastával, ale povolania tréner, ktorý nemôže byť atakovaný svojim hráčom do médií. Čo sa týka mojej kariéry nerobím zo seba majstra sveta, ale keď neviete súvislosti nedavajte hodnotenia. Ako junior som vyhral bodovanie celej ligy a práve na v článku spomínaných MS, kedy už v 19 rokoch som mal napríklad mužský titul so Slovanom mi proti USA posunulo jabĺčko v kolene a nasledovali ma 4 operácie kolena v rozhodujúcich rokoch kariéry. Dva a pol roka som nehral ani zápas. Neviem či ste športoval vy niekedy, ale predpokladám že, nie keď toto
reaction_16.gif Reagovať | smile02.gif ondris15 | mail_new_16.gif
08.01.2019 19:07 | Oznám správcovi | Odkaz
 
Hodnoť:   minus.gif helper.gif h80.gifplus.gif
reaction_on_16.gif Ja práveže viem tie súvislosti moc dobre
Ako junior si nikdy nevyhral bodovanie ligy, možno tak dorasteneckej ligy a to si mal 16 rokov, keď už všetci talentovaní hokejisti hrajú minimálne juniorskú ligu. To sa vážne chváliš titulom Slovanom Bratislava, keď si mal bilanciu v tej sezóne 14 zápasov a 0+0? Vieš čo je zaujímavé, že všetky detičky bývalých hráčov Slovana, ktorí dostali šancu v áčku belasých na úkor iných talentovaných hráčov, už dnes nikto z nich nehrá vrcholový hokej. Počnúc Jaškom, Pukalovičom, Dorničom, Pašekom, Bezákom a Tebou. A keď si sa vystrábil s tých ťažkých zranení, prečo si mal potom bilanciu v priemernej slovenskej extralige 153 duelov a 16 gólov? Bol jeden talent v Slovane Július Šinkovič. A vieš prečo nedostal šancu? Lebo jeho otec nebol poradca prezidenta. A ja som hokej hral, preto toto všetko viem.
reaction_16.gif Reagovať | smile02.gif Michal Sukop | mail_new_16.gif | dis_blogico.png
08.01.2019 20:39 | Oznám správcovi | Odkaz
 
Hodnoť:   minus.gif helper.gif h10.gifplus.gif
reaction_on_16.gif  
Michal vidím, že ťa vlastne poznám z videnia. A myslím, že si chodieval na moje zápasy pozerať. Ha tak je dôležité, že vyhral nie? :-) Ďalších 300 hráčov v mojom ročníku boli za mnou . To je jedno, je to minulosť a nepotrebujem si na tom zakladať. To sa musíš ich opýtať prečo sa nepresadili, resp. ich trénerov. My sme skoro všetci menovaný vyrastali odmalička na ulici v jame pri zimáku s tenisovou loptičkou na hokejke. A je pravda, že všetci patrili k najlepším vo svojich ročníkoch. A ku mne čo ti mám na to povedať?? Skús v 20tke nehrať dva a pol roka hokej, z toho rok mať barle, potom sa vráť a povieš mi to sám :-
reaction_16.gif Reagovať | smile02.gif ondris15 | mail_new_16.gif
08.01.2019 23:31 | Oznám správcovi | Odkaz
 
Hodnoť:   minus.gif helper.gif h80.gifplus.gif
reaction_on_16.gif Nikdy som nechodil na Teba pozerať
a všetci boli najlepší vo svojich ročníkoch preto, lebo dostali najviac priestoru.

V trencine a aj inych kluboch je to to iste.

 

 

######kaju nato. Dvadsat rokov. Ja by som ten sort nepodporoval.

 

-------------

Ze nato ######u je dokaz bokros. nenahraditelny.

 

Vlastne kvolicomu to pisem.

 

"Z redakcie sport.sk som dostal informáciu, že boli kontaktovaní Ernestom Bokrošom, ktorý sa vyjadril, že sa 'po dohovore s právnikmi' na spoločnú debatu v relácii Na striedačke nedostaví," napísal Valábik na facebooku v sobotu.

 

https://sport.sme.sk/c/22027116/ernest-bokros-a-boris-valabik-nebudu-spolu-diskutovat.html

 

Co to je za zvaz koho? ######ov.

 

Ja som mal rad hokej. 


Vo futbale ake to je? Napisem o par rokov.

Hokeju a detom sa venuje dvadsat - tridsat klubov na slovensku? Aj to na oko. Maju tie deti vp.

Vo futbale lebo jeto lacnejsi sport - mozno dvestopadesiat.  

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 3 týždňami...

"Dá sa povedať, že hlavným dôvodom všetkych odchodov je umožniť kvalitné predĺženie sezóny hráčom, ktorí majú veľké šance zabojovať o konečnú nomináciu na domáce MS. V tomto smere Slovan plní najmä svoju úlohu a poslanie voči reprezentácii, aj keď sa tým zároveň oslabuje do posledných zápasov klubovej sezóny. V nich však už reálne nebude môcť vylepšiť svoje súčasné postavenie v tabuľke," uzavrel Vajda.

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/89349/slovan-pusti-par-opor-pripad-medvescaku-vsak-nehrozi

 

Podla mna ziaden Slovanista nema narok byt ani zaradeny do pripravy, Myslim aj Luntera s Lamperom.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

na margo Slovana a tychto hracov - tazko povedat, ci trener Orsag aj byvali banskobystricania zrazu zabudli hrat hokej, ci jednoducho nestaci ana uroven KHL, alebo museli svoje ambicie a znalosti podriadit komusi v manazmente Slovana...

situacia ma ako dozivotneho Slovanistu mrzi o to viac :(

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

Detva hra baraz(to je suboj kto ma ist do dalsieho kola - nie baraz - o vypadnutie,jeden z nich moze byt majster, druha dvojica je Budapest -Miskolc - aj znich moze byt jeden majster)  s Novymi Zamkami. Je tam 600 ludi v Novych Zamkoch - cena bola 8 euro.(v Detve viac nebude divakov,cena neviem)   Michalovce hraju PO s Martinom aj vjednom aj druhom meste je tritisic(oni hraju druhu ligu)  divakov ci viac. Nejake PO v III.lige hrali Rimavska Sobota s Levicani, posledny zapas hrali v Detve. 

 

https://druhaliga.hockeyslovakia.sk/sk/article/vysledok-3-finale

 

bolo tam 

1378 divakov polka asi z oboch muzstiev. Hrali to v Detve.

 

Teda ludia sa pridu pozriet na zaujimavy zapas - za normalnu cenu. Vedia prejst aj sto km za svojim muzstvom,podporit a vidiet zaujimavy zapas. Aj dnes.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 9 mesiacmi...

Dnesne zapasy na MS do 20 rokov v Trinci a vo Vitkoviciach.  Videl som zapasy obe nase, obe ceske, Kanadu s USA.  Tak nenormalna rozdielnost v kvalite hracov,je zarazajuca. podla mna to nieje o pocte obyvatelov, ci deti. Resp. pocte deti hej.

 

Ale u nas co hra chalan, co ho otec nedal na basketbal. Ved sa nevie pohybovat na lade. Ako je mozne ze sa dostane do reprezentacie.

 

 

a preco je to tak? ze pocet registrovanych mame tak malo? pretoze kazdy normalny rodic vidi, ze hoci sa aj na hlavu postavi, narazi na bandu skorumpovanych trenerov... zisti si statistiku spred 20 rokov ...Slovensko a Fisnko... a uvidis ten markantny upadok v pocte registrovanych hokejistov....uz vtedy to zacalo...Ty by si dal svoje dieta na hokej, ked vies, ze nemas sancu prerazit upchaty nos korupcie v hokeji? nepomoze ani Nasivin

https://sport.sme.sk/diskusie/dpl/27994373/slovaci-utrpeli-vysoku-porazku-s-finskom.html

 

 

No ja by som na hokej isto nedal dieta. A to som vedel uz davno. Inak v Revucej ani nieje moznost. Alebo to nema vyznam - mozno aj nejake treningy s detmi aj maju. Syn sa kazdy den na klzisko pokorculovat na dve hodiny.

 

Priklad ze v zahranici je 200 slovenskych hracov od 14-20 rokov. Neviem ci to je pravda, mozno je - ale to su skoro dve druzstva z kazdeho rocnika. Toto nevadi? Preco tam idu? 

 

Rusi vyhravaju v prvej tretine 3:0 s Kanadou. My sme sa zachranili. Ale o vypadnutie by si mali zahrat aby to bolo fer my ,cesi a kazachstan. Tie druzstva tam nemaju co robit. Zahraju si Cesi s Kazachstanom. Ale kludne vypadnut mali nasi. Nas zachranil ,len brankar.

 

Dnes si ten hokej Kanadania zapamataju. 

 

Ked bol prvy hraci den sa hralo aj kolo ligy hrali proti sebe Kosice so Slovanom. To sa nedalo porovnat ten hokej. Vtom case hrali USa s Kanadou - bolo mi trapne sa trosku pozriet na ten nas ligovy hokej. Tito dnesni rusi ako hraju  , ako rozhadzuju kanadskych hracov. Bolby som velmi zvedavy ako by to vyzeralo proti Kosiciam ci Slovanom. Podla mna by dostali aspom 10:0. Aj keby nasi hraci mali vtom vymyslenom zapase motivaciu ,ze za vyhru kazdy dostane 100 000 euro, by dostali 10:0.

 

Proste kvalita hracov.

 

Klasicke zrcadlo naseho hokeje. S Ruskem nam pomohlo stesti (spatny pristup Rusu k zapasu atd.). Dnes tam sice mistami stesti taky bylo (presilovka 5 na 3 pro Nemce v 1. tretine), ale realne byli Nemci lepsi.

Snad se svaz nekdy probudi. Hokejova elita nam utika a u nas porad zadna zmena. Radsi diskutujeme o uzavreni extraligy :-)

Nepodporujeme mladez, radsi si starsi pani jedou sve. Korupce jak nic. Vydelat a nashledanou.

https://www.idnes.cz/hokej/reprezentace/martin-has-rozhovor-cesko-nemecko-ms-do-20-let-ostrava-trinec.A191228_184728_reprezentace_zele/diskuse/1

 

 

Toto je z ceskeho fora, co si myslim,ze ich trapi presne to isto ako nas. V nejakych vymyslenych statistikach registrovanych hracov, su cesi treti za Canadou a USA.

 

Uz odniesli prveho kanadana.  A 4:0 v oslabeni.  Ti Kanadania si tento zapas budu pamatat.

 

Ti kanadania vizeraju ako nasi. Sami odseba spadnu, puk im preskoci cez hokejku lahku nahravku. A na zemi je v kuse kanadan(po suboji s rusom).

 

Uz to zacalo byt vyrovnane - rus bol na trestnej a asi az potom ak sa vratil dali 5ti gol.  Ale kanadania su unaveni. Mozno aj rusi si tempo opadne.

 

Je uz6:0 a nema zmysel tu viac pisat.  Si to najdete na nete. Kanada nieje slaba - len prisli na lepsich a ovela viac motivovanejsich. Ja som hokej nikdy nehral, ale proti tim rusom bysom nechcel hrat. Mozno si este na turnaji zahraju a bude to ovela vyrovnanejsie a vyhra Kanada.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Súper bol však z kategórie tých najťažších a obranca Samuel Kňažko to športovo priznal: "Fíni lepšie korčuľovali, boli vo všetkom o triedu lepší. Na takejto úrovni je nesmierne dôležité korčuľovať celých 60 minút. Využili aj presilovky, my nie. Na to sa však nemôžeme vyhovárať, naša disciplína bola hrozná. Možno sme sa nechali uniesť atmosférou, ale pri hre 5 na 5 to však podľa mňa bola vyrovnaná partia. V oslabení nás točili, to je nesmierne ťažké na psychiku aj kondíciu, udržať tempo je potom veľmi ťažké."

https:/www.freespace.sk/tema/3221-kam-kr%C3%A1%C4%8Da-slovensk%C3%BD-hokej/strana-4

 

Ztych piatich najlepsich su fini ti 5ty. este si zahraju so Svedmi 8:0. So svajciarmi to je jedno ako dopadne. To prehraju asi len 3:0 a vo strvtfinale od Usa, Can dostanu 10.

 

Aby hrali proti tak nabudenim rusom ako dnes boli len jednu tretinu to im neprajem - vyhnite sa rusom. Viem ze nieje to v ich rukach a zas ich rusi aj ked podcenia ako cechov. Aj tak vyhraju o 5 golov. Rusi dnes demolovali kanadskych hracov. Kanadan prvu aj cast druhej tretiny len lezal na lade. kanadan bol rad ze skoncil zapas.

 

Proti rusom mozno svedi ci Usa. A mozno nik. Svedov som nevidel. Usa - proti kanade boli vyrovnani, mne sa viac pacili ja hokejistom Usa viac prajem ako Kanade(hraju krajsi hokej a menej zakerny , ci vobec zakernost nevyuzivaju - preto su mi sympaticky) - Proti Rusom ,nech sa poriadne pripravia.

 

Kanade dnesny aj vysledok aj priebeh zapasu milo prajem(oni zakerni su)  a som rad ako to dopadlo. este raz lietali ako handry. Svedi, fini, ci Usa snad zabojujete viac. 

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov