lopata555 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Dukla Trenčín opet raz vyhrala tento raz nad Popradom ....................... Tomík dal 2 góly takže dobrá posila ............... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 dve kolá dokonca, prebieha boj o 6. miesto aby sa išlo do "nadstavbovej časti" s lepšími vyhliadkami.Boj medzi Banskou, Martinom a Trenčínom. Vypadá to vyrovnane.Slovan druhý :lol: s odstupom ako aj pred zvolenom tak aj za Košicami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevo98 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Nasi v pokoji vyhrali v Ziline, navyse s cistym kontom, co sa tak casto nevidi a uz mame 100+ :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Ty koxo ja ani neviem či sa nejaký hokej hráva. Niečo som počul o bojoch o 6. miesto, to sa už nebude hrať play-off klasickým spôsobom, že prvých 8 mužstive postupuje ďalej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted January 24, 2009 Author Share Posted January 24, 2009 nieteraz pôjde nadstavbatuším ako minulý rok nalistuj si minuloročnú tému,keďto už máme takto prehľadne zkategorizované :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Dúfam že Trenčín v Poprade vezme aspoň jeden bod a bude v prvej 6 - stke ............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 No ak ten bod nezískajú, tak to budú mať zrejme dosť ťažké už štvrťfinále play-off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Takže Poprad - Trenčín zatiaľ 2:1 ................. takže Trenčania snažte sa edit ............. Trenčín už vedie 3:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Výnimočne som sledoval hokej, je mi ľúto Martinčanov, minule sme ich vyradili v play-off dnes z nadstavby... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 No trenčania museli mať po prvej tretine pekne stiahnuté riťky :lol:Ale nakoniec to dopadlo dobre, budú zaujimavejšie konfrontácie aspoň. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Kosice - Trencin 5:4, Kosice stratili bod... :lol: V prvej tretine rychlo viest 3:0 a poslednu tretinu prestrielali Trencin Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ospravedlnujem sa neviem o com tu pisete. A neviem kde by to malo patrit. http://hokej.sme.sk/c/4297302/slovan-odmie...hrat-v-khl.html Nemaju stadion, lietadlo, peniaze a hlavne hru ako sme mohli(domaci zapas z Ufou ma celkom prve dve tretiny bavili) vidiet. Inak boli by ste ochotny chodit na taku ligu a za kolko? Ja keby som bol bratislavcan(tam zil) kludne 150 - 200 SK a kazde kolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 na finále play-off by som išiel a dal by som aj pajdu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Tak vidim, ze tym ze Kosice uz vyhrali zakladnu cast, Slovan na to hodil "bobek". Kratko pred koncom prehrava vo Zvolene 1:7... :lol: ... paradny vyprask. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 podobne aj Dukla v Skalici Pálffy s prehladom bodový rekord.a ak pocestuje do Košíc, má šancu prevalcovať Demitru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Palffy do Ke vraj nepride. Takže svoj a Demitrov rekord s najväčšou pravdepodobnosťou neprekona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 24, 2009 Share Posted February 24, 2009 poriadne napínavé súboje na chvoste tabuľky o to 11. miesto tipol by som že dnes či Zvolen tak aj LM vyhrajú u súperov Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Stavjaňa trénerom Slovana! Takže odteraz je už možné úplne všetko Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Vo Zvolene sa ukazuje, koľko divákov tam chodilo na hokej z Banskej Bystrice. Keď postúpia do ligy, Zvolen to pocítil na diváckej návštevnosti. Chystam sa na druhy zapas KE-BB. Uvidíme... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Ja sa chystam až na ďalšie kolo (ak bude). BB ma (neviem prečo) vôbec nelaka. Inak, veľa Košičanov hromži, že sa nevedia dostať na hokej. Bodaj by nie, keď sa tam nasačkuju koňare. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Celkom zaujimavy zapas KE-BB. Je tam veselo, neustale sa vylucuje, vyborne vykony brankarov. Zatial 3:2 pre Ke, ale BB hryzie. Uz je 4:2. Slovan po prvej tretine vedie 2:0 Sa ake divim, ze hromzia kosicania hromzia. V hladisku je vidno kopec volnych miest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ono to tak vyzera, keď nedojdu všetci pernamentkari aj ľudia zo sponzorskych firiem, čo podostavali listky zadarmo. A tiež, na chodbach su všade plazmy, kde beži zapas, tak niekomu je lepšie v bufete pri pive a pozera zapas tam. Inak, nemal si nahodou byť v Steelke? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wysky Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 No radsej som zo vzdal, aby ma pri najblizsej ceste do KE miestni fans neukamenovali, ze sa im tam sackujem. :lol: :) Ale hokej to bol dramaticky.... Inak strasne s tymi vranarmi... Nakupia si permanentky a nechodia... :) tc tc tc... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 To je normalka počas celej sezony. Listky už nikde nezoženieš, su vypredane a keď pozeraš zapas v tv, tak je plno voľnych miest. I keď ja tento problem nemam. Vždy je spôsob, ako sa dostať na štadion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobsapp Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Presne tak wysky, vzdaj to a radšej choď fandiť vašim cez víkend v súbojoch so Spišskou. Teda minimálne sobotu :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts