Skočiť na obsah

Čo je pre vás sexi ?


starsi

Odporúčané príspevky

  • Pred 6 rokmi...

Sú sexi? https://zena.pravda.sk/krasa-a-moda/clanok/560270-bez-plaviek-by-to-neslo-krasky-z-miss-ukazali-vytrenovane-tela-ktora-bola-naj/

Nehovorím že nie, ale po rokoch zisťujem, že môj ideál ženskej krásy sa posunul niekde inde. Mňa tieto 40 kilové tzv. modelky už akosi nepriťahujú. Nie tak ako pred 20 rokmi.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 rokmi...

videl som minule kamošovu ženu, a došlo mi prečo sa v niektorých vzťahoch v kategórii 45+ odohráva sex výhradne potme - za normálnych okolností ešte stále pohľadná baba, ale pri pohľade na karfiol na hlave, ešte k tomu zafarbený neprirodzeným blond odtieňom, by zvädla aj trubka z kalenej ocele :sick:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Dnes počas kočíkovania ma pri mojom tempe míňali ľudia, samozrejme aj muži. A pri jednom, aj napriek tomu že som vôbec nevidela ako vyzerá v tvári, mi prišiel strašne sexi. Až tak že som si predstavila že by som ho aj chcela :doh: kristova noha, to sú nápady :lach:

A to len preto že bol nižší, oblečený v turistickom, športovom, ani chudý ani tučný. Asi aj tá riť bola dobrá. Celkom málo mi stačí :eehmm:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 týždňami...
Dňa 11. 12. 2022 at 11:58, clovek2 napísal:

ale pri pohľade na karfiol na hlave

Toto je najväčší zabiják nadržanosti, ja keď vidím takýto neatraktívny účes, tak dole hneď ukazujem že je len pol šiestej.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov